Κυριακη 9 Φεβρουαριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Οι Λαρισαίοι Σχολικοί Φύλακες Εν Εξάλλω Ξανά – Δεν Θα Τους Αφήσουμε Σε Χλωρό Κλαρί

Φεβ 07, 2014
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Δεν παραιτούνται των προσπαθειών τους οι Σχολικοί φύλακες της Λάρισας και για μια ακόμη φορά βρήκαν την ευκαιρία για να διαμαρτυρηθούν για

την διαθεσιμότητα, καθώς βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο Imperial, περίπου 50 άτομα, περιμένοντας  τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος αναμενόταν στην Λάρισα για την Ημερίδα – συζήτηση με θέμα «Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που πραγματοποιείται αυτή την ώρα σε αίθουσα του ξενοδοχείου.


Ωστόσο για προσωπικούς λόγους ο υπουργός δεν ήρθε στην Λάρισα και χάλασε τα …σχέδια των Σχολικών Φυλάκων που ήθελαν να του τα …ψάλλουν όπως είχαν κάνει και πριν τρεις μήνες ακριβώς, όταν και πάλι είχε βρεθεί στην πόλη μας ο κ. Γρηγοράκος και τότε είχαν απειληθεί επεισόδια, όταν οι Φύλακες θέλησαν να μπουν στο ξενοδοχείο.

Ωστόσο, σήμερα το απόγευμα και αφού δεν ήρθε ο υπουργός οι Σχολικοί φύλακες στράφηκαν κατά των υπολοίπων που βρέθηκαν στο χώρο για την συγκεκριμένη ημερίδα. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας λοιπόν κ. Κώστας Αγοραστός μίλησε τρεις φορές με τους Σχολικούς Φύλακες προσπαθώντας να τους ηρεμήσει. Οι τελευταίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για την κατάσταση για μια ακόμη φορά και ζήτησαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Γεώργιο Σούρλα που ήταν στην εκδήλωση. Ο κ. Αγοραστός κανόνισε εν τέλει την συνάντηση και αντιπροσωπεία των Σχολικών Φυλάκων μπήκε στο ξενοδοχείο και συνομίλησε τόσο με τον κ. Σούρλα και τον κ. Αγοραστό όσο και με την Καλλιόπη Γερακούδη, Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας. Η είσοδος δεν επετράπη στους δημοσιογράφους για την συγκεκριμένη συνάντηση, όμως οι Σχολικοί Φύλακες δεν βγήκαν και τόσο ικανοποιημένοι από αυτή, δείχνοντας την απογοήτευσή τους για μια ακόμη φορά.

Έμειναν λοιπόν όσο διήρκησε η εκδήλωση έξω από το ξενοδοχείο φωνάζοντας συνθήματα, όπως θα διακρίνετε από τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες.

Αρκετές ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις έξω από το ξενοδοχείο για μια ακόμη φορά κάτι που εξόργισε τους Σχολικούς Φύλακες.

Ο εκπρόσωπος των Σχολικών Φυλάκων κ. Σωτήρης Αυγέρης σημείωσε: «Ήρθαμε να διαμαρτυρηθούμε για μια ακόμη φορά στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Γρηγοράκο, μας είπαν ότι δεν θα έρθει αλλά εμείς παραμένουμε να διαμαρτυρηθούμε για την επικείμενη απόλυσή μας. Η κυβέρνηση ρίχνει στάχτη στα μάτια μας, βολεύοντας κατά κάποιο τρόπο στα νοσοκομεία 500 συναδέλφους μας και εμείς οδηγούμαστε στην απόλυση. Δεν το δεχόμαστε με τίποτα αυτό, θα αντιδράσουμε, θα μας βρίσκουν παντού μπροστά τους, δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Είναι τόσο άδικο και αντισυνταγματικό αυτό που έκαναν και δεν το δεχόμαστε με τίποτα. Θα αντιδράσουμε δυναμικά, να το ξέρουνε».

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 21:34

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τα Τρένα Των Συμπτώσεων... Της Ευφροσύνης Πάλλα, φοιτήτριας Ιατρικής
Ας Μην Αφήσουμε Την Κληρονομιά Μας Να Γίνει Ερείπια Του Μάριου Ξηρομερίτη (Χειρουργός ουρολόγος Π. πρόεδρος Δημοτικής Πινακοθήκης –Μουσείο Γ.ΙΚατσίγρα)
Αλτ Από Άοπλους Φρουρούς Του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, βουλευτή Χρυσής Αυγής Λάρισας
Πόσο Σίγουροι Είμαστε Για Την Κατάργηση Της Αργίας Της Κυριακής; Tου Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΟι Λαρισαίοι Σχολικοί Φύλακες Εν Εξάλλω Ξανά – Δεν Θα Τους Αφήσουμε Σε Χλωρό Κλαρί Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων