Πεμπτη 13 Φεβρουαριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

ΟΣΕ Το Μεγαλείο Σου... Απίστευτη Ταλαιπωρία Και Καθυστέρηση Για Λαρισαίους Επιβάτες Αμαξοστοιχίας

Δεκ 11, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Ποια Ουγκάντα; Μόνο στην Ελλάδα! Απίστευτη ταλαιπωρία για 200 περίπου επιβάτες του ΟΣΕ, μεταξύ των οποίων και πολλοί

(καμιά 30αριά) Λαρισαίοι που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία 58 η οποία ξεκίνησε στις 4.15 το απόγευμα από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι αυτοί έκοψαν το εισιτηριάκι τους και ανέβηκαν το απόγευμα στο τρένο δίχως να έχουν ενημερωθεί πως η γραμμή μεταξύ Τιθωρέας - Λιανοκλαδίου είναι από χθες κλειστή! Ναι, από χθες το πρωί που ως γνωστόν σημειώθηκε στην περιοχή ο εκτροχιασμός του τρένου μέχρι και πριν λίγο απόψε, η σιδηροδρομική γραμμή δεν είχε ανοίξει... Και ενώ είχαν πει πως σε λίγες ώρες θα ήταν ανοιχτή!

Εδώ βλέπετε φωτογραφίες (από κινητό τηλέφωνο) του σταθμού στο Λιανοκλάδι όπου γύρω στις 7 το απόγευμα επικράτησε ένταση και θερμό επεισόδιο μεταξύ επιβατών της αμαξοστοιχίας 58 που ξεκίνησε στις 16.15 από Αθήνα. Γύρω στους 200 επιβάτες μεταξύ των οποίων και 50 περίπου συμπολίτες μας, αφού κατέβηκαν στην Τιθορέα επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία και κατέληξαν στον Λιανοκλαδι. Εκει όμως δεν υπήρχε τρένο να τους παραλάβει και, φυσιολογικότατα, υπήρξε η έντονη αντίδραση του κόσμου. Χωρίς καμία ενημέρωση και με προκλητική συμπεριφορά οι εργαζόμενοι εξόργισαν τους ταλαιπωρημένους επιβάτες.

Λαρισαίοι ταλαίπωροι επιβάτες που επικοινώνησαν με την Press-A μας είπαν πως το τρένο αναμένεται να φτάσει στη Λάρισα μετά τις 22.00, δηλαδή 2 ώρες μετά την προγραμματισμένη του άφιξη. Όταν μάλιστα κάποιος εξ αυτών γύρισε και ρώτησε "μα καλά γιατί δεν υπάρχει τρένο να επιβιβαστουμε", σύμφωνα με καταγγελίες ένας υπάλληλος τους είπε το αμίμητο : "Και που να βρούμε βαγόνια, στα γαριδάκια;;; !!!!" ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου και στους σιδηρόδρομους ... Και το ανέκδοτο; Στην ανακοίνωση τους οι του ΟΣΕ ήθελαν να πουν ότι σε λίγο φτάνει το τρενο από Καλαμπάκα και είπε από Καλαμάτα! Το γέλιο της αρκούδας, διότι έχει και πολύ κρύο σήμερα...

Τελικά μετά από σχεδόν 1 ώρα παραμονής στο Λιανοκλάδι, επιβιβάστηκαν σε άλλο τρένο και συνέχισαν τη διαδρομή τους. Αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά τις 10 μ.μ., καλώς εχόντων των πραγμάτων πρέπει να φτάνουν στη Λάρισα.
Καμία οργάνωση κανένας προγραμματισμός και φυσικά για τον Έλληνα που πληρώνει το εισιτήριο του καμία ενημέρωση ....

Ετικέτες Τρένο    ΟΣΕ    λιανοκλαδι    Λαρισαίοι   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 22:51

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή