Πεμπτη 3 Απριλιου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Τέταρτη Σερί Ισοπαλία Για Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο... Τους Έγινε Συνήθεια!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ατλέτικο προηγήθηκε με την γκολάρα του Ντιέγκο και τελικά έφυγε με το 1-1 από το "Καμπ Νόου", καθώς απάντησε για την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Ισόπαλες αναδείχθηκαν και στην τέταρτη φετινή τους αναμέτρηση Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, με το 1-1 του "Καμπ Νόου" να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς στην Μαδρίτη.

Το μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα είχε λήγει 0-0, ενώ τα δύο για το σούπερ καπ στην αρχή της χρονιάς με 1-1 και 0-0, έτσι δύο σκορ υπάρχουν μόνο στις τέσσερις "μονομαχίες" τους φέτος.

Πικέ και Ντιέγκο Κόστα αποχώρησαν τραυματίες και τον τελευταίο αντικατέστησε ο Ντιέγκο, ο οποίος με τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ στο 56', αλλά απάντησε ο Νεϊμάρ στο 71'.


Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 1-1

Σκόρερς: 71' Νεϊμάρ / 56' Ντιέγκο

Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Με δύο καλές ευκαιρίες από τον Νταβίντ Βίγια ξεκίνησε το ματς. Ο πρώην άσος των "μπλαουγκράνα" λίγο έλειψε να τους κάνει την ζημιά στο 2ο λεπτό και στο 5ο, αλλά τα σουτ του πέρασαν αμφότερα άουτ, ενώ η δεύτερη φάση ξεκίνησε από λάθος πάσα του Πίντο.

Μετά από άσχημη πτώση του στο έδαφος ο Ζεράρ Πικέ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 12' από τον Μπάρτρα, ενώ στο 30' ο Ντιέγκο Κόστα ένιωσε τράβηγμα στον δεξί δικέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Ντιέγκο.

Η πρώτη φορά που απείλησε η Μπαρτσελόνα ήταν στο 26' από την προσπάθεια του Μέσι και το κοντινό διαγώνιο σουτ του Ινιέστα, το οποίο πρόλαβε και έκοψε με τάκλιν ο Γκοντίν.

Η κεφαλιά του Νεϊμάρ δεν ανησύχησε τον Τιμπό Κουρτουά στο 36', όπως και στο 41' η κεφαλιά του Μέσι με τον Βέλγο να μπλοκάρει, ενώ το δυνατό σουτ του Νεϊμάρ στο 45' πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο αντικαταστάτης του Ντιέγκο Κόστα, ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος, Ντιέγκο, ήταν αυτός που "πάγωσε" το "Καμπ Νόου" στο 56', ανοίγοντας το σκορ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ.

Αρκετά μέτρα εκτός περιοχής και πλάγια δεξιά ο Ντιέγκο εξαπέλυσε έναν "κεραυνό" και εκτέλεσε τον Χοσέ Μανουέλ Πίντο, με την μπάλα να καρφώνεται στο αριστερό του "γάμα".

Ο Κουρτουά στο 63' απέκρουσε το μακρινό σουτ του Μπουσκέτς, αλλά στο 71' δεν κατάφερε να κάνει τίποτα στο κοντινό πλασέ του Νεϊμάρ, με το οποίο η "Μπάρτσα" ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ινιέστα να έχει κάνει εξαιρετική ασίστ από τον άξονα με το εξωτερικό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πικέ (12' Μπάρτρα), Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας (68' Αλέξις Σάντσες), Νεϊμάρ, Ινιέστα, Μέσι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Τιάγκο Μέντες, Αρντά Τουράν, Κόκε, Βίγια (71' Σόσα), Ντιέγκο Κόστα (30' Ντιέγκο).

Πηγή: sport24.gr

Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 00:07

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ganoxoritou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Συγγνώμη Αρχιστράτηγε... Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
«Οδός ;» Αίτημα Για Ονοματοδοσία Για Κωνσταντίνο Χαλκίδη Και Χρήστο Καρανάσιο Της Λίας Γκουντρουμπή Θώμου, Δημ. Σύμβουλος 4ης Δημ. Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων
Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΤέταρτη Σερί Ισοπαλία Για Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο... Τους Έγινε Συνήθεια! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων