Κυριακη 9 Φεβρουαριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Πόλεμος» Από Κόσμο Με Τζανακούλη Στις Βερσαλλίες – Ουσιαστικά Το Ανακοίνωσε: Θα Είναι Εκ Νέου Υποψήφιος (βίντεο-φωτο)

Φεβ 07, 2014
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Επιθετικά ξεκίνησε την εκδήλωση της κοπής πίτας της παράταξης Λάρισα Πόλη του Αύριο ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης, ο οποίος με το

…καλησπέρα ανακοίνωσε ουσιαστικά ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, λέγοντας ότι αυτή η μεγάλη παράταξη είναι εδώ και θα είναι εδώ, κάτω από πολύ θερμά χειροκροτήματα.
«Περάσαμε δύσκολα και ανηφορικά μονοπάτια, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ, δεν το περίμενε κανένας όταν το 1998 ξεκινήσαμε την όλη προσπάθεια», συμπλήρωσε ο κ. Τζανακούλης στην αρχή της ομιλίας του.

"Κάποιοι ξεκίνησαν πολύ νωρίς την προεκλογική τους εκστρατεία για να πάρουν θέση στο στασίδι" είπε ο κ. Τζανακούλης για να συμπληρώσει: "Φτάνουν και περισσεύουν δύο μήνες για προεκλογικό αγώνα, εκτός αν πρόκειται για κάποιους που δεν τους ξέρει κανείς..."


Ενοχλημένος …Φωτογράφισε Την Ρένα


Εν συνεχεία ο δήμαρχος μιλώντας για περίπου 45 λεπτά έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του δήμου τα 16 αυτά χρόνια και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποια πράγματα που άκουσε από ορισμένους συνυποψήφιους του, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά κυρίως την κ. Ρένα Καραλαριώτου.


Την ώρα που ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι «η παράταξη είναι και θα είναι…» στενοί συνεργάτες του έλεγαν «…το ‘πε το ‘πε…». Επίσης κάποιοι συνεργάτες του ενθουσιασμένοι από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου, μονολογούσαν …πόλεμος πόλεμος…».

Πολυμέσα

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 00:31

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τα Τρένα Των Συμπτώσεων... Της Ευφροσύνης Πάλλα, φοιτήτριας Ιατρικής
Ας Μην Αφήσουμε Την Κληρονομιά Μας Να Γίνει Ερείπια Του Μάριου Ξηρομερίτη (Χειρουργός ουρολόγος Π. πρόεδρος Δημοτικής Πινακοθήκης –Μουσείο Γ.ΙΚατσίγρα)
Αλτ Από Άοπλους Φρουρούς Του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, βουλευτή Χρυσής Αυγής Λάρισας
Πόσο Σίγουροι Είμαστε Για Την Κατάργηση Της Αργίας Της Κυριακής; Tου Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Πόλεμος» Από Κόσμο Με Τζανακούλη Στις Βερσαλλίες – Ουσιαστικά Το Ανακοίνωσε: Θα Είναι Εκ Νέου Υποψήφιος (βίντεο-φωτο) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων