Παρασκευη 30 Αυγουστου 2013

Αλέξανδρος, Αλεξάνδρα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Νέο Χτύπημα «Λαρισαίων Πόλις» Και «Ενωτικής Πρωτοβουλίας»… Τι Έγινε Με Το Τραμπολίνο;

Ιουν 25, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το θέμα με τη διαχείριση των υπαίθριων δραστηριοτήτων στο «Φεστιβάλ Πηνειού» φέρνουν με κοινή τους δήλωση

στελέχη της «Λαρισαίων Πόλις» και «Ενωτικής Πρωτοβουλίας». Πέρα από τον συμβολισμό που έχει μία ακόμη κοινή ενέργεια των δύο παρατάξεων, ενόψει μάλιστα και των αυτοδιοικητικών εκλογών, τα ζητήματα που τίθενται για την διαχείριση του τραμπολίνο, το οποίο τελικά στήθηκε στους χώρους του Φεστιβάλ είναι σημαντικά.

Η κοινή ανακοίνωση με τίτλο «Παρασκήνια ενός Φεστιβάλ…», η οποία υπογράφεται από τον Γιώργο Ζαούτσο – εκπρόσωπο στο ΔΣ του ΔΟΠΑΕΛ της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» και τον Αλέξη Μπατζιανούλη – εκπρόσωπο στο ΔΣ του ΔΟΠΑΕΛ της παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» έχει ως εξής: «Πριν λίγες μέρες υπήρχαν επιστολές, που έθεταν ζητήματα για την οργάνωση του Φεστιβάλ Πηνειού. Περιμέναμε κάποιοι να έχουν πάρει το «μήνυμα». Δυστυχώς διαψευστήκαμε.

Επισκεπτόμενοι το Φεστιβάλ Πηνειού, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι στο χώρο του φεστιβάλ λειτουργούσε υπαίθρια δραστηριότητα «τραμπολίνο», όπου ο κόσμος πλήρωνε εισιτήριο (4 € για τους ενήλικες και 3 € για τα παιδιά).

Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση του Διοικητικό Συμβούλιου του ΔΟΠΑΕΛ, το οποίο είναι κατά το νόμο αρμόδιο για την διοργάνωση και τα οικονομικά του Φεστιβάλ, έλεγε ότι «για τις αθλητικές δραστηριότητες (οι οποίες ήταν 4 σύμφωνα με την προσφορά) ο επιχειρηματίας θα εισπράξει κάποιο ποσό (16.000 +φ.π.α.=19.860 ΕΥΡΩ) από τον δήμο και δεν θα εισπράττει εισιτήριο από τους δημότες. (Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση πάρθηκε μετά από παρέμβασή μας και παρά την εισήγηση της κας Οικονόμου που επέμενε και να πληρώσει ο δήμος το ποσό, και να πληρώνουν οι δημότες εισιτήριο 2 ευρώ, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια!)

Ωστόσο, στο φεστιβάλ είδαμε μόνο το «τραμπολίνο»! Οι Λαρισαίοι πλήρωναν. Και όταν ανατρέξαμε στα μη υπογεγραμμένα ακόμη πρακτικά της συνεδρίασης, κάποιος(;), κάποιοι(;) είχαν προσθέσει τη φράση «….το θέμα αυτό παραμένει ανοιχτό!!!».

Επειδή οι… «λεπτομέρειες» έχουν τη σημασία τους, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ ας μας απαντήσει:

· Με ποιανού την παρέμβαση δεν τηρούνται οι αποφάσεις του Δ.Σ;

· Ποιος αποφάσισε να πληρώνει ο κόσμος εισιτήριο και ποιος καθόρισε την τιμή στα 4 και 3 €;

· Με ποια διαδικασία δόθηκε αυτή η προσφορά και πότε δημοπρατήθηκε ;

Θα παρακαλούσαμε επίσης να διορθωθεί το πρακτικό πριν έλθει προς υπογραφή και επικύρωση από τα μέλη του Δ.Σ. Για τη συνέχεια επιφυλασσόμαστε.

Γιατί Κύριοι και Κυρίες, το γεγονός ότι το Φεστιβάλ από την άποψη της συμμετοχής των Λαρισαίων πάει καλά, δεν μπορεί να αποτελεί για κάποιους άλλοθι, για να κάνουν ό,τι θέλουν!».

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Αυτοί Δεν Είναι Έλληνες...  Τι σχέση έχουν οι πολιτικοί που με την υπογραφή τους ξεπούλησαν την…
Nα Πουλάς, Αλλά Και Να Κερδίζεις Την εβδομάδα που έφυγε δυο σπουδαίοι επαγγελματίες αθλητές αποφάσισαν να αφήσουν τον…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΝέο Χτύπημα «Λαρισαίων Πόλις» Και «Ενωτικής Πρωτοβουλίας»… Τι Έγινε Με Το Τραμπολίνο; Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων