Παρασκευη 15 Μαϊου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

H Εύη Τατούλη Καταγγέλει Τον Περιφερειάρχη Πατέρα Της!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, και πατέρα της, καταγγέλλει η πολιτευτής της ΝΔ Εύη Τατούλη,

κάνοντας λόγο για «βιομηχανία φωτογραφικών διαγωνισμών» στο πρόγραμμα σίτισης αστέγων, που αποβαίνει σε βάρος των Αρκάδων.

Η κα Τατούλη ζητά από τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη να μην αποδέχεται άκριτα «μη ορθολογικούς όρους» που έχει θέσει το υπουργείο Εργασίας, στην υλοποίηση του έργου που αφορά στη σίτιση αστέγων, γιατί έτσι όπως είναι το πρόγραμμα προμηθειών αποβαίνει σε βάρος των Αρκάδων και ευρύτερα των Πελοποννήσιων κτηνοτρόφων, τυροκομικών και πτηνοτροφικών επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρει, «με τους όρους που έχουν τεθεί από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και τους οποίους υιοθετεί αβίαστα η Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα τρόφιμα που θα διατεθούν παραπέμπουν σε προμήθεια από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, εντοπιότητας, όμως, Νάξου και Κρήτης, λες και η Πελοπόννησος δεν διαθέτει αντίστοιχης ποιότητας προϊόντα».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο έργο «Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής» στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης του υπουργείου Εργασίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που υπογράφηκε τον Νοέμβριο του 2014.

Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι εκτός από τα τυριά, υπάρχει και φωτογραφική προμήθεια για πτηνοτροφικά προϊόντα, «αποκλείοντας δεκάδες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και παράγουν αντίστοιχα προϊόντα και έχουν έδρα και πιστοποίηση από την Πελοπόννησο».

Η πολιτευτής της ΝΔ επισημαίνει ότι δεν έχει στόχο την καθυστέρηση υλοποίησης του έργου, το οποίο θεωρεί πως είναι πολύ σπουδαίο, αλλά τονίζει ότι «αυτονόητη υποχρέωση αυτών που υπηρετούν το συμφέρον τοπικά σε κάθε γωνιά της χώρας, είναι να εξασφαλίζουν την ανθρωπιστική βοήθεια με όρους που οι τοπικές κοινωνίες θα ευεργετηθούν ομότιμα, χωρίς σκιές και φωτογραφικές εξυπηρετήσεις».

Πηγή: newpost.gr

Ετικέτες καταγγελία    Κόρη    τατουλη   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαH Εύη Τατούλη Καταγγέλει Τον Περιφερειάρχη Πατέρα Της! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων