Τριτη 30 Ιουνιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Επεισόδια Μέσα Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας! Αντιεξουσιαστές Εναντίον Αστυνομικών (ΦΩΤΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ένταση, σπρωξίματα και συμπλοκή είχαμε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας και συγκεκριμένα στους διαδρόμους έξω

από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο όπου και δικάστηκε ο Γρηγόρης Τσιλιμαντός, ο οποίος κατηγορείται για φθορές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής πριν από έξι μήνες περίπου στα Φάρσαλα. Ομάδα αντιεξουσιαστών που ήταν στην αίθουσα του Δικαστηρίου στο άκουσμα της αθώωσης του Τσιλιμαντού ξέσπασε σε συνθήματα κατά των αστυνομικών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να ηλεκτριστεί και να επικρατήσει ένταση και αλληλοσπρωξίματα στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου.

Η τάξη αποκαταστάθηκε με την απομάκρυνση των περίπου 50 αντιεξουσιαστών από το χώρο και στη συνέχεια, αφού συνέχισαν για λίγη ώρα να φωνάζουν συνθήματα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, αποχώρησαν μέσα σε ήρεμο κλίμα.

Νωρίτερα και με την ισχυρή παρουσία ομάδας ΜΑΤ στα δικαστήρια έγινε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας η δίκη του Γρηγόρη Τσιλιμαντού ο οποίος κατηγορείτο για πρόκληση φθορών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Φάρσαλα πριν από έξι περίπου μήνες, τότε που μέλη της αντιεξουσιαστικής κίνησης Θεσσαλονίκης επιστρέφοντας από εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Δομοκό και διερχόμενοι από τα Φάρσαλα, προξένησαν ζημιές στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής». Με το κατηγορητήριο λόγω της έλλειψης απαραίτητων δικαιολογητικών για την άσκηση μήνυσης να μετατρέπεται από κλοπή σε κλοπή ευτελούς αξίας και από απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε απλή φθορά, ο κατηγορούμενος τελικά κηρύχθηκε αθώος.

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 17:50

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
ΕΡΤ: Στον «Αέρα» Με Το... Αριστερό Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου (Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου)
Η Επόμενη Μέρα Των Εκλογών Του Δημήτρη Παπαποστόλου
Επιλογές Στελεχών Εκπαίδευσης: Στόχος Είναι Ο Ασφυκτικός Κομματικός Έλεγχος Της Διοίκησης Της Εκπαίδευσης του Δημήτρη Παπαποστόλου, Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Ευυδρίου Λόφου και Μέλος του…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΕπεισόδια Μέσα Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας! Αντιεξουσιαστές Εναντίον Αστυνομικών (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων