Δευτερα 2 Φεβρουαριου 2015

Υπαπαντή του Χριστού

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Δείτε Τι Εξόργισε Πολίτες Κατά Του Δήμου Λαρισαίων Την Παρασκευή Το Μεσημέρι - ΦΩΤΟ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Πολλά παράπονα έφτασαν σήμερα στα γραφεία της press-a.gr από Λαρισαίους πολίτες που κυκλοφόρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο

της πόλης και είδαν κάτι που δεν τους άρεσε καθόλου….

 

Έκαναν λοιπόν τα παράπονά τους στο …δήμαρχο, ή τουλάχιστον προσπάθησαν και έπειτα απευθύνθηκαν και σε εμάς, στέλνοντάς μας μάλιστα και το σχετικό φωτογραφικό υλικό, διότι όπως πολλές φορές έχουμε πει από αυτή εδώ την ιστοσελίδα, οι πολίτες, οι αναγνώστες μας, είναι και οι καλύτεροι ρεπόρτερ! 

Μία από τις αναγνώστριες, μας έστειλε τις φωτογραφίες που βλέπετε, από το κέντρο της πόλης, Ρούσβελτ και Κούμα όπου στη 1 το μεσημέρι συνεργείο του δήμου έκοβε κλαδιά δένδρων, κάτι που ούτως ή άλλως κάνει εδώ και μερικές μέρες και θα συνεχίσει μέχρι τέλος του χρόνου στο πλαίσιο του καλλωπισμού του κέντρου.

 

Και φυσικά όλοι είναι υπέρ αυτής πρωτοβουλίας, όχι όμως τις ώρες που γίνεται χαμός από κόσμο. Όπως μας τόνισαν οι αναγνώστες και παραπονούμενοι πολίτες δεν είναι δυνατόν να επιλέγει νωρίς το μεσημέρι να κάνει αυτή την εργασία η αντιδημαρχεία Πρασίνου, όταν κυκλοφορεί κόσμος και τα κλαδιά πέφτανε δεξιά και αριστερά με τους περαστικούς αλλά και τους θαμώνες γνωστής καφετέριας να …καλύπτουν τα κεφάλια τους να μην πέσει κανένα κλαδί πάνω τους.

 

Η αλήθεια είναι πως έχουν τα δίκια τους οι πολίτες, στους πιο πολυσύχναστους πεζοδρόμους της Λάρισας δεν επιλέγεις να κάνεις αυτή τη δουλειά σε ώρα αιχμής, 1 η ώρα το μεσημέρι.

Υπάρχουν και άλλες ώρες. Μάλιστα η συγκεκριμένη αναγνώστρια που μας έστειλε τις φωτογραφίες απευθύνθηκε επί τόπου παίρνοντας τηλέφωνο στο δημαρχείο, όπου την παρέπεμψαν να πάει στα γραφεία της υπηρεσίας Πρασίνου για να κάνει τα …παράπονά της και η τηλεφωνήτρια δεν μπήκε καν στη διαδικασία να την παραπέμψει τηλεφωνικώς στην υπηρεσία για να βγάλει άκρη. «Να πάτε από εκεί της είπε κατά λέξη», και η αναγνώστρια …φούντωσε ακόμη περισσότερο! 

Ετικέτες Δήμος Λάρισας    κλαδια    δεντρα    κόψιμο    παράπονα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Περικλής Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 16:55 δημοσιεύθηκε από Περικλής

    Αντι να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του Δήμου που καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κάνουν την ΠΟΛΗ μας ομορφότερη με το ελαχιστο προσωπικό που παρέχει ο Δήμος,καθόμαστε πίνωντας αναπαυτικά το καφεδάκι μας και τους κατακρίνουμε,αλλά όπως λέει και η παροιμια,Έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ορκιστείτε Παρακαλώ Του Στυλιανού Π. Σούρλα
Ο Απερχόμενος Πρωθυπουργός... Της Δέσποινας Σβερώνη Χονδρονάσιου, Υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή στο Νομό Λάρισας
Ανοικτή Επιστολή Προς Νέους Και «Νέους»… Της Μαριάνθης Παπαδοπούλου – Υποψήφιας Βουλευτή της Ν.Δ.
Η Ελλάδα Mετά Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΔείτε Τι Εξόργισε Πολίτες Κατά Του Δήμου Λαρισαίων Την Παρασκευή Το Μεσημέρι - ΦΩΤΟ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων