Τριτη 7 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ιδανική Αυτόχειρας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Kαταδικαστική ήττα για την ΑΕΛ ενόψει πλέυ οφ αφού έχασε με σκορ 1-0 από την Αναγγένηση Καρδίτσας. Σκόρερ ο Πέεφ που στέλνει τους

''βυσσινί'' για την διεκδίκηση της 4ης θέσης. Μια ΑΕΛ που πίεσε έχασε κάποιες ευκαιρίες είχε την κυριαρχία στον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά κατάφερε να χάσει από μια ομάδα ψυχωμένη που έπαιξε αμυντικά αλλά πήρε τη νίκη μπαίνοντας οριστικά στα πλέυ άουτ.

 

Στο 12′ πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Εκτέλεση φάουλ του Ελιομάρ με γέμισμα στην περιοχή, ο Μελισσάς έκανε την κεφαλιά που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια το σουτ του Κοντοδήμου έφυγε άουτ.Στο 21′ ευκαιρία για την Αναγέννηση μετά από γέμισμα του Μπιτέλη στην περιοχή και κεφαλιά του Βουτσιά. Στο 35′ σούταρε ο Πινδώνης από 25 μέτρα, η μπάλα περνά ελάχιστα πάνω από την εστία της Αναγέννησης.Στο 45′ έγινε το  γύρισμα στην περιοχή της ΑΕΛ, ο Τζέκος δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή στο πρώτο δοκάρι και με την βοήθεια των αμυντικών του μπλοκάρει ο Αποστολίδης.

 

Στο 77΄στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΣΑ μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Πέεφ να κερδιζει την κόντρα με τον Σαρακατσάνο να σουτάρει και να κάνει το 1-0. Η ΑΕΛ πίεσε αρκετά έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μελισσά να κάνει την κεφαλιά αλλά ο Κωτσιόπουλος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει.

 

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς(61 Σκόνδρας), Βουτσιάς(75΄Μαυριάς), Σαΐν, Τζέκος, Μπιτέλης(56΄Κουλίδης), Πέεφ.

 

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας(79΄Παμλίδης), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Πινδώνης, Σερζίνιο, Ελιομάρ, Πίντο, Μπόγιοβιτς.

Πηγή: larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    ποδόσφαιρο    Αυτοκτονία   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 18:25

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΙδανική Αυτόχειρας! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων