Τεταρτη 8 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Θρήνος Στην Κηδεία Του Καταδρομέα

Ιουν 04
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Μέσα σε κλίμα απύθμενου πόνου από τους οικείους του, βαθιάς θλίψης από τους συναδέλφους του και μεγάλης συγκίνησης από πλήθος κόσμου,

«αποχαιρέτησε» χθες η κωμόπολη της Αγιάς τον αρχιλοχία των Διαβιβάσεων, καταδρομέα, Βάιο Κουκουσλή, ο οποίος προχθές άφησε την τελευταία του πνοή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν χτυπημένος από τον καρκίνο.

 

Η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου 43χρονου στρατιωτικού τε-λέσθηκε αργά το απόγευμα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων Αγιάς. Ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί από όλη την Ελλάδα, αγήματα του Στρατού, απέδωσαν τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές, ενώ ράγισαν κυριολεκτικά οι καρδιές όλων στο ύστατο χαίρε του αδελφού του Στέλιου και στον επικήδειο λόγο συναδέλφου του που μίλησε εκ μέρους όλων των παριστάμενων στρατιωτικών.

Τραγική φιγούρα η χαροκαμένη μάνα του εκλιπόντος που λίγα χρόνια μετά τον επίσης πρόωρο και αναπάντεχο θάνατο του συζύγου της, η μοίρα της έλαχε να χάσει γρήγορα και ένα από τα τρία αγαπημένα της παιδιά.Ο Βάιος Κουκουσλής υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων και του Όπλου του. Σταθμοί στην καριέρα του ήταν οι συμμετοχές στις Ελληνικές Δυνάμεις της Αλβανίας και του Αφγανιστάν, σε Ειδικά Τμήματα της Εθνοφυλακής και σε Μοίρες Καταδρομών. Τιμή-θηκε σε Αλβανία και Αφγανιστάν για τις υπηρεσίες που προσέφερε προς την πατρίδα, ενώ διακρίθηκε, καθ’ όλη την πορεία του στο στράτευμα, για το ήθος, την αξιοπρέπεια και τον επαγγελματισμό του.Πέραν των προαναφερόμενων, της μητέρας του δηλαδή και του αδελφού του, αφήνει πίσω τη λατρεμένη του αδελφή Ρούλα και τις οικο-γένειές τους.

Πηγή: Ελευθερία 

Ετικέτες κηδεία    καταδρομεας    Αγιά   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΘρήνος Στην Κηδεία Του Καταδρομέα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων