Τριτη 17 Μαρτιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Αντέχει Η Μάλαγα, Διπλό Στο ΟΑΚΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γεια χαρά σε όλα τα φιλαράκια του press-a.gr

Με την δυνατή τριάδα να περνάει την προηγούμενη αγωνιστική , πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία για νέο ταμείο. Τα παιχνίδια θα τα χωρίσω σε 2 ενότητες . Την Πέμπτη όπου έχουμε δευτερεύοντες επιλογές , ενώ την Παρασκευή τα παιχνίδια μ αρέσουν περισσότερο και θα είναι και στα δυνατά μας σημεία.

 

1ο μέρος '' Τσικνοπέμπτη ''

 

Κάπου ανάμεσα σε ψησίματα , φαγοπότι και αλκοόλ(για άλλους γιατί εμείς δουλεύουμε) , θα διεξαχθούν ορισμένα ενδιαφέροντα παιχνίδια.

ΝΙΖΝΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12/2 18.30

Επικίνδυνη ομαδα η Νίζνι ειδικά στην έδρα της. Το παιχνίδι της είναι τρέξε και σούταρε , και εάν την πάνε τα μακρινά σουτ μπορεί να κερδίσει όλους τους αντιπάλους. Αν ο θρύλος θα έχει πιεστική άμυνα στο τρίποντο , τότε θα έχει πολλές πιθανότητες για νίκη. Έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου το ματς , πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό και να περιορίσει την Νίζνι. Έτσι η πρόταση μου είναι το under

ΠΡΟΤΑΣΗ UNDER 153.5

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΡΕΑΛ 12/2 20.00

Δύσκολο παιχνιδι και για τους 2. Σκληροτράχηλοι οι Λιθουανοι , ανώτεροι οι Ισπανοί. Το χάντικαπ με κάνει να γέρνω προς τους γηπεδούχους.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1(+8.5)

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΑΛΜΠΑ 12/2 21.05

Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι. Με νίκη κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την πρόκριση που ήδη φαίνεται πολύ εφικτή. Απο την άλλη οι Γερμανοί ίσως να παίζουν και το τελευταίο τους χαρτί για να παραμείνουν ζωντανοί στην πρόκριση. Η έδρα της Μακαμπι έχει λυγίσει ομαδαρες , στην Αλμπα θα κολλήσει? Το χάντικαπ όμως είναι πολύ πονηρό , εάν διάλεγα κάτι μάλλον θα πήγαινα προς το διπλό.

 

 

2ο μέρος '' ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 ''

 

Η συγκεκριμένη μέρα είναι καθαρά για κουμάρι. Ειδικά που τα παιχνίδια μ αρέσουν πολύ , με δίνουν την αίσθηση ότι θα τα πάμε πολύ καλά!

 

ΤΣΣΚΑ-ΜΙΛΑΝΟ 13/2 19.00

Φρένο του θρύλου στο τρένο της ΤΣΣΚΑ. Όχι ότι έγινε και κάτι φοβερό για τους Ρωσσους. Η πρόκριση δεν χάνεται , ούτε η κατάληψη μια από τις 2 προνομιούχες θέσεις. Το ματς είναι μια πρώτης τάξεως για επιστροφή στις νίκες , αφού και το ΜΙΛΑΝΟ αποδείχτηκε κατώτερο των προσδοκιών που είχαν γι αυτήν. Σε άλλο ένα όμως παιχνίδι , το χάντικαπ είναι τέτοιο που με κάνει να πάω με τους φιλοξενούμενους αφού οι πόντοι είναι πολλοί και ελπίζω οι Ιταλοί ν αντέξουν...

ΠΡΟΤΑΣΗ 2(+17.5)

ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΜΑΛΑΓΑ 13/2 21.30

Ισπανικός εμφύλιος και μπλα μπλα μπλα.. Το ματς το περιμένω ντέρμπι , και αφού οι μπουκ με δίνουν χάντικαπ 5.5 πόντων , ε τότε είμαι υποχρεωμένος να το τσαλακώσω.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2(+5.5)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ 13/2 21.45

Παιχνίδι που το περιμένω με πολύ ενδιαφέρον . Ο ΠΑΟ θέλει μόνο την νίκη. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Σημασία εκεί που βρίσκεται είναι οι 2 βαθμοί. Από την άλλη οι Σερβοι δεν είναι κανένα φόβητρο αλλά ούτε και ομάδα για σάκο του μποξ. Περιμένω νίκη του ΠΑΟ , αλλά με δυσκολία . Θα προτείνω τ διπλό για μια ακόμη φορά , αφού ναι μεν πιστεύω στη νίκη των γηπεδούχων , αλλά το χάντικαπ είναι τέτοιο που με αναγκάζει να πάω στην άλλη πλευρά.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2(+9.5)

 

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΝΙΖΝΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ UNDER 153.5(1.90)

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ(+8.5)-ΡΕΑΛ 1(1.90)

ΤΣΣΚΑ-ΜΙΛΑΝΟ(+17.5) 2(1.90)

 

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΜΑΛΑΓΑ(+5.5) 2(1.90)

ΠΑΟ-ΕΡΥΘΡΟΣ(+9.5) 2(1.90)

 

 

Ετικέτες ΣΤΟΙΧΗΜΑ   
Κατηγορία Παίζοντας
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 16:28

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΠαίζονταςΑντέχει Η Μάλαγα, Διπλό Στο ΟΑΚΑ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων