Πεμπτη 14 Φεβρουαριου 2013

Βαλεντίνος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Νοσοκομείο Θυμίζει Η ΑΕΛ…

Φεβ 12, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι μέρες περνούν και μόλις δύο 24ωρα χωρίζουν την ΑΕΛ από το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό

που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Παρασκευή στο AEL FC ARENA και στην ομάδα υπάρχει προβληματισμός από τους πολλούς τραυματισμούς. 

Να σημειωθεί μάλιστα ότι κατόπιν απόφασης της ΕΠΑΕ σε συνεργασία με τoν ΟΤΕ TV άλλαξε η ώρα έναρξης της εντός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό για την 21η αγωνιστική της Football League. Έτσι, λοιπόν, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00, αντί για τις 19:00 που είχε αρχικά οριστεί. Ως εκ τούτου, εισιτήρια από το "Vissini Store" θα διατίθενται την Παρασκευή μέχρι τις 15:30 και όχι μέχρι τις 16:30 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ.

Επιστρέφοντας στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αυτή την στιγμή στην ΑΕΛ μετριούνται στα δάχτυλα και των δύο χεριών, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία, καθώς μπορεί στην ομάδα να υπάρχει καλό υλικό και τα κενά να μπορούν να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό, αλλά οι τραυματίες αυτή την φορά είναι πολλοί και μάλιστα σε βασικούς ποδοσφαιριστές που είναι φορμαρισμένοι τελευταία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Θλάση στους μύες της μέσης είναι η διάγνωση για τον Κώστα Νεμπεγλέρα. Η φύση του τραυματισμού σε συνδυασμό με την επιθυμία του αρχηγού να αγωνιστεί, εκτιμάται ότι θα του επιτρέψουν – εκτός απροόπτου – να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Παρασκευής και αυτά είναι τα καλά νέα για τον αρχηγό. Οσον αφορά στον Ντανιέλ Πόνσε, τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν θλάση «πρώτου πλην» βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και η συμμετοχή του θα κριθεί τις τελευταίες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, άρα ο πολύ χρήσιμος στην ομάδα ποδοσφαιριστής αποτελεί προς το παρόν ερωτηματικό. 

Και περνάμε στους … εγχειρισμένους που θα μείνουν δυστυχώς αρκετό διάστημα εκτός δράσης. Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση με εσωτερική οστεοσύνθεση στην οποία υποβλήθηκε ο Μανώλης Λιαπάκης, για την αποκατάσταση του κατάγματος στον αγκώνα. Η επέμβαση έγινε στην κλινική «Ασκληπιείο Λάρισας» από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, ορθοπεδικό, Αντώνη Τσαγκάλη. Ο χρόνος επιστροφής σε πλήρη αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου 20 ημέρες, λόγω μιας ειδικής τεχνικής που χρησιμοποιήθηκε για ταχύτερη αποκατάσταση. Μια σημαντική απώλεια, διότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής από την στιγμή που ήρθε στην ΑΕΛ βοήθησε πολύ στην ανάκαμψή της.

Εκτός από τον Μανώλη Λιαπάκη που χειρουργήθηκε επιτυχώς, την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει μέσα στην εβδομάδα και ο Δημήτρης Ραπτάκης. Ο κεντρικός αμυντικός των "βυσσινί" που ταλαιπωρείται από μια φλεγμονή στο ισχίο θα υποβληθεί σε επέμβαση καυτηριασμού της συγκεκριμένης περιοχής, έτσι ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τους πόνους. 

Επίσης, ο Καρακώστας ως γνωστόν χρειάζεται ακόμη ένα δεκαήμερο περίπου για να επιστρέψει αφού είναι και εκείνος τραυματίας, και απομένει να δούμε αν τελικά είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Πότσι και Φρανκού που προπονούνται μεν αλλά ακόμη δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό σημείο για να επιστρέψουν. Πάντως τελικό πόρισμα για τον βαθμό ετοιμότητάς τους θα βγει μέχρι την τελευταία στιγμή που θα βγει η αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό. 

Ετικέτες ΑΕΛ   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 20:56 Διαβάστηκε 6 φορές

Σχετικά Άρθρα

  • Αγώνας Δρόμου Για Νέμπε Και Πόνσε

    Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Νεμπεγλέρα και Πόνσε στο ματς με τον Πανσερραϊκό μετά τις εξετάσεις

  • Σοκ Με Λιαπάκη

    Ο Μανώλης Λιαπάκης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 68ο λεπτό του αγώνα με την Καλλιθέα, αποχωρώντας με τραυματισμό στο χέρι.

  • Δύο Εβδομάδες Εκτός Ο Καρακώστας

    Άσχημα μαντάτα επιφύλασσε η σημερινή μέρα για τον Τίμο Καβακά και την ΑΕΛ αναφορικά με τον τραυματισμό του Γιώργου Καρακώστα.

  • Πάμε... Για Άλλα

    Με ένα εκπληκτικό Πόνσε η ΑΕΛ πέρασε με 3-0 από τα Μέγαρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Στο Δρόμο Τα Περήφανα Γηρατειά Οι συνταξιούχοι, συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Κ. Πλατεία Λάρισας,
Του Αγίου Βαλεντίνου Την ημέρα των ερωτευμένων επέλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας να…
Απλήρωτοι Επί Μήνες Έχουμε φτάσει στα μέσα Φεβρουαρίου, το εξάμηνο στα ΤΕΙ έχει ολοκληρωθεί και…
Για Το Θεσσαλικό... Προκήρυξη για την πρόσληψη καλλιτεχνικού διευθυντή στο Θεσσαλικό Θέατρο δημοσιεύθηκε τις προηγούμενες…
Οι Επενδύσεις Από Το… Ταμ Τουμ Αν μη τι άλλο οι πολλές ώρες παραμονής στα μπλόκα φέρνουν μεγάλη…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΑθλητισμοςΝοσοκομείο Θυμίζει Η ΑΕΛ… Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων