Τριτη 17 Μαρτιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ευρωλίγκα Top 16 (1η Ενότητα 26 Φεβρουαρίου)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του press-a.gr

Μετά το διάλειμμα της προηγούμενης εβδομάδας , επιστροφή στην Ευρωλιγκα με την έναρξη του 2ου γύρου. Ρίχνοντας μια ματιά σε βαθμολογίες , πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό , οι ομάδες που είναι στις θέσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση αυτή την χρονική στιγμή , θα είναι και αυτές που θα πάρουν στο τέλος το εισιτήριο. Απλώς , το ενδιαφέρον θα πάει στο ποιος θα καπαρώσει τις 2 προνομιούχες θέσεις .

Ας πάμε όμως να δούμε τα παιχνίδια και τις επιλογές μας .

Δεν το συνηθίζω ,αλλά χώρισα την αγωνιστική αυτή ,σε 2 ενοτητες(Πέμπτη και Παρασκευή). Ο λόγος είναι οτι υπάρχουν αρκετά σημεία για να πονταρουμε , αλλα και οτι την Παρασκευη , τα παιχνιδια φαινονται πιο δυνατα ως επιλογες.

 

ΝΙΖΝΙ-ΜΙΛΑΝΟ 26/2 19.00

Αξιοπρεπέστατη η ΝΙΖΝΙ , στην έδρα της βάζει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους. Κάποια νερά μας κάνει βέβαια στα τελευταία της παιχνίδια. Από την άλλη το ΜΙΛΑΝΟ, έχει μόλις μια νίκη στο TOP 16 . Εαν κατέβει για να παίξει μπάσκετ , μπορεί να κρατήσει το χάντικαπ και να μας δώσει το διπλό. Επίσης μπορεί να ακολουθήσει το ξέφρενο ρυθμό των γηπεδούχων

ΠΡΟΤΑΣΗ 2(+6.5) & OVER 160.5

 

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΓΑΛΑΤΑ 26/2 19.45

Δίνω ένα μικρο προβάδισμα νίκης στους Λιθουανους, αλλά το χάντικαπ ίσως αποδειχτεί αρκετό για τους Τούρκους. Το καλύτερο όμως σημείο , είναι το under ,αφού η Ζαλγκιρις σκοράρει γύρω στους 70 πόντους μ.ο , αλλά παράλληλα διαθέτει μια πολύ καλή άμυνα (ειδικά στην έδρα της και με ομάδες με τέτοια δυναμικότητα όπως είναι η Γαλατά).

ΠΡΟΤΑΣΗ UNDER 150.5

 

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΠΑΟ 26/2 21.45

Ματσαρα και πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στοιχηματικα δυσκολεύομαι αρκετά να βγάλω κάποιο σημείο. Σκέφτομαι εάν ο ΠΑΟ , παίξει καλά ,μπορεί ακόμα και το διπλό. Εαν όμως πάθει κάποιο μπλακ-άουτ μπορεί η διαφορά να ξεφύγει. Με το under-over , οι ομάδες είναι ασταθείς στα τελευταία παιχνίδια , και το ματς μπορεί να πάει πολύ χαμηλά , αλλά μπορεί και να δούμε υψηλό σκορ. Σας μπέρδεψα εεε?? Σε τέτοιες περιπτώσεις μελετώ και τους σκορερς , όπου νομίζω ότι το under του Διαμαντιδη στους 9.5 πόντους είναι μια καλή επιλογή.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ UNDER 9.5 ΠΟΝΤΟΥΣ

 

ΡΕΑΛ-ΕΡΥΘΡΟΣ 26/2 21.45

Έχει πιάσει φουλ φόρμα η Ρεαλ και παρασέρνει στο διάβα της όποιον βρει μπροστά της. Αυτό αναμένεται να κάνει και με τον Ερυθρό. Πάντως έχω εμπιστοσύνη στην μαχητικότητα των Σέρβων , και θα διαλέξω το χάντικαπ υπέρ τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2(+16.5)

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΝΙΖΝΙ-ΜΙΛΑΝΟ OVER 160.5

ΡΕΑΛ-ΕΡΥΘΡΟΣ(+16.5) 2

 

ΔΥΝΑΤH   ΔΥΑΔΑ

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΓΑΛΑΤΑ   UNDER 150.5

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΠΑΟ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ  UNDER  9.5 ΠΟΝΤΟΥΣ

 

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε!!!

 

 

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Παίζοντας
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 13:28

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΠαίζονταςΕυρωλίγκα Top 16 (1η Ενότητα 26 Φεβρουαρίου) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων