Σαββατο 22 Νοεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Επίσκεψη Δένδια Στο ΕΣΕΕΕ Στη Λάρισα- ΦΩΤΟ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Γεώργιος Δένδιας, συνοδευόμενος από τους Αντιστράτηγο Μιχαήλ Κωσταράκο,

Α/ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά, Α/ΓΕΣ, Αντιπτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά, Α/ΓΕΑ και Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, Διοικητή/1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, επισκέφτηκε το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ).

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του ο ΥΕΘΑ  είχε συνάντηση εργασίας με τον Στρατιωτικό Διοικητή της Επιχείρησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Γάλλο Υποστράτηγο Philippe  Pontiès , ενώ στη συνέχεια  ενημερώθηκε εμπεριστατωμένα στην αίθουσα επιχειρήσεων του Στρατηγείου από τον Επιτελάρχη του ΕΣΕΕΕ, Ταξίαρχο Χρήστο Δρίβα, για την τρέχουσα κατάσταση στο Bangui καθώς και για τα μέχρι τώρα επιτεύγματα της επιχείρησης.

Στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας επισημάνθηκε η ταχύτατη σχεδίαση της επιχείρησης, η οποία υλοποιήθηκε με τη διαδικασία «fast track», με ρυθμό τετραπλάσιο του κανονικού. Επιπλέον τονίσθηκε ότι η επιχείρηση EUFOR RCA, αποτελεί την πλέον σημαντική από όλες τις διεξαγόμενες επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθόσον στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία έχουν αναπτυχθεί στρατεύματα στο έδαφος. 

Ειδική μνεία έγινε στη χθεσινή παράδοση του διεθνούς αεροδρομίου του Bangui από τη δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη δύναμη των Ηνωμένων Εθνών, ως το πρώτο βήμα για την εκπλήρωση της αποστολής της EUFOR RCA, δηλαδή της ολικής μεταβίβασης αρμοδιοτήτων στην αποστολή των Ηνωμένων Εθνών (MINUSCA), μέχρι τις 15 Μαρτίου 2015.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά την διάρκεια της επίσκεψης του συνομίλησε με το πολυεθνικό προσωπικό, στο οποίο εκδήλωσε την ευαρέσκειά του για τα μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα της επιχείρησης. 

Ετικέτες Δένδιας    ΕΣΕΕΕ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 18:06

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Το Τίμημα Το Πληρώνουν Οι Μαθητές" Του Παπαποστόλου Δημήτρη, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ « ΚΩΝ/ΝΟΣ…
Η Σημαία Μας Του Άκυ Μητσούλη, Σκηνοθέτης
Οι Σημερινοί Εχθροί Toυ Χρήστου Κέλλα
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 : 70 Χρόνια Μετά, Επιβάλλεται Να Αναλογιστούμε Toυ ΚωνσταΝτίνου Διαμάντου, Δημοτικός σύμβουλος - Επικεφαλής Νέας Λάρισας
Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΕπίσκεψη Δένδια Στο ΕΣΕΕΕ Στη Λάρισα- ΦΩΤΟ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων