Τεταρτη 8 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Πως Να Απολαύσετε Ένα Ταξίδι Με Ασφάλεια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

‘’We live in wonderful world that is full of beauty, charm and adventure. There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open’’

(Jawaharlal Nehru). Στις μέρες μας ολοένα και περισσότερα άτομα ταξιδεύουν σε μακρινούς εκτός Ευρώπης προορισμούς γεγονός που προυποθέτει ταξιδιωτική ενημέρωση ώστε να απολαύσουν με ασφάλεια τη διαμονή τους εκεί.

Για το λόγο αυτό, το ΠΜΣ «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μικροβιολογίας, την Πνευμονολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Αιγινητείου Νοσοκομείου του Τμήματος Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο: «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ», το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, 09:00-14:15 (Αμφιθέατρο Κτιρίου Κατσίγρα, Πλατεία Ταχυδρομείου).

Η Ταξιδιωτική και Διεθνής Ιατρική αποτελεί στις μέρες μας διεπιστημονικό συνδυαστικό γνωστικό αντικείμενο που αφορά στην πρόληψη, έγκαιρη διαπίστωση και διερεύνηση προβλημάτων υγείας, τα οποία σχετίζονται με πάσης φύσεως ταξιδιωτικές μετακινήσεις. Στην ημερίδα που διοργανώνεται και η οποία είναι ανοικτή στο κοινό θα αναλυθούν πρακτικές που αφορούν την προ-ταξιδιωτική ενημέρωση και συμβουλευτική των ταξιδιωτών, ιδιαίτερα εκείνων που ταξιδεύουν σε εξωτικούς προορισμούς, με στόχο την εφαρμογή απλών μέτρων ώστε, χωρίς να περιορίσουν δραστηριότητες, να απολαύσουν ασφαλώς το ταξίδι τους.

Επιπλέον, είναι σημαντικό οι ταξιδιώτες να ευαισθητοποιηθούν για τυχόν προβλήματα που θα εμφανιστούν μετά την επάνοδό τους στη χώρα διαμονής ώστε έγκαιρα να ζητήσουν μετα-ταξιδιωτική φροντίδα.

Ετικέτες ημερίδα   
Κατηγορία Κοινωνία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
Σχόλια
By SDGSEO

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤελευταία ΝέαΚοινωνίαΠως Να Απολαύσετε Ένα Ταξίδι Με Ασφάλεια Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων