Τριτη 30 Ιουνιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ο Κέλλας Για Τα Επεισόδια Στη Νομική - Επίθεση Στον ΣΥΡΙΖΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν το πρωί έξω από τη Νομική Σχολή Αθηνών, ο βουλευτής Λαρίσης της

ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας δήλωσε:

«Τα όσα συνέβησαν σήμερα το πρωί έξω από το κτίριο της Νομικής δυστυχώς αποτελούν την εγκυρότερη απόδειξη πως κάποιοι δεν επιθυμούν η χώρα αυτή να γίνει επιτέλους μια χώρα ευρωπαϊκή. 

Η προσπάθεια των ολίγων να επιβληθούν στους πολλούς, με τη γνωστή μέθοδο της κατάληψης, της μεθόδου δηλαδή που χαρακτήρισε την Ελλάδα της χρεοκοπίας, δείχνει πως κάποιοι δεν έχουν πάρει κανένα μήνυμα , μετά από πέντε χρόνια απίστευτων θυσιών του ελληνικού λαού. 

Η κυβέρνηση στέλνει αποφασιστικό μήνυμα σε όλους όσους σχεδιάζουν την επιστροφή στο χθες, καθώς και στους προστάτες τους εντός της βουλής: η Ελλάδα δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είμαστε με τους μέσα που θέλουν να κάνουν μάθημα και όχι με τους λίγους, με αυτούς που θέλουν να προκαλέσουν επίτηδες.

Όσοι έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν κλίμα ενόψει της γιορτής του Πολυτεχνείου, για να έρθουν εκ των υστέρων και να το παίξουν τιμητές της δημοκρατίας, οφείλουν να καταλάβουν πως με φτηνά τεχνάσματα η χώρα δεν πορεύεται στο μέλλον. Πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι διαβεβαιώνουν τον ελληνικό λαό πως είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν». 

Ετικέτες κελλας    επεισόδια    νομική   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
ΕΡΤ: Στον «Αέρα» Με Το... Αριστερό Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου (Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου)
Η Επόμενη Μέρα Των Εκλογών Του Δημήτρη Παπαποστόλου
Επιλογές Στελεχών Εκπαίδευσης: Στόχος Είναι Ο Ασφυκτικός Κομματικός Έλεγχος Της Διοίκησης Της Εκπαίδευσης του Δημήτρη Παπαποστόλου, Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Ευυδρίου Λόφου και Μέλος του…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΟ Κέλλας Για Τα Επεισόδια Στη Νομική - Επίθεση Στον ΣΥΡΙΖΑ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων