Δευτερα 6 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

'Αγρια Επίθεση Σε Γυναίκα Στη Μέση Του Δρόμου Στη Λάρισα! Στο Νοσοκομείο Το Θύμα - Ψάχνει Τον Δράστη Η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Την χτύπησε με... κάβουρα! Νέες πληροφορίες για την απίστευτη επίθεση που δέχθηκε νεαρή γυναίκα το μεσημέρι στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Με... κάβουρα τελικά και όχι με λοστό επιτέθηκε άγνωστος άνδρας το μεσημέρι της Τετάρτης σε μια 27χρονη κοπέλα στην Ηρώων Πολυτεχνείου, κοντά στη διασταύρωση με την Καρδίτσης (απέναντι ακριβώς από το Mikel).

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, ο δράστης της ήταν άγνωστος και η επίθεση που δέχθηκε αναίτια. Ο οργισμένος, άγνωστο γιατί, Λαρισαίος φέρεται να την χτύπησε στο κεφάλι δυνατά με κάβουρα και μάλιστα δύο φορές, με αποτέλεσμα η κοπέλα να σωριαστεί στο έδαφος και στη συνέχεια με τη βοήθεια περαστικών Λαρισαίων που έσπευσαν για βοήθεια να κληθούν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Ο άνδρας που της επιτέθηκε εξαφανίστηκε αφού όμως πρώτα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το περιβάλλον του θύματος, της είπε το επώνυμο του (;) και την προκάλεσε να... του κάνει μήνυση!

Η 27χρονη νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας με τραύματα στο κεφάλι, ευτυχώς όχι σοβαρά, την ώρα που η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

 

Ετικέτες Επίθεση    Γυναίκα    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα'Αγρια Επίθεση Σε Γυναίκα Στη Μέση Του Δρόμου Στη Λάρισα! Στο Νοσοκομείο Το Θύμα - Ψάχνει Τον Δράστη Η Αστυνομία (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων