Σαββατο 16 Μαϊου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ένα Και Να Καίει

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς να σκοράρει στο 50ο λεπτό η ΑΕΛ έφυγε νικήτρια με 1-0 από τον Βόλο.

Η ΑΕΛ, με την 5η φορά φέτος στο πρωτάθλημα της Football League, πήρε τεράστιο «διπλό» κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (0-1) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play-off και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Δεύτερη νίκη στην ιστορία της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου με την πρώτη να σημειώνεται πριν από 25 χρόνια. Πέντε διαφορετικοί προπονητές αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Σούλη Παπαδόπουλο να είναι ο μόνος που βγήκε νικητής. Το γκολ της ΑΕΛ ο Μπόγιοβιτς (49′), χαμένη ευκαιρία για να «κλειδώσει» το ματς η «Βασίλισσα» με τον Πίντο (62′). Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διαμαντόπουλο να έχει δοκάρι στο 59′.

Καλός ρυθμός στα πρώτα 15 λεπτά με την ΑΕΛ να πατά καλύτερα όμως από εκεί και έπειτα η έλλειψη κατοχής έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 8ο λεπτό όταν ο Διαμαντόπουλος πήρε την κεφαλιά έπειτα από τη σέντρα του Μπεριάν ωστόσο έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ ήρθε στο 12ο λεπτό όταν ο Πίντο από δεξιά έκανε τη σέντρα σε δεύτερο χρόνο, ο Μπόγιοβιτς έπιασε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου συνέχισαν την πίεση ψηλά έκλεψαν τη μπάλα και με οργανωμένη επίθεση, η μπάλα βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, ο Μπόγιοβιτς έστρωσε με το κεφάλι στο ύψος του πέναλτι για τον Νεμπεγλέρα, ομως ο αρχηγός της ΑΕΛ δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά στέλνοντας τη μπάλα άουτ στο 13ο λεπτό.

Απάντησε ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Γιαλούση να εκτελεί πλασαριστά στον Ζέρη, αυτός μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε την συρτή σέντρα για τον Μπιτάνγκ ο οποίος έστρωσε στον Κυζιρίδη κι αυτός από πλεονεκτική θέση αστόχησε στο 18′.

Νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου, στο 30′ με τον Μπιτάνγκ μέσα από την μεγάλη περιοχή να σουτάρει, η μπάλα πέρασε κάτω από τα δοκάρια του Δεληζήση όμως ο Αποστολίδης στη σωστή θέση μπλόκαρε τη μπάλα.

Η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμό και στο 35′ ο Ελιομάρ με γυριστό σουτ δεν μπόρεσε να βρει τέρμα μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Πέναλτι ζήτησε η ΑΕΛ στο 44′ λεπτό με τον Μπόγιοβιτς να ανατρέπεται αρχικά εκτός περιοχής από τον Γιαλούση και στην συνέχεια εντός από το παρατεταμένο τράβηγμα στον Σέρβο επιθετικό. Διπλό λάθος από τον Λιαχούδη που άφησε το πλεονέκτημα στο φάουλ και δεν υπέδειξε πέναλτι στην συνέχεια αλλά και κόκκινη κάρτα.

Χωρίς καμία αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές με την ΑΕΛ στην πρώτη της φάση να προηγείται στο σκορ. Στο 49′ λάθος πάσα του Γιαλούση, έκλεψε ο Σερζίνιο έκανε την προσπάθεια από αριστερά έβγαλε τη σέντρα με το δεξί, άστοχη η έξοδος του Ρίζου, ο Μπόγιοβιτς πήρε την κεφαλιά και με το 6ο προσωπικό του τέρμα έκανε το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 59 με τον Κυζιρίδη να βρίσκει με κάθετη πάσα τον Διαμαντόπουλο όμως ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου συμμάζεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.

Στο 62΄, ωραία εναλλαγή της μπάλα Σερζίνιο- Μπόγιβιτς, ο Πορτογάλος κάθετα βρήκε τον Πίντο, όμως ο Βραζιλιάνος νικήθηκε από τον Ρίζο στο τετ-α-τετ.

Βλέποντας τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να ρισκάρει με τον Μπαλντοβαλίεφ και Σκοπελίτη ο Σούλης Παπαδόπουλος πέρασε τον Ενγκεσάν και τον Πινδώνη στη μεσαία γραμμή στις θέσεις των Σερζίνιο και Ελιομάρ.Ενώ στα τελευταία λεπτά ο Σαρακατσάνος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 79′ ο Μπιτάνγκ έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά βρήκε κάθετα τον Μπαλντοβαλίεφ αυτός έκανε το σουτ με το αριστερά έβαλε την κόντρα ο Μελισσάς με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Ενώ στο 83′ μετά από σέντρα του Μπεριάν ο Διαμαντόπουλος έπιασε την κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας της ΑΕΛ όμως ο Αποστολίδης μπλόκαρε την μπάλα.

*Διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της ΑΕΛ στο ημίχρονο για την φάση του Μπόγιοβιτς.

*Mόλις 1000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο ΕΑΚ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

*Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Αχιλλέας Μπέος. Απών ο Βαγγέλης Πλεξίδας.

*Η βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης(80′ Σκοπελίτης), Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας(67′ Μπαλντοβαλίεφ), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Διαμαντόπουλος.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο(87′ Σαρακατσάνος), Ελιομάρ(74′ Πινδώνης), Σερζίνιο(77′ Ενγκεσάν), Μπόγιοβιτς.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Ζυγούρης (Αιτ/νίας)

Κίτρινες: 24′ Διαμαντόπουλος, 28′ Ζέρης, 32′ Κυζιρίδης/ 17′ Μελισσάς, 32′ Ελιομάρ, 68′ Μπόγιοβιτς, 82′ Πινδώνης

πηγη: larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 21:16

Σχετικά Άρθρα

  • Χωρίς Άδεια Κι Επίσημα Η ΑΕΛ

    Όπως είχε προιδεάσει και η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν αδειοδοτήθηκε και επίσημα σε περίπτωση που ανέβει στην Σούπερ Λίγκα. Το θέμα που

  • Ποιος Είπε Ότι Στο Γήπεδο Πάνε Μόνο Άντρες; (ΦΩΤΟ) - Οι Ομορφιές Του Αλκαζάρ

    Αν και το ποδόσφαιρο και το γήπεδο είναι καθαρά αντροκρατούμενες περιοχές οι όμορφες παρουσίες δε λείπουν ποτέ από τους αγώνες της ΑΕΛ. Τι κι αν ήταν Τετάρτη κι αν ήταν ανοιχτή αγορά κάποιες κυρίες αποφάσισαν να αφήσουν το shopping therapy και να κατηφορήσουν στο Αλκαζάρ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ.

    Ο φακός της press-a σας παρουσιάζει τις ομορφιές του Αλκαζάρ....

  • Άξιζε Τη Νίκη Η ΑΕΛ

    Όπως πριν από δέκα χρόνια, όταν η ΑΕΛ ανέβηκε στην Σούπερ Λιγκ και είχε ηττηθεί από τον ΑΕΚ χάνοντας σωρεία ευκαιριών αλλά

  • Γέμισε Το Αλκαζάρ, Χάνει Η ΑΕΛ Στο Ημίχρονο (ΦΩΤΟ)

    Πάνω από 7.000 φίλαθλοι της ΑΕΛ στο γήπεδο βλέπουν την ομάδα στο ημίχρονο να είναι πίσω στο σκορ αφού με γκολ του Πλατέλλα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΈνα Και Να Καίει Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων