Κυριακη 17 Μαϊου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Άξιζε Τη Νίκη Η ΑΕΛ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Όπως πριν από δέκα χρόνια, όταν η ΑΕΛ ανέβηκε στην Σούπερ Λιγκ και είχε ηττηθεί από τον ΑΕΚ χάνοντας σωρεία ευκαιριών αλλά

γνώρισε την ήττα έτσι και σήμερα.

Οι «βυσσινί» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play-off δεν κατάφεραν να σκοράρουν έχοντας τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες όμως η «Ένωση» με γκολάρα του Πλατέλλα στο 42′ πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 στο Αλκαζάρ. Κόστισαν οι ευκαιρίες του Δεληζήση (22′), του Πινδώνη (49′,59′) και του Γιάντση (74′).

Ισορροπημένο παιχνίδι στα πρώτα 15 λεπτά με την ΑΕΛ να χάνει την πρώτη καλή στιγμή στο 6′ με τον Σερζίνιο να σουτάρει από πλάγια θέση με τον Ανέστη να μπλοκάρει με δυσκολία. Στο 16′ η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου κέρδισε έμμεσο με τον Ελιομάρ να στρώνει στον Κοντοδήμο όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 22′ ο Δεληζήσης είχε την ευκαιρία να βάλει την ΑΕΛ μπροστά στο σκορ μιας και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ελιομάρ με προβολή δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από την μικρή περιοχή.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ ήρθε στο 29′ με τον Μπακάκη να βρίσκεται μόνος του στην μεγάλη περιοχή, έπιασε το σουτ ο μπακ της Ένωσης, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Διπλασίασε τις ευκαιρίες της η φιλοξενούμενη ομάδα με τον Ανάκογλου να εκμεταλλεύεται πάσα του Αραβίδη, να πατά περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε την τελευταία στιγμή το απέκρουσε με γρήγορη προβολή ο Μελισσάς.

Μετά από λάθος του Ελιομάρ στο 42′ στο χώρο του κέντρου ο Πλατέλλας από τα 25 μέτρα άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0-1 υπέρ της ΑΕΚ.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου ο Πινδώνης πέρασε στη θέση του τραυματία Κοντοδήμου με τον Μελισσά να περνά ως αριστερός μπακ και ο Νεμπεγλέρας δεξιά στην άμυνα. Άλλαξε και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Σαρακατσάνο να περνά δίπλα στον Δεληζήση.

Δυνατά μπήκε η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας 2 καλές στιγμές σε διάστημα ενός λεπτό. Από εκτέλεση φάουλ του Ελιομάρ στο 48′, ο Πινδώνης έπιασε την κεφαλιά όμως ο Ανέστης έδιωξε σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Βραζιλιάνος ο Μελισσάς έπιασε το σκαστό σουτ όμως οι παίκτες της ΑΕΚ έδιωξαν.

H πίεση συνεχίστηκε με την ΑΕΛ να χάνει απίστευτη φάση στο 59′ με τον Μελισσά και πάλι να σεντράρει στον Πινδώνη κι αυτός εξ” επαφής νικήθηκε και πάλι από τον Ανέστη.

Βλέποντας αυτές τις ευκαιρίες ο Τραϊανός Δέλλας έβγαλε τον Πλατέλλα περνώντας τον Γεωργέα κάνοντας πιο αμυντικό το σχήμα.

Κούρσα του Πίντο στο 74′ από αριστερά έκανε τη σέντρα ο Γιάντση «στόπαρε» και σούταρε με το δεξί όμως ο Ανέστης απέκρουσε για μία ακόμη φορά. Στο 88′ ο Ρίστοβιτς εκτέλεσε φάουλ πήρε την κεφαλιά ο Ενγκεσάν όμως στη μικρή περιοχή έδιωξε ο Κρισάντους.

* Προσωρινή διακοπή στο 39′ για λίγα δευτερόλεπτα λόγω ρίψης κροτίδων.
* Περίπου 8 χιλιάδες φίλαθλοι μόνο της ΑΕΛ βρέθηκαν στις κερκίδες του Αλκαζάρ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος(44′ Πινδώνης), Νεμπεγλέρας, Μπανούσης(83′ Ρίστοβιτς), Σερζίνιο(72′ Γιάντσης), Ενγκεσάν, Πίντο, Ελιομάρ.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης(85′ Γροντής), Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας(69′ Γεωργέας), Μπαρμπόσα(58′ Κρισάντους), Αραβίδης.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: 13′ Σαρακατσάνος/ 45′ Ανάκογλου

Πηγη; larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΆξιζε Τη Νίκη Η ΑΕΛ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων