Τριτη 16 Σεπτεμβριου 2014

Ευφημία, Μελίνα, Μελίτα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πανικός Τα Ξημερώματα Στο Φρούριο! Οδηγός Ι.Χ. Αναστάτωσε Όλη Την Περιοχή - Απίστευτα Μεγάλη Κινητοποίηση Της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ)

Ιουλ 12
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο πόδι η Αστυνομία ξημερώματα στη Λάρισα - Μεγάλη κινητοποίηση για επικίνδυνο οδηγό που φεύγοντας από το Φρούριο κατέστρεψε ότι βρέθηκε

στο δρόμο του!

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα (04.00 - 04.30΄) της Παρασκευής στο λόφο Φρουρίου. Κάποιος είχε ανεβεί για να διασκεδάσει στα μπαράκια της περιοχής και προφανώς τα ήπιε για τα καλά... Αφού οι αστυνομικοί τον βρήκαν "αλοιφή"! Στο μεταξύ τι είχε συμβεί; Ο τύπος αφού ήπιε και μέθυσε, αντί να αφήσει το αυτοκίνητο του και να πάρει κανένα ταξί, έκανε το τεράστιο λάθος να πιάσει τιμόνι. Στουπί όπως ήταν δεν έβλεπε μπροστά του με αποτέλεσμα να κοπανήσει καμιά 10αρια, ίσως και παραπάνω, σταθμευμένα οχήματα. Καθρέφτες, πόρτες, μέχρι και... τάσια αυτοκινήτων βρέθηκαν σκορπισμένα στο δρόμο πίσω απ' το Αρχαίο Θέατρο!

Επιχείρησε να κατέβει από το λόφο Φρουρίου και τον είδαν περαστικοί που γύριζαν σπίτια τους στην προέκταση της Βενιζέλου, να έχει κολλήσει με το αυτοκίνητο του σε ένα σημείο και να μαρσάρει αριστερά-δεξιά κοπανώντας σε Ι.Χ. και το κράσπεδο. Χαμός! Ήταν γύρω στις 4.30΄τα ξημερώματα όταν έφτασαν στο σημείο περιπολικά και πολλοί αστυνομικοί που κρατώντας τα όπλα τους φώναξαν στον οδηγό να βγει από το όχημα του. Όπερ και εγένετο. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα άνοιξε η πόρτα και ένας άνδρας γύρω στα 30, εμφανώς μεθυσμένος όσο δεν πάει, βγήκε παραπατώντας από το μεθύσι και αμέσως έπεσαν πάνω του και τον συνέλαβαν.

Όπως περιγράφει και στην press-a αυτόπτης μάρτυρας, "ήταν αξιολύπητος. Διπλωμένος στα δύο, χώμα!" Ας πρόσεχε... Οι συμπολίτες που είδαν στα καλά του καθουμένου τα αυτοκίνητα τους "στουκαρισμένα" τι φταίνε; Τώρα κάποιος θα κληθεί να τους αποζημιώσει... Στις φωτογραφίες βλέπετε το δρόμο πίσω από το αρχαίο θέατρο όπου "οργίασε" ο πιωμένος οδηγός καθώς και τις ζημιές που υπέστησαν κάποια από τα αυτοκίνητα.

 

Ετικέτες ζημιες    Αστυνομία    τρακαρε    Μεθυσμένος    οδηγός    ΦΡΟΥΡΙΟ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 21:23

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΠανικός Τα Ξημερώματα Στο Φρούριο! Οδηγός Ι.Χ. Αναστάτωσε Όλη Την Περιοχή - Απίστευτα Μεγάλη Κινητοποίηση Της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων