Κυριακη 13 Ιουλιου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Η ΠΑΣΕΒΕ Στο Συλλαλητήριο Την Παρασκευή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, Μικρούς έμπορους, αυτοκινητιστές, αυνταξιούχους να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο της

Παρασκευής. Αναλυτικά:

"Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι.
Επαγγελματίες, βιοτέχνες, Μικροί έμποροι, Αυτοκινητιστές, Συνταξιούχοι.
Έχουν αποφασίσει να ξεπαστρέψουν την πλειοψηφία των Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Μικρών Εμπόρων – Αυτοκινητιστών. Γι’ αυτό η συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ , έχει συναποφασίσει και εφαρμόζει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, μαζί με  Ευρωπαϊκή Ένωση και τρόικα, παρά τις ψεύτικες κορώνες για διαπραγμάτευση. Γι’ αυτό οι υποστηρικτές της Ε.Ε προσπαθούν να μας παραπλανήσουν ότι υπάρχει σωτηρία με Ευρωπαϊκή συνταγή δήθεν αριστερή.
Η ανάπτυξη που υπόσχονται σημαίνει ανάπτυξη των κερδών των βιομηχάνων, των μεγαλεμπόρων, των πολυκαταστημάτων. Η ανάπτυξη που ετοιμάζουν σημαίνει :
Λουκέτα, άγρια φορολογία, μείωση συντάξεων, απελευθέρωση επαγγελμάτων, ανεργία χωρίς καμία προστασία, παραπέρα τσεκούρι στις παροχές Υγείας και Παιδείας, σφαγιασμό δικαιωμάτων, εξαθλίωση των αυτοαπασχολούμενων, των εργαζομένων, των φτωχών αγροτών, της νεολαίας, των γυναικών. Τα αντιλαϊκά μέτρα δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν βρουν μπροστά τους ένα οργανωμένο, αποφασισμένο λαϊκό κίνημα.
Η πολιτική που μας αφανίζει πρέπει να ανατραπεί, με τους ενωμένους Αγώνες, με τη συμμαχία και την κοινή πάλη των Αγωνιστικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, την ΟΓΕ.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

Καταδικάζουμε και απομονώνουμε τις συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ που στρογγυλεύουν τα προβλήματα για να σε μπερδέψουν, υπονομεύουν τούς αγώνες και στην πράξη διευκολύνουν την κυβέρνηση  συζητώντας την πιο ήπια εφαρμογή των αντιλαϊκών ρυθμίσεων.

Καλούμε τα Σωματεία , τις Ομοσπονδίες, τις Επιτροπές Αγώνα να κινητοποιηθούν και να οργανώσουν τη ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ συμμετοχή των συναδέλφων την Παρασκευή 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013. Δίνοντας δυναμικό παρόν στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ να ισχυροποιήσουμε τα σωματεία μας και να προετοιμαστούμε για κλιμάκωση της πάλης και νέους αγώνες.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Μικρούς Εμπόρους, Αυτοκινητιστές, Συνταξιούχους  σε αγωνιστικό ξεσηκωμό, όλοι να συναντηθούμε  στο δρόμο του Αγώνα,
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 19.00
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ"

Ετικέτες ΠΑΣΕΒΕ    συλλαλητήριο   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΗ ΠΑΣΕΒΕ Στο Συλλαλητήριο Την Παρασκευή Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων