Παρασκευη 14 Φεβρουαριου 2014

Βαλεντίνος, Βαλεντίνη

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

"Να Μην Υποσκάπτουμε Την Ενωτική Μας Πορεία" - Καλογιάννης "Αδειάζει" Σούλτη! Χαλάει Ο... Γάμος;

Οκτ 02, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Απόστολο Καλογιάννη, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το άρθρο του επικεφαλής της Λαρισαίων

Πόλις Γιώργου Σούλτη και θέλησε να κάνει ξεκάθαρη την θέση
της παράταξης παρά το γεγονός ότι υπάρχει κοινό μέτωπο με την Λαρισαίων Πόλις. Η ανακοίνωση: 
"Με αφορμή το άρθρο του Γιώργου Σούλτη με τίτλο « Η ώρα της αλήθειας» και επειδή τέθηκαν πλέον δημόσια τα υπό συζήτηση σημεία της κοινής τριμερούς ομάδας εργασίας ( Ενωτική Πρωτοβουλία, Λαρισαίων Πόλις, Πράσινη πόλη) οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε επίσης δημόσια τα παρακάτω:
Δεν είναι δυνατόν την ώρα της αλήθειας να στρογγυλεύουμε σημεία αιχμής της κοινής μας διακήρυξης, για να γίνουμε αρεστοί στον συντηρητικό πόλο εξουσίας .
Δεν είναι δυνατόν την ώρα της αλήθειας να μην αναφέρουμε ότι η καταστροφή της αυτοδιοίκησης και της χώρας έχουν τη βάση τους  στο μνημόνιο και τις κυβερνητικές πολιτικές.
Δεν είναι δυνατόν την ώρα της αλήθειας να μην ξεκαθαρίζουμε ότι ο Καλλικράτης απέτυχε να λύσει τα διαχρονικά προβλήματα της αυτοδιοίκησης.
Τέλος πρέπει καθαρά να πούμε ότι η κοινή μας διακήρυξη  είναι το πολιτικό μας πλαίσιο που πρέπει να συμπληρωθεί και με τη μελέτη ενός νέου μοντέλου διοίκησης του Δήμου.
Η λογική και οι δημοκρατικές διαδικασίες επιβάλουν πρώτα την συμφωνία της ολομέλειας κάθε κίνησης (βασικό ζητούμενο σε αυτό) και εφόσον επιβεβαιωθεί η σύγκλιση, μπορούμε στην συνέχεια να δούμε τις προϋποθέσεις για την συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου νίκης με ποια σύνθεση και ποιον επικεφαλής και ποιες θα είναι οι δικλείδες ασφαλείας απέναντι σε μηχανισμούς που ακυρώνουν την δημοκρατία.
Αν δεν είμαστε ξεκάθαροι, υποσκάπτουμε την ενωτική μας πορεία".

Ετικέτες Καλογιάννης    ΣΟΥΛΤΗΣ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 22:06

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Τα Τρένα Των Συμπτώσεων... Της Ευφροσύνης Πάλλα, φοιτήτριας Ιατρικής
Ας Μην Αφήσουμε Την Κληρονομιά Μας Να Γίνει Ερείπια Του Μάριου Ξηρομερίτη (Χειρουργός ουρολόγος Π. πρόεδρος Δημοτικής Πινακοθήκης –Μουσείο Γ.ΙΚατσίγρα)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα"Να Μην Υποσκάπτουμε Την Ενωτική Μας Πορεία" - Καλογιάννης "Αδειάζει" Σούλτη! Χαλάει Ο... Γάμος; Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων