Πεμπτη 3 Απριλιου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Εδώ Είναι Μάντσεστερ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Μπάγερν τα βρήκε... μπαστούνια απέναντι σε μία άριστα στημένη Γιουνάιτεντ, ωστόσο πήρε το 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ»

και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση. Βίντιτς - Σβαϊνστάιγκερ τα γκολ.

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις που περίμεναν... άνετη νίκη της Μπάγερν στην Αγγλία και με μεγάλο σκορ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε πολύ καλά και μάλιστα προηγήθηκε στο 58' με τον Βίντιτς, ωστόσο ο Σβάινστάιγκερ στο 68' έγραψε το τελικό 1-1 που δίνει προβάδισμα (αλλά όχι μεγάλο) στους Βαυαρούς.

Αποβλήθηκε στο φινάλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σβαϊνστάιγερκ και μαζί με τον Χάνι Μαρτίνεθ (συμπλήρωσε κίτρινες) θα λείπουν από τη ρεβάνς.

Η Γιουνάιτεντ τη μεγάλη φάση και το ακυρωθέν γκολ...

Το παιχνίδι ξεκίνησε... όπως κανείς δεν περίμενε, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γουέλμπεκ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο ο διαιτητής θεώρησε πως υπήρχε φάουλ νωρίτερα και ακύρωσε το γκολ της Γιουνάιτεντ. Ήταν τραβηγμένη απόφαση και δικαίως μάλλον «φωνάζουν» οι «κόκκινοι διάβολοι», καθώς ο ρέφερι ακύρωσε το 1-0 επειδή ο επιθετικός των γηπεδούχων σήκωσε ψηλά το πόδι στο κεφάλι του Χάβι Μαρτίνεθ.

Από την φάση αυτή και μετά ωστόσο ακολούθησε ένας φοβερός «μονόλογος» των Γερμανών, οι οποίοι έκλεισαν τους Άγγλους στο μισό γήπεδο και τους πίεζαν για το γκολ! Βέβαια, η Γιουνάιτεντ είχε «διπλή άμυνα ζώνης» και τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Η καλύτερη στιγμή της Μπάγερν ήταν στο 31', όταν ο Ντε Χέα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ρομπέν έξω από την περιοχή, ενώ λίγο αργότερα υπήρχαν διαμαρτυρίες των Βαυαρών για χέρι (ήταν ακούσιο) του Μπίτνερ εντός περιοχής.

Ωστόσο, τη μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου (ίσως και ολόκληρου του Τσλάμπιονς Λιγκ!) την είχε ο Γουέλμπεκ, ο οποίος έφυγε στο 40' στην κόντρα, βγήκε τετ α τετ με τον Νόιερ, όμως αντί να σουτάρει επιχείρησε την λόμπα και ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων απέκρουσε με το ένα χέρι. Έτσι λοιπόν, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ...

Τους... σόκαρε ο Βίντιτς, χάθηκε η μπάλα στο 1-1

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή με τη Μπάγερν να πιέζει πολύ και με την Γιουνάιτεντ να κρατάει με διπλή άμυνα και να... ψάχνει τις αντεπιθέσεις. Τελικά, στο 58' και κόντρα στην ροή του αγώνα, είδαμε το πρώτο γκολ που ήταν για τη Μάντσεστερ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βίντιτς πήδηξε πιο ψηλά από όλους στο κέντρο της άμυνας και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-0!

Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων, ωστόσο παράλληλα... πείσμωσε τους Βαυαρούς, οι οποίοι βγήκαν μπροστά και έψαξαν την άμεση ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 66' μετά από μία υπέροχη φάση για τη Μπάγερν. Ο Ρόμπεν έδωσε στον Ραφίνια που έκανε σέντρα, ο Μάντζουκιτς κατέβασε με το κεφάλι και έστρωσε στον Σβαϊνστάιγκερ που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι και έκανε το 1-1!

Μετά το γκολ το παιχνίδι απέκτησε πολύ καλό ρυθμό και στο τελευταίο εικοσάλεπτο είδαμε και τις δύο ομάδες να βγαίνουν μπροστά και να κυνηγάνε το γκολ της νίκης. Η Μπάγερν με Ρομπέν, Γκέτσε, Ριμπερί και Μάντζουκιτς στο χορτάρι ήταν καλύτερη, όμως το γκολ δεν ήρθε και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε. Το σκορ δίνει σαφέστατο προβάδισμα στους Γερμανούς, ωστόσο η προσπάθεια της Γιουνάιτεντ ήταν αξιέπαινη και σίγουρα τις δίνει ελπίδες για τη ρεβάνς!
 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Μπάτνερ (74’ Γιάνγκ), Γκιγκς (46’ Καγκάβα), Κάρικ, Φελαϊνί, Βαλένσια, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (85’ Ερνάντες)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ, Αλάμπα, Ριμπερί, Χάβι Μαρτίνες, Ρόμπεν, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος (74’ Γκέτσε), Μίλερ (64’ Μάντζουκιτς).

Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ganoxoritou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Συγγνώμη Αρχιστράτηγε... Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
«Οδός ;» Αίτημα Για Ονοματοδοσία Για Κωνσταντίνο Χαλκίδη Και Χρήστο Καρανάσιο Της Λίας Γκουντρουμπή Θώμου, Δημ. Σύμβουλος 4ης Δημ. Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων
Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΕδώ Είναι Μάντσεστερ! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων