Κυριακη 1 Σεπτεμβριου 2013

Αδαμαντία, Αθηνά, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Από Μάιο, Σεπτέμβριο Θα Εισπράξουμε Τον ΦΠΑ»… Δριμύτατη Επίθεση Της ΕΟΑΣΝΛ Στον Μάξιμο!

Αυγ 30, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πυρ κατά ριπάς στον Μάξιμο για το ΦΠΑ! Επίθεση στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο

εξαπολύει με σημερινή της ανακοίνωση η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, τονίζοντας πως κανονικά οι αγρότες το ΦΠΑ θα έπρεπε να τον έχουν εισπράξει από τον Μάιο και μπαίνουμε στο Σεπτέμβριο τώρα με χιλιάδες εκκρεμότητες... Κάνουν λόγο για "βαρύγδουπες δηλώσεις" του κ. Χαρακόπουλου και για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ και το 30ευρω και απαιτούν να σταματήσει, όπως λένε, η κοροϊδία και να καταβληθεί άμεσα η επιστροφή του ΦΠΑ στους αγρότες. Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΟΑΣΝΛ για την επιστροφή του ΦΠΑ:

"Χιλιάδες αγρότες του Νομού Λάρισας δεν έχουν εισπράξει την επιστροφή του ΦΠΑ την ίδια στιγμή που παραμένουν απλήρωτοι από τα προϊόντα τους και ταυτόχρονα χρειάζεται να ξοδεύουν για να καλλιεργούν, για να αντιμετωπίσουν τα τρέχοντα έξοδα των οικογενειών τους  αλλά και για να πληρώσουν τα διάφορα χαράτσια που έχει επιβάλει η κυβέρνηση.
    Έγκαιρα η ΕΟΑΣΝΛ είχε προειδοποιήσει τους αγρότες για αυτή την εξέλιξη καθώς φέτος δεν φτάνει που η επιστροφή του ΦΠΑ έχει μειωθεί στο 6% σε σχέση με πέρυσι που ήταν 11% αλλά συνδέθηκε χωρίς καμιά λογική αιτιολόγηση με το πλαφόν παραγωγής που έχει ορίσει και ασφαλίζει ο ΕΛΓΑ με αποτέλεσμα χιλιάδες αγρότες να έχουν μπει στον έλεγχο ότι δηλώνουν πλαστά τιμολόγια και ανακριβή  παραγωγή.
    Αυτός είναι ο κύριος λόγος της καθυστέρησης αφού αν μπει κάποιος στον έλεγχο τότε θέλει 6-8 μήνες να ελεγχθεί η δήλωση του ιδιαίτερα με την έλλειψη προσωπικού και το κλείσιμο των επαρχιακών ΔΟΥ για την οποία φυσικά δεν ευθύνονται οι αγρότες αλλά πληρώνουν τις συνέπειες.
    Έτσι αντηχούν τουλάχιστον ως κοροϊδία στα αυτιά των αγροτών τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν  τον αναπληρωτή υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Χαρακόπουλου να πιέζει και να εξασφαλίζει την πιο γρήγορη καταβολή της επιστροφής του ΦΠΑ στους αγρότες.
    Τον ΦΠΑ έπρεπε να τον έχουμε εισπράξει τον Μάιο και μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο με χιλιάδες εκκρεμότητες. Αυτό δεν λέγεται σίγουρα γρήγορη καταβολή της επιστροφής του ΦΠΑ.
    Θυμίζει πολύ τις αντίστοιχες βαρύγδουπες δηλώσεις του κ. Χαρακόπουλου ότι κανένας αγρότης δεν θα πληρώσει τα 30€ για να κάνει την δήλωση του ΟΣΔΕ και τελικά σε όλα τα επαρχιακά κέντρα δηλώσεων ΟΣΔΕ της ΠΑΣΕΓΕΣ όλοι οι αγρότες εκβιαστικά κατέβαλαν τα 30€ για να συμπληρώσουν τις δηλώσεις τους.
    Απαιτούμε να σταματήσει η κοροϊδία και να καταβληθεί άμεσα η επιστροφή του ΦΠΑ στους αγρότες."

Ετικέτες εοασνλ    μαξιμος    ΦΠΑ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Αυτοί Δεν Είναι Έλληνες...  Τι σχέση έχουν οι πολιτικοί που με την υπογραφή τους ξεπούλησαν την…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Από Μάιο, Σεπτέμβριο Θα Εισπράξουμε Τον ΦΠΑ»… Δριμύτατη Επίθεση Της ΕΟΑΣΝΛ Στον Μάξιμο! Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων