Τριτη 28 Ιουλιου 2015

Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Γλιτώνουν Τα Διόδια, Πέφτουν Σε... ''Καρόδρομο''! Οργή Οδηγών Για Τον Παράδρομο Στο Δήμο Τεμπών - Πιέζει Ο Κολλάτος Για Την Επισκευή Του (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε... τρισάθλια κατάσταση ο παράδρομος τον οποίο προτιμούν οι οδηγοί για να αποφύγουν τα διόδια στη Ραψάνη - Εδώ και 2 μήνες έχει στείλει επιστολή

ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος στους αρμόδιους για επισκευή του επαρχιακού δρόμου αλλά αυτοί εξακολουθούν να... κωφεύουν!

''Βράζουν'' οι Λαρισαίοι οδηγοί που επέλεξαν να πάνε για μπάνιο το Σαββατοκύριακο στα παράλια του δήμου Τεμπών. Και αυτό γιατί όπως μας καταγγέλουν, ο παράδρομος τον οποίο επέλεξαν πριν τα διόδια για να γλιτώσουν το αντίτιμο είναι σε τραγική κατάσταση. Μάλιστα κάποιοι μας αναφέρουν πως σ' ένα σημείο του συγκεκριμένου (τρισάθλιου!) επαρχιακού δρόμου υπάρχει μια τεράστια λακκούβα που, ειδικά για τους δικυκλιστές, βάζει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή τους έτσι και δεν τη δουν και την πατήσουν! Η αλήθεια είναι πως ο παράπλευρος της ΠΑΘΕ από Κάτω Αιγάνη μέχρι Πυργετό έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια αφού τον επιλέγει η πλειοψηφία των οδηγών για ευνόητους λόγους... Και φυσικά οι νταλίκες και γενικά τα βαρέως τύπου οχήματα είναι αυτά που ως γνωστόν έχουν οξύνει το πρόβλημα.

''Τι περιμένει και δεν ασφαλτοστρώνει το δρόμο η Περιφέρεια; Γιατί δεν φωνάζουν από το δήμο Τεμπών;'' μας ρωτούσαν το πρωί της Δευτέρας στον ΗΧΟ 91 εξοργισμένοι Λαρισαίοι εκδρομείς του Σ/Κ. Επειδή τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, ειδικά στην Ελλάδα της γραφειοκρατίας και της... βραδυπορίας, επικοινωνήσαμε τόσο με τον Κώστα Αγοραστό όσο και με τον Κώστα Κολλάτο. Για να λάβουμε την (κοινή) απάντηση πως ο δρόμος δεν είναι στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Μάλιστα ο περιφερειάρχης προτίθεται το πρωί της Τρίτης να επισκεφτεί τον εν λόγω επαρχιακό δρόμο για να δει ξανά την κατάσταση του και να κάνει δηλώσεις επί του θέματος, θέλοντας προφανώς να ασκήσει για μία ακόμη φορά πίεση στους αρμόδιους, από την κατασκευάστρια εταιρεία μέχρι το (υπερ)υπουργείο Οικονομίας.

Όσον αφορά το δήμο Τεμπών; Έχουν επανειλημμένως ζητήσει να φτιαχτεί ο παράδρομος αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δει ανταπόκριση από την εταιρεία. Τελευταία φορά μάλιστα πριν από δύο περίπου μήνες, όταν ο δήμαρχος Κώστας Κολλάτος απέστειλε επιστολή στο αρμόδιο Τμήμα Κατασκευής Έργων ζητώντας τη συντήρηση του δρόμου. Φυσικά συντήρηση δεν έγινε, ούτε καν απάντηση δεν έλαβαν στο δήμο Τεμπών! Με αποτέλεσμα να συνεχίζεται για τα καλά η ταλαιπωρία των οδηγών που πάνε από τον παράδρομο...

Για του λόγου το αληθές, ακολουθεί η σχετική επιστολή με την υπογραφή του Κ. Κολλάτου:

 

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 00:46

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Alpha Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 15:04 δημοσιεύθηκε από Alpha

    Απλή η λύση. Κατασκευή σε είσοδο και έξοδο του παραδρόμου τσιμεντένιου εμποδίου διέλευσης φορτηγών οχημάτων. 2 μικρά τσιμεντένια τούνελ ύψους 2 μέτρων και μήκους 20 μέτρων (για να μπορεί δύσκολα να γκρεμιστεί χωρίς κάποιος να το αντιληφθεί) Είχε τοποθετηθεί κάποτε ένα, σιδερένιο αν δεν κάνω λάθος, αλλά κάποιοι "έξυπνοι" το γκρέμισαν. Και εκεί όλοι ξέρουν ποιος είναι. Εδώ τον ξέρουν και οι φορτηγατζήδες που κάνουν δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Από την άλλη, πέραν του γεγονότος ότι καταστρέφεται ο δρόμος, ο κίνδυνος ακόμα και με έναν άριστο κατασκευαστικά δρόμο είναι μεγάλος εξαιτίας ορισμένων οδηγών που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Πλαστικά γεμάτα νερό (εκείνα τα γνωστά κόκκινα-άσπρα) στη μέση του δρόμου για μη μπορεί κανείς να προσπεράσει βγαίνοντας το αντίθετο ρεύμα. Απλές λύσεις Δήμαρχε.
    Kαι όσο για εσάς κύριοι οδηγοί, στον κεντρικό δρόμο κύριοι και πληρώστε διόδια αν δεν σας αρέσει ο δρόμος. Αυτός είναι! Ακριβά τα διόδια θα μου πείτε.Ναι! Και η βενζίνη ακριβή είναι αλλά την πληρώνετε. Και τα ποτάκια στον Πλαταμώνα ακριβά είναι αλλά τα πληρώνετε. Και δεν μπορείτε να διαμαρτύρεστε όταν οι ίδιοι παραβιάζετε τα όρια ταχύτητας ή κάνετε αντικανονικές προσπεράσεις. Ο παράνομος δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ολοκληρωμένο Σχέδιο Εξόδου Της Ελλάδας Από Την Κρίση Tου Αβέλλα Ν. Μιχαήλ, Μέλος Διαβούλευσης Δ. Τεμπών – Αστυνομικός
Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΓλιτώνουν Τα Διόδια, Πέφτουν Σε... ''Καρόδρομο''! Οργή Οδηγών Για Τον Παράδρομο Στο Δήμο Τεμπών - Πιέζει Ο Κολλάτος Για Την Επισκευή Του (ΕΓΓΡΑΦΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων