Δευτερα 24 Νοεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Για Κυπριακό, Τουρκία Και Ελλάδα Μίλησε Από Τη Λάρισα Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Της Κυπριακής Δημοκρατίας - ΦΩΤΟ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την πόλη της Λάρισας επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης

προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα: «Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό – Συντονισμός δράσης Αθηνών – Λευκωσίας».
Εκεί ήταν και ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα κ. Κυριάκος Κενεβέζος, όπως επίσης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, με πολλούς αντιδημάρχους.



Μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας η οποία και κατακλύστηκε από κόσμο.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση ο κ. Χριστοδουλίδης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Λαρισαίων έχοντας μια κατ’ ιδίαν συζήτηση στο γραφείου του κ. Καλογιάννη.

Μιλώντας αμέσως μετά στους δημοσιογράφους ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας τόνισε μεταξύ άλλων: «Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις παραβιάσεις της ΑΟΖ από την Τουρκία στην Κύπρο, εξελίξεις που αγγίζουν και την Ελλάδα. Είναι εξαιρετική η συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Κύπρο σε επίπεδο κυβερνήσεων, εξαιτίας φυσικά και της αδελφικής σχέσης. Πρόκειται να τερματιστούν αυτές οι παράνομες ενέργειες με τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε και αμέσως μετά θα επαναληφθούν και οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου είναι ότι είμαστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουμε άριστες σχέσεις με τα γειτονικά κράτη, κάτι που δεν συμβαίνει με την Τουρκία. Θα συνεχίσουμε και θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Αναφορικά με την οικονομία της Κύπρου ο κ. Χριστοδουλίδης, σημείωσε: «Έχει γίνει τιτάνια προσπάθεια και έπειτα από 18 μήνες η Κύπρος έχει βγει ξανά στις διεθνείς αγορές, ευελπιστούμε επίσης ότι το 2015 θα πετύχουμε ρυθμούς ανάπτυξης. Όλα αυτά όμως έγιναν λόγω της στήριξης του κυπριακού λαού ο οποίος πέρασε πολλά αλλά στήριξε όλες τις προσπάθειες».

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Το Τίμημα Το Πληρώνουν Οι Μαθητές" Του Παπαποστόλου Δημήτρη, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ « ΚΩΝ/ΝΟΣ…
Η Σημαία Μας Του Άκυ Μητσούλη, Σκηνοθέτης
Οι Σημερινοί Εχθροί Toυ Χρήστου Κέλλα
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 : 70 Χρόνια Μετά, Επιβάλλεται Να Αναλογιστούμε Toυ ΚωνσταΝτίνου Διαμάντου, Δημοτικός σύμβουλος - Επικεφαλής Νέας Λάρισας
Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΓια Κυπριακό, Τουρκία Και Ελλάδα Μίλησε Από Τη Λάρισα Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Της Κυπριακής Δημοκρατίας - ΦΩΤΟ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων