Σαββατο 29 Μαρτιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

"Φόρτωσε" Ο Πλεξίδας: "Δεν Ήρθα Στη Λάρισα Για Να Πάρω Την Ομάδα Με Το Ζόρι"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο πρόεδρος των «βυσσινί», μιλώντας στο gazzetta.gr, αναφέρθηκε σ΄όλα τα τρέχοντα θέματα των «βυσσινί» όπως είναι

το προπονητικό κέντρο των Δένδρων, καθώς και στην ολοκλήρωση εκκαθάρισης η οποία θα κρίνει και το μέλλον της ομάδας.

Για τον κόσμο των «βυσσινί»: «Ο κόσμος δεν φτιάχνει ομάδες, τις στηρίζει και της κάνει μεγάλες, αλλά η διοίκηση και το τεχνικό τιμ είναι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό της κομμάτι».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Κυριακίδη: «Προέκυψε ένα θέμα με τους οργανωμένους και τον Κυριακίδη. Επειδή το διοικητικό μοντέλο είναι συγκεκριμένο δεν δέχομαι παρεμβάσεις από τρίτους.

Ο συγκεκριμένος παίκτης επέλεξε τον δρόμο της εξόδου από μόνος του. Στις 26 Ιανουαρίου λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπιζε ο τεχνικός διευθυντής του συλλλόγου Νίκος Γαλανακόπουλος του ανακοίνωσε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας και πως έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο Κυριακίδη, δεν επέλεξε να έρθει στον πρόεδρο που τον πληρώνει, αλλά να πάει στους οργανωμένους και αυτό για εμένα θεωρείται πειθαρχικό παράπτωμα».

Για τη Γ.Σ.του συλλόγου που πιθανόν θα γίνει στις 11 ή 13 Φεβρουαρίου: «Όσον αφορά τη Γ.Σ.δεν έχω βρει στήριξη από ορισμένους ανθρώπους της πόλης.Η ομάδα έχει εξασφαλίσει την άνοδο ένα γύρο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και παράλληλα έχοντας  κάνει μεταγραφές οι οποίες την συγκεκριμένη στιγμή δεν χρειάζονται, δεν βρίσκει ανταπόκριση από ορισμένους ανθρώπους της πόλης.

Επίσης η στήριξη των οργανωμένων προς τον Κυριακίδη με οδήγησαν στην απόφαση να συγκαλέσω ΓΣ και να απαιτήσω την πλήρη στήριξη από το Σώμα σχετικά με την επόμενη μέρα και την παραχώρηση της ΠΑΕ.

Εαν υπάρχουν υποψήφιοι ας εμφανιστούν και ο κόσμος να κάνει την επιλογή του. Εγώ δεν ήρθα στη Λάρισα για να πάρω την ομάδα με το ζόρι. Εαν από τη Γ.Σ.το Σώμα δεν αποφασίσει την θωράκιση προς το πρόσωπο μου και του κάθε προέδρου της ΑΕΛ να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι το μέλλον της είναι αβέβαιο».

Για το πρώτο του μέλημα σε περίπτωση επανεκλογής του: «Πρώτο μου μέλημα είναι να πάρω το προπονητικό κέντρο των Δένδρων το οποίο ανήκει στην ΠΑΕ. Παράλληλα είναι να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η εκκαθάριση η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο προκειμένου να εξασφαλίσει η ομάδα την αδειοδότηση για να μπορέσει να αγωνιστεί στη Football League».

Ετικέτες ΑΕΛ    ΠΛΕΞΙΔΑΣ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Συγγνώμη Αρχιστράτηγε... Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
«Οδός ;» Αίτημα Για Ονοματοδοσία Για Κωνσταντίνο Χαλκίδη Και Χρήστο Καρανάσιο Της Λίας Γκουντρουμπή Θώμου, Δημ. Σύμβουλος 4ης Δημ. Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων
Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος"Φόρτωσε" Ο Πλεξίδας: "Δεν Ήρθα Στη Λάρισα Για Να Πάρω Την Ομάδα Με Το Ζόρι" Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων