Σαββατο 29 Μαρτιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Προσπέρασε Με... Ζέκα Ο Αστέρας Τρίπολης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν με το σουτ του Λούι στο 8΄, όμως μετά το πρώτο 10λεπτο ο Παναθηναϊκός

κυριάρχησε και πιέζοντας ψηλά δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον Αστέρα. Ο Κλωναρίδης έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ στο 12΄, ενώ ίδια ήταν η κατάληξη στην προσπάθεια του Κουτρουμπή δύο λεπτά αργότερα. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μπαντής νίκησε στο τετ α τετ τον Κλωναρίδη, ενώ οι “πράσινοι” έχασαν ακόμα μία (διπλή) ευκαιρία πριν το τέλος του ημιχρόνου με Κλωναρίδη και Ατζαγκούν στο 35΄.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η πίεση του Αστέρα ψηλά, είχε ως αποτέλεσμα το τραγικό λάθος του Ζέκα. Ο Μουνάφο έκλεψε και έδωσε έτοιμο γκολ στον Καράσκο για το 1-0 στο 54΄.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει αλλά οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν στο μισό γήπεδο και έκλεισαν τους χώρους. Ο Ζέκα προσπάθησε να εξιλεωθεί με μακρινό σουτ, αλλά ο Μπαντής έδιωξε εντυπωσιακά στο 63΄, στη μοναδική αξιόλογη φάση μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Αστέρας διατήρησε το αήττητο στο γήπεδο του, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε την δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών και γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 4 αγωνιστικές.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λουί, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοιάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο, Μπαράλες (88' Χουάνμα), Ντε Μπλάσις (78' Τσαμπούρης), Καράσκο (67' Ζησόπουλος).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σϊλντενφελντ, Κουτρουμπής, Λαγός (81' Ντίνας), Αμπέντ, Ατζαγκούν, Μπέργκ, Ζέκα, Κλωναρίδης (75' Καρέλης).

Πηγή: newsit.gr

Ετικέτες Αστέρας Τρίπολης    ΠΑΟ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Συγγνώμη Αρχιστράτηγε... Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
«Οδός ;» Αίτημα Για Ονοματοδοσία Για Κωνσταντίνο Χαλκίδη Και Χρήστο Καρανάσιο Της Λίας Γκουντρουμπή Θώμου, Δημ. Σύμβουλος 4ης Δημ. Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων
Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΠροσπέρασε Με... Ζέκα Ο Αστέρας Τρίπολης Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων