Δευτερα 6 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Κέρδισε Και Πάει Για Τελικό!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η ΑΕΛ έδειξε τον καλό της εαυτό απέναντι στην Ζάκυνθο κερδίζοντας με σκορ 2-0. Σκόρερ οι Νεμπεγλέρας και Μπόγιοβιτς σε μια δίκαιη επικράτηση

 

μετά από καλή εμφάνιση. Μια σημαντική νίκη αφού κατακτήθηκε οριστικά η 4η θέση και μετά την ισοπαλία της Λαμίας απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς(1-1) οι Βυσσινί θέλουν την τελευταία αγωνιστική μόνο την νίκη απέναντι στον Ηρακλή. Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε τον Εθνικό Γαζώρου με 1-2 οπότε εξασφάλισε την θέση του στα πλέι οφ. Όλα λοιπόν θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική για την είσοδο στην τριάδα περιμένοντας άπαντες  τους τρεις βαθμούς απέναντι στον αήττητο Γηραιό εκμεταλευόμενη η ΑΕΛ το δώρο της Λαμίας να μπει στα πλέυ οφ.

 

Στο 5ο λεπτό ο Καρανίκας  έκανε την επέλαση από τα δεξιά ο Σερτζίνιο δεν έβαλε το πόδι σωστά με αποτέλεσμα να πάρει υψηλή τροχιά η μπάλα καταλήγοντας άουτ.

 

Στο 18ο λεπτο τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Οικονόμου να χάνει την μπάλα μέσα στην περιοχή με τον Μπόγιοβιτς να πλασάρει αδύναμα και ο Πολίτης μπλόκαρε εύκολα.

 

Στο 28′ λάθος της άμυνας, ο Κυριακίδης σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή άουτ.Στο 37΄ο Καρανίκας σέντραρε ο Μπόγιοβιτς σπρώχτηκε από τον Καλλιβωκά αλλά ο Ευαγγέλου εν μέσω διαμαρτυριών δεν υπέδειξε τίποτα.

 

IMG_0640Στο 51΄ήρθε η λύτρωση για την ΑΕΛ μετά από σέντρα του Σερτζίνιο ο Νεμπεγλέρας από το ύψος του πέναλντι σούταρε ανοίγοντας το σκορ σε 1-0!Στο επόμενο λεπτό ο Σερτζίνιο έκανε την προβολή με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.Στο 76΄ κάθετη μπαλιά στον Μπόγιοβιτς που πλάσαρε με το αριστερό κάνοντας το 2-0!Στο  78 καταπληκτική σέντρα του Γιάντση με τον Σερτζίνιο να σουτάρει και τον Πολίτη να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει. Δύο λεπτά ο καρανίκας σέντραρε με δυσκολία ο Μπόγιοβιτς πήρε την κεφαλιά με τον Πολίτη για μια ακόμα φορά να αποκρούει διώχνοντας τη μπάλα.Στο 85 ο Πιταράς κέρδισε τη μπάλα από διεκδίκηση πλάσαρε αλλά ο Αποστολίδης μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο.

 

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης(85 ΄Μπανούσης), Καρανίκας Μελισσάς,Νεμπεγλέρας,Σέρχιο,Ελιομάρ(46΄Πινδώνης), Πίντο(68΄Γιάντσης), Μπόγιοβιτς

 

Ζάκυνθος:Πολίτης,Τσοπέλας,Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου(70΄Βυθούλκας), Μπλέτσας, Κυριακίδης,Λέκκας(62’Πιταρράς) Κρολλ(82΄Αποστόλου)

Πηγή: larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    νίκη   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΚέρδισε Και Πάει Για Τελικό! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων