Σαββατο 11 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ένα Ήταν Αρκετό - Πρώτη Εντός Έδρας Νίκη Για Την ΑΕΛ 1-0 Την Παναχαϊκή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η ΑΕΛ επικράτησε στο Αλκαζάρ με 1-0 της Παναχαϊκής στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play-off της Football League και συνεχίζει

να κυνηγά τον Απόλλωνα Σμύρνης στην 3η θέση της βαθμολογίας που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην άνοδο.

Το γκολ των «βυσσινί» ο Πίντο στο 39′. Επιθετικό ποδόσφαιρο και κατοχή μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού για τους γηπεδούχους με τους φιλοξενούμενος να έχουν πολλές φορές παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Με δέκα παίκτες για περίπου 10 λεπτά τελείωσε το ματς η Παναχαϊκή λόγω αποβολής του Άλμπι. Τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Γιάντσης.

Αργός ρυθμός στα πρώτα 15 λεπτά με τις δύο ομάδες να κυκλοφορούν την μπάλα κυρίως στο χώρο του κέντρου.

Η Παναχαϊκή είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Μπουντόπουλο στο 13ο λεπτό να εκτελεί φάουλ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αποστολίδη. Η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι στο 16′ με τον Άλμπι να κρατά τον Μπόγιοβιτς μέσα στη μεγάλη περιοχή ωστόσο ο Κομίνης αρνήθηκε να υποδείξει την εσχάτη των ποινών.

Στο 19′ ο Γιάντσης με κάθετη πάσα βρήκε τον Πίντο αυτός πέρασε και τον Παπαδόπουλος και σκόραρε όμως ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. Απόφαση σωστή από τον Κοντιζά που σήκωσε αμέσως την σημαία.

Καλή στιγμή στο 25′ για την ΑΕΛ με τον Καρανίκα να βγάζει τη σέντρα από δεξιά στον Μπόγιοβιτς, αυτός έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Απάντησε η Παναχαϊκή με την ατομική προσπάθεια του Μαρουκάκη στο 31′, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε από αριστερά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ωραία ανάπτυξη και κυκλοφορία μπάλας για την ΑΕΛ στο 34′ με τον Κοντοδήμο από αριστερά να κάνει τη σέντρα στο σημείο του πέναλτι, ο Γιάντσης ανενόχλητος έκανε τη κεφαλιά αλλά δεν μπόρεσε να σημαδέψει εστία.

Στο 39′ όμως η ΑΕΛ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Πίντο βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή πέρασε ανάμεσα από τρεις παίκτες και με το αριστερό έγραψε το 1-0, σκορ που ήταν αυτό με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χωρίς κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σούλης Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να βγάλει τον Γιάντση, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού στον ώμο, βάζοντας στη θέση του τον Μελισσά. “Ετσι ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός άλλαξε την διάταξη του κέντρου με τον Μπανούση, τον Πινδώνη και τον Μελισσά στη μεσαία γραμμή και τον Σερζίνιο σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Μπόγιοβιτς-Πίντο.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 54′ για τους γηπεδούχους με τον Σερζίνιο να τροφοδοτεί ωραία τον Μπόγιοβιτς, ο Σέρβος με μία επαφή βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, όμως στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής. Τρία λεπτά αργότερα ο Καρανίκας από δεξιά σέντραρε στον Πίντο όμως η κεφαλιά του Βραζιλιάνου πέρασε άουτ.

Απίστευτη στιγμή για τους «βυσσινί» στο 59′ με τον Κοντοδήμο να κάνει τη σέντρα, ο Μπόγιοβιτς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έσκασε και ανάγκασε τον Παπαδόπουλο σε μια εξαιρετική επέμβαση σε πρώτο χρόνο, καθώς στο «ριμπάουντ» ο Πίντο δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα.

Άλλη μία καλή στιγμή για την ΑΕΛ, στο 61′ ο Μπανούσης έβγαλε τους γηπεδούχους στη κόντρα, επέλεξε αριστερά του τον αμαρκάριστο Σερζίνιο με τον Πορτογάλο να σουτάρει άουτ.


Απείλησε η Παναχαϊκή στο 67′ με τον Μαρουκάκη να βρίσκει κάθετα τον Κορέτα, αυτός στο τετ-α-τετ με τον Αποστολίδη σούταρε με το αριστερό όμως ο γκολκίπερ της ΑΕΛ έδιωξε σε κόρνερ.

Καλή στιγμή για την ΑΕΛ στο 80′ με τον Λύρα να βγάζει για τον Μπόγιοβιτς όμως ο Σέρβος δεν κατάφερε να βρει εστία με κεφαλιά.


Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ(Σ. Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Πινδώνης, Γιάντσης(46′ λ.τ. Μελισσάς), Σερζίνιο(79′ Λύρας), Πίντο, Μπόγιοβιτς

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Παπαδόπουλος, Κοντοχρήστος, Άλλα, Χαρτσιάς, Τρίγκας(56′ Kορέτα), Αναστασόπουλος, Μασούρας, Πατινιώτης(46′ Γκαντιάγκα), Χοτζάλι, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος(74′ Κυβελίδης)
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Κοντιζάς (Πειραιά)

Ετικέτες ΑΕΛ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΈνα Ήταν Αρκετό - Πρώτη Εντός Έδρας Νίκη Για Την ΑΕΛ 1-0 Την Παναχαϊκή Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων