Παρασκευη 15 Φεβρουαριου 2013

Ευσέβιος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πύρινη Ομιλία Από Νεαρή Σύνεδρο Κατά Του Γ. Παπανδρέου

Φεβ 12, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα… έψαλε στους ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς μια νεαρή Ισπανίδα, μέλος της αντίστοιχης Νεολαίας, η οποία,

όταν πήρε τον λόγο, κατήγγειλε τον πολυτελή τρόπο ζωής τους: ξενοδοχεία πέντε αστέρων, λιμουζίνες, δείπνα και διάφορες άλλες προκλητικές ανέσεις σε τόσο δύσκολους καιρούς για τους λαούς που εκπροσωπούν. 

«Απαιτούμε, επιτέλους, η Σοσιαλιστική Διεθνής να έχει λόγο ύπαρξης. Μη μας κάνετε εμάς τους νέους να ντρεπόμαστε» είπε η Μπεατρίθ Ταλεγόν, αφήνοντας άφωνους τους ηγέτες των κομμάτων που αποτελούν τη Διεθνή, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γ. Παπανδρέου.

Η ίδια στην ομιλία της έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα οικονομικά της Διεθνούς. Ζήτησε διαφάνεια, «να πάψουν να αποτελούν ένα μυστήριο που θυμίζουν τις πυραμίδες της Αιγύπτου». Τάχθηκε, επίσης, υπέρ μιας νέας τάξης πολιτικών και κατακεραύνωσε τις συναντήσεις σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, όπως αυτό της πορτογαλικής πόλης Κασκάις.

«Μας θέλετε διακοσμητικούς εμάς τους νέους, απλώς για να γεμίζουμε τις αίθουσες» ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας της. «Είστε εσείς οι υπεύθυνοι αυτού που συμβαίνει τώρα... εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες από την απουσία πολιτικής σας ή από τις πολιτικές σας» πρόσθεσε. Ιδιαίτερη κριτική άσκησε και σε «πολιτικούς-αστέρια των ΜΜΕ», οι οποίοι προσέρχονται στις συνεδριάσεις μιλώντας για τις χώρες τους χωρίς να προσφέρουν καμία λύση στους υπολοίπους.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γ. Παπανδρέου, προκειμένου να υπερασπιστεί τους συμμετέχοντες. «Δεν είμαστε το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα. Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας. Ας προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

 

Πηγή: zougla.gr

Κατηγορία Κόσμος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Απουσίαζαν Προχθές διαβάσαμε σε ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας ότι σύσσωμο το δ.σ.…
Στο Δρόμο Τα Περήφανα Γηρατειά Οι συνταξιούχοι, συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Κ. Πλατεία Λάρισας,
Του Αγίου Βαλεντίνου Την ημέρα των ερωτευμένων επέλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας να…
Απλήρωτοι Επί Μήνες Έχουμε φτάσει στα μέσα Φεβρουαρίου, το εξάμηνο στα ΤΕΙ έχει ολοκληρωθεί και…
Για Το Θεσσαλικό... Προκήρυξη για την πρόσληψη καλλιτεχνικού διευθυντή στο Θεσσαλικό Θέατρο δημοσιεύθηκε τις προηγούμενες…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΚοσμοςΠύρινη Ομιλία Από Νεαρή Σύνεδρο Κατά Του Γ. Παπανδρέου Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων