Τεταρτη 13 Φεβρουαριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Mostly Cloudy

10°C

Λάρισα

Mostly Cloudy

Εκοψαν Πίτα Προμηθέας-ΠΑΕΔ και Αστέρας

Φεβ 10, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν στo Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας η Ακαδημία του Προμηθέα Λάρισας και οι ανδρικές

ομάδες της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου και του Αστέρα Μελισσοχωρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κιλελέρ Ρίζου Κομήτσα, που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, ο οποίος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην προσπάθεια που γίνεται από τους υπεύθυνους του Προμηθέα και αφού τόνισε τη βούληση της Δημοτικής αρχής να προάγει τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα, ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός -στο μέτρο του δυνατού- στην προσπάθεια που γίνεται μέσα από τη συνεργασία των δύο ομάδων του Δήμου Κιλελέρ με την Ακαδημία του Προμηθέα.

Επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλελέρ Θεοφάνης Νανούλης μίλησε για τα ενθαρρυντικά μηνύματα που δίνουν τόσο οι γονείς των παιδιών όσο και οι ίδιοι οι μικροί ποδοσφαιριστές που αθλούνται στα γήπεδα του Δήμου και εξέφρασε την ελπίδα ότι η πολύ σημαντική αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Στο ίδιο θετικό κλίμα ήταν και ο χαιρετισμός του Προέδρου της Α.Ε.Λ. «Προμηθέας» Σωτήρη Σουλούκου, ο οποίος αναφέρθηκε στη λειτουργία της Ακαδημίας και στα συνεχή βήματα προόδου των μικρών ποδοσφαιριστών, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συνεργασία του Προμηθέα με τις ομάδες της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου και του Αστέρα Μελισσοχωρίου, όπου αγωνίζονται, αποκομίζοντας πολύ σημαντικές για το μέλλον τους εμπειρίες, οι αθλητές του Προμηθέα που γεννήθηκαν τα έτη 1995, 1996 και 1997. Άλλωστε, η συνεργασία μεταξύ της Ακαδημίας του Προμηθέα, της Δημοτικής αρχής και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλελέρ είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα και εκφράστηκε η επιθυμία να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, αφού όλες οι πλευρές αποκομίζουν σημαντικά οφέλη από αυτή.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο Λαρισαίος προπονητής Αθανάσιος Αγοραστός, ο οποίος ζει στο Μόναχο και εργάζεται ως προπονητής-εκπαιδευτής στην Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Γερμανίας, όντας επικεφαλής των προπονητών ποδοσφαίρου στο κρατίδιο της Βαυαρίας, ο οποίος προσπάθησε να μεταφέρει στα παιδιά εμπειρίες από την παρουσία του σε μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, όπως η Γερμανία, τονίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη της ταυτόχρονης προσπάθειας των μικρών ποδοσφαιριστών τόσο στα γήπεδα όσο και στα θρανία και τον πολύ σημαντικό ρόλο που παίζει το σχολείο στην ποδοσφαιρική τους εξέλιξη αλλά και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ο τελευταίος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Προμηθέα Βαγγέλης Στεφανής, που έκανε έναν μίνι απολογισμό της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και αναφέρθηκε συνοπτικά στον προγραμματισμό για το υπόλοιπο της χρονιάς, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τη συμμετοχή πέντε τμημάτων της Ακαδημίας σε διεθνές τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου στην Κω, την περίοδο των διακοπών του Πάσχα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης σε δύο μέχρι πρότινος μέλη της Ακαδημίας, που διακρίνονται στις νέες τους ομάδες. Πρόκειται για τον Αχιλλέα Πούγγουρα, που το καλοκαίρι μετακόμισε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας Κ-20, ενώ πριν από λίγο καιρό αγωνίστηκε και διακρίθηκε με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της Ελλάδας U-18 σε διεθνές φιλικό τουρνουά στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Το δεύτερο μέλος του Προμηθέα που διακρίνεται στις εθνικές κατηγορίες είναι η Έφη Κοντού, που μεταγράφηκε πριν λίγους μήνες στη γυναικεία ομάδα «Α.Σ. Βόλος 2004» που αγωνίζεται στην Α Εθνική και αποτελεί στα 15 της χρόνια βασικό στέλεχος της ομάδας, σημειώνοντας μάλιστα και το πρώτο της γκολ.

Ακολούθησε η βράβευση των ποδοσφαιριστών-μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, που αρίστευσαν στα μαθήματά τους κατά την περσινή σχολική περίοδο 2011-2012, που ήταν οι: Κακαδιάρης Σπ., Δήμτσας Ι., Σταυρουλάκης Ν., Γκότσης Μιχ. και Κατσιώτη Μαρία, που παρέλαβαν έπαινο από τον Πρόεδρο του Προμηθέα και μία δωροεπιταγή για αγορές από τα καταστήματα της Adidas στη Λάρισα.

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας για τις δύο ανδρικές ομάδες της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου και του Αστέρα Μελισσοχωρίου και για κάθε ένα από τα τέσσερα (4) ηλικιακά γκρουπ του Συλλόγου (παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ). Οι «τυχεροί» της ημέρας ήταν οι: Βλασίδης Ειρ., Λιάκος Κ., Σταυρουλάκης Ν., Λάμπας Θωμ., Ελέζι Άρ. και Χατζησαββίδης Θεόδ.. Οι τυχεροί έλαβαν μία δωροεπιταγή για αγορές από τα καταστήματα της Adidas στη Λάρισα.

Κατηγορία Εκδηλώσεις
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εκοψαν Πίτα Στον Αριστέα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Οι Επενδύσεις Από Το… Ταμ Τουμ Αν μη τι άλλο οι πολλές ώρες παραμονής στα μπλόκα φέρνουν μεγάλη…
Ευρωβουλευτές Για …Μια Μέρα! Μια πολύ σημαντική εμπειρία βίωσαν οι 24 μαθητές και οι 2 συνοδοί…
Νέο Δ.Σ. Η νέα συντονιστική της ΔΑΚΕ Β/θμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας συνήλθε σε σώμα…
Διαφωνούν Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων του νομού εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεσή…
Περί Διοικητών Η ρύθμιση του υπουργού Υγείας για τον διορισμό διοικητών νοσοκομείων με την…
Σχόλια
Πώς Η Συγκυβέρνηση Σαμαρά Διαλύει Την Αυτοδιοίκηση Ουδείς αμφισβητεί ότι η δραστική,…
Η Αναδιαμόρφωση Του Ακαδημαϊκού Χάρτη Η αναδιαμόρφωση του ακαδημαϊκού χάρτη…
Ο Προϋπολογισμός Της Περιφέρειας Ως Εργαλείο Πολιτικής Η εγκαθίδρυση ενός συστήματος διαφανούς…
Απλώς Ένα Κακό Όνειρο… Έβλεπα έναν εφιάλτη λέει… Ζούσα…
Απόψεις
By SDGSEO
HomeΤελευταία ΝέαΕκδηλώσειςΕκοψαν Πίτα Προμηθέας-ΠΑΕΔ και Αστέρας Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων