Δευτερα 6 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Μάξιμος Για Κυβέρνηση: ''Μεταθέτουν Στο Λαό Την Αποτυχία Τους''

Ιουν 27
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της κυβέρνησης για τη διενέργεια

δημοψηφίσματος για την αποδοχή ή όχι της συμφωνίας με τους εταίρους έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

 

«Η καταστροφική ‘‘κομπανία’’ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού υφάρπαξε την εξουσία, πουλώντας ψεύτικες και ανεδαφικές υποσχέσεις στους πολίτες, αφού έριξε σε πέντε μόνον μήνες στα βράχια την ελληνική οικονομία, αφού άφησε την Ελλάδα απόλυτα απομονωμένη στην Ευρώπη, τώρα επιχειρεί να ολοκληρώσει το ηροστράτειο έργο της. Απειλεί να μετατρέψει τη χώρα σε σωρό ερειπίων, να τινάξει στον αέρα κάθε παραγωγική δομή, να την απογυμνώσει από κάθε εργαλείο που εξασφαλίζει την εθνική της κυριαρχία, να καταδικάσει τους Έλληνες για δεκαετίες σε μια ανείπωτη φτώχεια και καθυστέρηση.    

Οι «μαθητευόμενοι μάγοι» που διαβεβαίωναν ότι θα μοίραζαν την επαύριο των εκλογών 12 δισεκατομμύρια, που θα έσκιζαν το μνημόνιο στο προαύλιο της βουλής, που θα πλήρωναν τους πιστωτές μας με ‘‘αέρα’’, τα έκαναν ‘’θάλασσα’’. Κατόρθωσαν επί πέντε μήνες, υπό την καθοδήγηση ενός ανεκδιήγητου υπουργού οικονομικών που έπαιζε την Ελλάδα σε επικοινωνιακά παίχνια, να ‘‘χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια’’. Η χώρα να ζει μόνον με τις ενέσεις της ELA, να σαρώνουν ό,τι υπήρχε στα αποθεματικά οργανισμών και ταμείων για να πληρώσουν συντάξεις και μισθούς, να κηρύξουν μια πρωτοφανή και παρατεταμένη εσωτερική στάση πληρωμών προς τους προμηθευτές του δημοσίου, να δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα στα έσοδα, το κράτος να πάψει να λειτουργεί, η ύφεση να επιστρέψει δριμύτερη, η ανεργία να παίρνει πάλι την ανιούσα. 

Και στις δήθεν διαπραγματεύσεις που διεξήγαγαν τα μέτρα που προβλέπονταν αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο, καθώς κάθε μήνας καθυστέρησης στοίχιζε στην ελληνική οικονομία επιπλέον 800 εκ. ευρώ. Και έφθασαν, αυτοί που έσχιζαν τα ιμάτιά τους για το 1 δις του Χαρδούβελη, να κάνουν πρόταση για 8 δις. Και μάλιστα μέτρα άκρως υφεσιακά, βασισμένα στην υπερφορόλογηση. Και βεβαίως, με την εγκληματική τους καθυστέρηση βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στους πιστωτές αλλά και απόλυτα απομονωμένοι από τους Ευρωπαίους εταίρους. Και τώρα, βλέποντας το αδιέξοδο, δείχνουν το πόσο «σπιθαμιαίοι» είναι απέναντι στις ιστορικές τους ευθύνες.

 

ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Προσπαθούν να μεταθέσουν στο λαό την αποτυχία τους και να σπείρουν τη διχόνοια. Πίσω, όμως, από τις αστείες μεγαλοστομίες τους η αλήθεια για το δημοψήφισμα που προτείνουν είναι μία. Σε αυτό διακυβεύεται η παραμονή μας όχι μόνον στην ευρωζώνη, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η φτωχοποίηση της κοινωνίας δεν θα έχει προηγούμενο. Ολόκληροι παραγωγικοί κλάδοι, όπως η βιομηχανία αλλά και η αγροτική παραγωγή λόγω της παύσης των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, θα καταρρεύσουν. Οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι θα αυξηθούν ραγδαία. 

Τώρα πρέπει σταματήσουμε τον δρόμο προς την καταστροφή. 

Τώρα πρέπει να κρατήσουμε τη χώρα ζωντανή.

Τώρα πρέπει τα ηνία να αναληφθούν από υπεύθυνες δυνάμεις που θα εγγυηθούν την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την κοινωνική ηρεμία».  

Ετικέτες Χαρακόπουλος    κυβέρνηση   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΜάξιμος Για Κυβέρνηση: ''Μεταθέτουν Στο Λαό Την Αποτυχία Τους'' Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων