Παρασκευη 7 Μαρτιου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Ντου» Στα Γραφεία Του ΠΑΣΟΚ Στη Λάρισα! Έντονες Αποδοκιμασίες Κατά Σκανδαλίδη BINTEO - ΦΩΤΟ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λίγο πριν ξεκινήσει η σύσκεψη για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, παρουσία του πρώην υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη,

δημιουργήθηκε ένας πραγματικός χαμός λόγω της παρουσίας των καθηγητών και των σχολικών φυλάκων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Περίπου στα 50 άτομα ζητούσαν συνάντηση με τον κ. Σκανδαλίδη ο οποίος τελικά τους μίλησε για λίγα λεπτά, όμως μην μένοντας ικανοποιημένοι από τα όσα τους είπε, (τόνιζε συνεχώς πως δεν είναι απόλυτα ενήμερος για το θέμα και ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει τίποτα), εκείνοι άνοιξαν την πόρτα μπήκαν μέσα στα γραφεία και με συνθήματα «εισέβαλαν» και στην αίθουσα συνεδριάσεων όπου του ζητούσαν επίμονα να δεσμευτεί και να πει κάτι για το θέμα τους.



Δεν έλειψαν οι σκληροί χαρακτηρισμοί (όπως ψεύτες, λαμόγια, κλέφτες και άλλα πολλά) προς το πρόσωπό του πρώην υπουργού ο οποίος απλά τους άκουγε από ένα σημείο και έπειτα.

Μάλιστα μετά από περίπου μία ώρα έκαναν την εμφάνισή τους στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και κάποιοι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ χωρίς όμως να επέμβουν κάπου.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από μία ώρα αλλά ακόμη η συνεδρίαση δεν είχε ξεκινήσει και οι διαμαρτυρόμενοι απλά πέρασαν έξω από τα γραφεία χωρίς όμως να αποχωρούν.

Παρακολουθείστε στα βίντεο της press-a.gr τι ακριβώς έγινε απόψε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα.

«Μακριά Από Εμάς Τα Χρίσματα»

Στο μεταξύ λίγο πριν τα επεισόδια στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σκανδαλίδης σε δηλώσεις του σχετικά με τον λόγο που ήρθε στην Λάρισα, τόνισε:
«Βασικός μας στόχος είναι να αναβαθμιστεί ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχει υποβαθμιστεί λόγω κρίσης. Μακριά από εμάς πάντως τα όποια χρίσματα όπως γινόταν παλιότερα. Ήρθαμε εδώ σήμερα για να συντονίσουμε κάποια θέματα, καθώς θα γίνουν κινήσεις σε κάθε περιφέρεια».

Πολυμέσα

Ετικέτες σκανδαλιδης    ΠΑΣΟΚ    γραφεια   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 22:58

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
"Το Εκλογικό Σύστημα Ευνοεί Την Πολυδιάσπαση Ψηφοδελτίων" Του Γιώργου Μπαρτζώκη (Υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων - επικεφαλής Ταυτότητα Πόλης)
Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)
Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Ντου» Στα Γραφεία Του ΠΑΣΟΚ Στη Λάρισα! Έντονες Αποδοκιμασίες Κατά Σκανδαλίδη BINTEO - ΦΩΤΟ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων