Τεταρτη 3 Δεκεμβριου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Αποχώρηση ΒΟΜΒΑ Aπό Tη Γιουνάιτεντ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Διαβάστε τι αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα στην Αγγλία...

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού υπάρχει οικονομικό θέμα.

Ο Ολλανδος αποτελεί ενα αγκάθι αυτη την ωρα στα οικονομικά πλανα, αφού οπως αποκαλύπτει η «Daily Telegraph», εάν στο τέλος του Αυγούστου παραμένει ακόμα ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να εισπράξει ένα μπονους αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών που ήταν βασικός όρος του συμβολαίου του όταν το υπέγραψε το καλοκαίρι του 2012 φεύγοντας από την Αρσεναλ!


Μάλιστα, η «London Evening Standard» στο σημερινό της φύλλο αποκαλύπτει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» σκέφτονται την επόμενη μέρα δίχως τον Ολλανδό επιθετικό, κάτι που σημαίνει πως το καλοκαίρι θα τεθεί θέμα πώλησής του!
 

Το συμβόλαιο του Φαν Πέρσι λήγει το καλοκαίρι του 2016 και εφόσον ισχύει το δημοσίευμα, τότε η Γιουνάιτεντ θα επιχειρήσει να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο της, ώστε να μη τον χάσει και τσάμπα...

Πηγή: sportdog.gr

Ετικέτες Μάντσεστερ    Ποδοσφαιριστής   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

  • Αντεμπαγιόρ: Μου Kάνει Mάγια H Mητέρα Mου

    Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε το αστέρι της Premier League Emmanuel Adebayor που ισχυρίστηκε ότι του του έκανε μάγια η μητέρα του.

    Η οικογένεια του επιθετικού της Τότεναμ κατηγόρησε τον επιθετικό πως έδιωξε τη μητέρα του από το σπίτι, με αποτέλεσμα να ζει με μόλις 1 λίρα την ημέρα πουλώντας ντομάτες.

    Ο 30χρονος επιθετικός από την άλλη πλευρά, που κερδίζει 170.000 λίρες την εβδομάδα, κατηγόρησε την οικογένειά του για "juju", ξόρκι που είναι γνωστό στη δυτική Αφρική.

    Σε αυτή την κατηγορία η οικογένειά του απάντησε πως ο νεαρός επιθετικός έχει δεχτεί "πλύση εγκεφάλου" από ισλαμιστές που του είπαν πως η κακή του απόδοση οφείλεται στη μαύρη μαγεία.

    Ενώ ο Emmanuel Adebayor είχε σκοράρει 14 γκολ σε 25 παιχνίδια την περασμένη σεζόν, έχει σκοράρει μόνο 2 φορές σε 12 αγώνες μέχρι τώρα.


    Ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε πως έχει κακομεταχειριστεί την 62χρονη μητέρα του Αλίκη, κατηγορώντας την οικογένειά του πως χρησιμοποίησε συμβούλους μαύρης μαγείας εναντίον του.

    "Δεν είμαι πάστορας. Είμαι ποδοσφαιριστής και δεν μπορώ να υποδείξω μια μάγισσα. Ποτέ δεν έδιωξα τη μητέρα μου από το σπίτι. Εκείνη αποφάσισε να φύγει.

    Πώς όμως να έχω επαφή μαζί της όταν λέει ότι δεν θα πάω μπροστά στη δουλειά μου; Θα έπρεπε να σταματήσουν να μιλάνε και να μου κάνουν "juju". Θα έπρεπε να με αφήσουν ήσυχο" σημείωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Peace FM.

    Ο Emmanuel Adebayor κάλεσε στον σταθμό για να απαντήσει στους ισχυρισμούς της αδερφής του Maggie πως δεν έχει στηρίξει οικονομικά την οικογένειά του.

    Πηγή: newsit.gr, Dailymail

  • Σοκ Με Τοροσίδη

    Χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη θα συνεχίσει η Ρόμα το επόμενο χρονικό διάστημα,

  • Νέος Έρωτας: Ο Άσος Της ΑΕΚ Και Η Καυτή Ξανθιά Με Τα Συνεργεία Αυτοκινήτων

    Είχα ακούσει μέρες τώρα για το νταραβέρι του Σοϊλεδη με τον Κουρτογιάννη αλλά ήθελα να το διασταυρώσω. Και το έκανα μόλις προχθές

  • ΣΟΚ: Κεραυνός Σκότωσε Ποδοσφαιριστή Την Ώρα Της Προπόνησης

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο άκουσμα της είδησης, πως ένα 28χρονο παλικάρι σκοτώθηκε από κεραυνό την ώρα της προπόνησης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Όλοι Είμαστε Εν Δυνάμει Ανάπηροι Του Γιώργου Μανώλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών
Ποστάρεις Τα Παιδιά Σου Με Μαγιό Και Μετά Σου Φταίει Το Facebook; "Το ίντερνετ δεν σε παρακολουθεί κρυφά. Εσύ βγήκες στην ταράτσα και ξεφωνίζεις…
Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
"Το Τίμημα Το Πληρώνουν Οι Μαθητές" Του Παπαποστόλου Δημήτρη, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ « ΚΩΝ/ΝΟΣ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑποχώρηση ΒΟΜΒΑ Aπό Tη Γιουνάιτεντ! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων