Παρασκευη 10 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Πάει Και Η 3η Θέση Για Την ΑΕΛ!

Ιουν 07
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΑΕΚ και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play-off της Football League κάτι που σημαίνει πως οι «βυσσινί»

απώλεσαν και την τελευταία τους ευκαιρία για την 3η θέση. Ζήτησε πέναλτι στο 25’ η ΑΕΛ σε χέρι του Σοϊλέδη. Δύο μέτρα οφσάιντ το γκολ του Αραβίδη στο 31“. Ισοφάρισε ο Κοντοδήμος στο 41’. Κορυφαίος στο ματς ο Αποστολίδης που κράτησε την ομάδα σε πάρα πολλές φάσεις. Κόκκινη κάρτα είδε ο Μπανούσης με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

 

Στο 4ο λεπτό ο Σερζίνιο εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπόγιοβιτς βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα, η οποία πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ανέστη.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ είχε δύο απίστευτες στιγμές για να προηγηθεί στο σκορ. Στο 9’ μετά από κόρνερ του Μπαρμπόσα ο Κρισάντους ανενόχλητος δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ στο 14’ ο Τζανετόπουλος από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να σημαδέψει εστία, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

 

Η υπεροχή της ΑΕΚ συνεχίστηκε με αρκετά σουτ εκτός περιοχής με τον Αραβίδη (18’) και τον Κορδέρο (20’) ωστόσο ο Αποστολίδη πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις μπλοκάροντας τη μπάλα ισάριθμες φορές.

 

Στο 25’ μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας ο Κοντοδήμος έβγαλε τη σέντρα, ο Νεμπεγλέρας με τη μία έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σοϊλέδη όμως ο διαιτητής Σελεμίδης δεν υπέδειξε πέναλτι.

Το κρεσέντο της κακής διαιτησία συνεχίστηκε με τον Αραβίδη στο 31’ να παίρνει πάσα από τον Μπαρμπόσα, δύο μέτρα πιο μπροστά από τον τελευταίο παίκτη της ΑΕΛ, με τον Κουρομιχελάκη να μην σηκώνει τη σημαία και τον επιθετικό της Ένωσης να κάνει το 1-0.

 

Η ΑΕΚ στο 37’, μετά το γκολ είχε ακόμη μία τεράστια ευκαιρία για το 2-0, με τον Αραβίδη από κανονική θέση να πλασάρει τον Αποστολίδη με τον γκολκίπερ των «βυσσινί» να νικά τον Έλληνα επιθετικό κάνοντας άλλη μία φανταστική απόκρουση στο παιχνίδι.

 

Το ματς ήρθε στα ίσα στο 41’. Ο Σερζίνιο εκτέλεσε το φάουλ, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Κοντοδήμο και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Σκορ το οποίο ήταν και το τελικό του πρώτου ημιχρόνου.

 

Έπεσε ο ρυθμός με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με την ΑΕΚ και πάλι να απειλεί στο 57′ με τον Πλατέλλα να βγαίνει γρήγορα στην κόντρα όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

 

Μετά από αρκετά λεπτά όπου παρακολουθήσαμε παιχνίδι κέντρου με ελάχιστες τελικές προσπάθειες ήρθε και η στιγμή της ΑΕΛ να απειλήσει. Ο Ελιομάρ στο 73′ εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα 30 μέτρα με τον Ανέστη να διώχνει με δυσκολία.

 

Δύο απίστευτες ευκαιρίες είχε η ΑΕΚ στο τελευταίο πεντάλεπτο για να κερδίσει το ματς με τον Πλατέλλα και τον Αραβίδη ωστόσο οι επιθετικοί της Ένωσης δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

 

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Κορδέρο (64′ Ανάκογλου), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα(80′ Γροντής), Αραβίδης, Κρισάντους (71′ Ντακόλ)

 

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ(77′ λ.τ. Σταθάκης), Μουλόπουλος(86′ Παμλίδης), Σερζίνιο, Μπόγιοβιτς

 

Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας), Βοηθοί: Κουρομιχελάκης (Πειραιά), Μπετσόγλου (Κορινθίας).

Πηγή: larissasportnews.gr

Πολυμέσα

π
Ετικέτες ΑΕΛ    ΑΕΚ   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 21:07

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΠάει Και Η 3η Θέση Για Την ΑΕΛ! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων