Τριτη 28 Οκτωβριου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Βραζιλιάνες, Μόνες, Ψάχνουν... 600 Κοπέλες Ζητούν Άνδρες!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Έκκληση από ένα γυναικοκρατούμενο χωριό...

Πρόσκληση στους άνδρες από κάθε σημείο της Γης να εγκατασταθούν στο χωριό τους απευθύνουν 600 γυναίκες στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail στo χωριό Νόιβα ντο Κορντέιρο στη νοτιοανατολική Βραζιλία μένουν πάνω 600 γυναίκες ηλικίας από 20 έως 35 ετών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αν και κάποιες από αυτές είναι παντρεμένες και έχουν τις δικές τους οικογένειες, οι άνδρες τους και οι γιοι τους δεν μένουν εκεί, αφού είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν πολύ μακριά και επισκέπτονται τα σπίτια τους μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Η έλλειψη ανδρών είναι εμφανής και έτσι οι γυναίκες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στους άνδρες από κάθε σημείο της Γης να εγκατασταθούν στον τόπο τους με μοναδικό όρο να προσαρμοστούν αυτοί στον ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους...

Έτσι και αλλιώς οι ίδιες δηλώνουν ότι κάνουν όλες τις δουλειές του χωριού μόνες τους.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που οι γυναίκες μπορούν να τα κάνουν καλύτερα από τους άνδρες. Η πόλη μας είναι όμορφη, πιο οργανωμένη και πιο αρμονική από ότι άλλες ανδροκρατούμενες», δηλώνει η Ροζαλί Φερνάντες, κάτοικος του χωριού.

«Οταν προκύπτουν προβλήματα ή διαφορές μπορούμε να τις επιλύσουμε με τον γυναικείο τρόπο, δηλαδή με συναίνεση και όχι με καβγάδες. Μοιραζόμαστε τα πάντα, ακόμη και τη γη που καλλιεργούμε. Καμιά δεν ανταγωνίζεται την άλλη. Είμαστε όλες για μια, και μια για όλες. Ολες μαζί πρόσφατα αγοράσαμε μια τεράστια οθόνη τηλεόρασης για το κέντρο της κοινότητάς μας, για να μπορούμε όλες μαζί να παρακολουθούμε σαπουνόπερες. Και όλες μας έχουμε πάντα χρόνο για κουτσομπολιό, για να φτιάξουμε η μια τα μαλλιά και τα νύχια της άλλης».

Ωστόσο από την πλευρά της η 23χρονη Νέλμα Φερνάντες δηλώνει στη Daily Mail ότι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κοπέλες, είναι ότι δεν μπορούν να βρουν γαμπρούς.

«Εδώ οι μόνοι άνδρες που συναντάμε οι ανύπαντρες, είναι είτε παντρεμένοι είτε.... ξαδέλφια μας. Εχω να φιλήσω άνδρα εδώ και πάρα πολύ καιρό», λέει και προσθέτει: «Ολες μας ονειρευόμαστε να ερωτευτούμε και να παντρευτούμε. Αλλά μας αρέσει η ζωή εδώ και δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε το χωριό μας για να  πάμε στην πόλη να βρούμε σύζυγο» και προσθέτει: «Θα θέλαμε να γνωρίσουμε άνδρες που θα αφήσουν τις δικές τους ζωές και θα έρθουν στο χωριό μας. Αλλά πρώτα πρέπει να συμφωνήσουν ότι θα κάνουν ότι τους λέμε και θα ζουν σύμφωνα με τους κανόνες μας».

Πηγή: newpost.gr

Ετικέτες Βραζιλιάνες    Έκκληση    Χωριό   
Κατηγορία Κόσμος
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 20:35

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Οι Σημερινοί Εχθροί Toυ Χρήστου Κέλλα
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 : 70 Χρόνια Μετά, Επιβάλλεται Να Αναλογιστούμε Toυ ΚωνσταΝτίνου Διαμάντου, Δημοτικός σύμβουλος - Επικεφαλής Νέας Λάρισας
Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Λιανοκλάδι-Δομοκός-Παλαιοφάρσαλος… Το τρένο είναι το αγαπημένο μου μέσο. Ταξιδεύω χρόνια, θα μπορούσα να…
Σχόλια
By SDGSEO

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤελευταία ΝέαΚόσμοςΒραζιλιάνες, Μόνες, Ψάχνουν... 600 Κοπέλες Ζητούν Άνδρες! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων