Πεμπτη 9 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Tη Χτύπησε Με Λοστό Γιατί... Ενοχλούσε Τον Φίλο Του! Απίστευτο Επεισόδιο Στη Μέση Του Δρόμου Το Μεσημέρι Στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Προφανώς ο νεαρός Λαρισαίος δεν θα 'χει ακούσει ότι τις γυναίκες δεν τις χτυπούν ούτε με λουλούδι... Πόσο μάλλον με λοστό!

Απίστευτο επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λάρισα. Νεαρός άνδρας διαπληκτίστηκε με νεαρή γυναίκα, και οι δύο γύρω στα 20-22, και την χτύπησε στο κεφάλι με λοστό!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι στην Ηρώων Πολυτεχνείου, κοντά στη διασταύρωση με την Καρδίτσης (ακριβώς απέναντι από το Mikel).

 

Ο νεαρός με τη νεαρή έχοντας προσωπικές διαφορές άρχισαν έντονο καβγά στη μέση του δρόμου. Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας να χτυπήσει με (κάτι σαν) λοστό στο κεφάλι την κοπέλα η οποία, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, σωριάστηκε κάτω.

Σοκαρισμένοι περαστικοί που στο μεταξύ είχαν μαζευτεί στο σημείο βλέποντας τον τσακωμό, παρενέβησαν για να μην έχουμε άλλα και ειδοποίησαν την Αστυνομία που αμέσως κατέφτασε στο σημείο για να δοθεί έτσι λήξη και στο επεισόδιο. Ευτυχώς η άτυχη γυναίκα δεν φαίνεται να έπαθε κάτι σοβαρό από το χτύπημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο νεαρός δράστης έλεγε συνεχώς στο κορίτσι που χτύπησε ''μην τολμήσεις να ενοχλήσεις ξανά τον φίλο μου!''...

Ετικέτες επεισοδιο    Λάρισα    λοστος   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 18:37

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαTη Χτύπησε Με Λοστό Γιατί... Ενοχλούσε Τον Φίλο Του! Απίστευτο Επεισόδιο Στη Μέση Του Δρόμου Το Μεσημέρι Στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων