Σαββατο 26 Οκτωβριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

H Πανσέληνος, Τα Ζώδια Και Το Τραγούδι Τους.

Ιουν 23, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μία έντονη, εκρηκτική, αλλά και παθιασμένη εβδομάδα πρόκειται να ζήσουν όλα τα ζώδια, η οποία θα έχει ένταση, σασπένς,

καβγάδες και δυνατές συγκινήσεις.

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας, είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στις 27 του μήνα, στην 7η μοίρα του Ζυγού. Το φεγγάρι του Μαρτίου πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις με τον Άρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, ενώ την ίδια μέρα πραγματοποιείται και τετράγωνο ακριβείας ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα. Όλη αυτή η πλανητική συγκυρία, θα φέρει την επαναστατική έκρηξη συναισθημάτων, τα οποία μέχρι τώρα ήταν καλά κρατημένα μέσα μας. Θα υπάρξουν συγκρούσεις, βίαιες και απότομες εκφράσεις θυμού και, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν και αρκετοί χωρισμοί.

Πιο προσεχτικοί σε αυτή την Πανσέληνο πρέπει να σταθούν οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, που έχουν γεννηθεί στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Την Πέμπτη στις 28 του μήνα, ο Ερμής από τους Ιχθείς, θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Κρόνο και θα μας βοηθήσει να εκφραστούμε δημιουργικά, αλλά και να θέσουμε σε εφαρμογή ένα σχέδιο, το οποίο μας έχει κουράσει, μας έχει εξαντλήσει, αλλά που όμως μπορούμε τώρα να ολοκληρώσουμε. Πιο ευνοημένοι αυτή την ημέρα θα είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς που γεννήθηκαν στο τέλος του α’ και στις αρχές του β’ δεκαημέρου.

Την Παρασκευή στις 29 του μήνα, ο Ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και πολλοί θα θελήσουν να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, προκειμένου να βρουν λύσεις σε κάποιες προσωπικές τους υποθέσεις… και θα το καταφέρουν! Ευνοημένα για αυτή την ημέρα θα σταθούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς).

Την Κυριακή στις 31 του μήνα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), που γεννήθηκαν στο τέλος του α’ και στις αρχές του β’ δεκαημέρου, θα κάνουν τελικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις τους, που θα πονέσουν… Ωστόσο, όλη αυτή η ένταση και η δυσάρεστη εξέλιξη που θα βιώσουν, στην πορεία θα αποδειχθεί υπέρ τους. Οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, και οι Υδροχόοι, αυτή την Κυριακή θα μπορέσουν να περάσουν όμορφες, ερωτικές στιγμές και θα τους δοθεί η ευκαιρία να βάλουν επιτέλους την αισθηματική τους ζωή σε μία πιο ομαλή πορεία.

Σημαντικό: Η δυναμική ενός έντονου φεγγαριού, όπως της Πανσελήνου που θα βιώσουμε αυτή την εβδομάδα, επηρεάζει σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο όλα τα ζώδια. Για αυτό λοιπόν, ας θυμηθούμε τις μέρες που θα ακολουθήσουν ότι η βιασύνη, η οξυθυμία, τα νεύρα και τα ξεσπάσματα, ποτέ δεν έφεραν αποτέλεσμα σε κανέναν. Όλοι μας πρέπει αυτή την εβδομάδα, να διατηρήσουμε χαμηλό προφίλ σε κάθε δραστηριότητά μας.

Όπως κάθε εβδομάδα, σας ετοιμάσαμε τις αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, με ένα τραγούδι. Άκουσε το στίχο που σε αντιπροσωπεύει κατάλληλα για τις ημέρες που ακολουθούν και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

 

ΚΡΙΟΣ

«Δεν πάει άλλο – Βασίλης Παπακωνσταντίνου»

Δεν πάει άλλο, δεν πάει άλλο, μ' έχεις τρελάνει και τη νύχτα πώς θα βγάλω. Δεν πάει άλλο, δεν πάει άλλο, μ' έχεις ξεκάνει κι από πάνω θέλεις κι άλλο… Αυτός είναι ο στίχος του τραγουδιού που σου ταιριάζει γάντι αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σου, νιώθεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου, η σχέση σου (ή μία σχέση από τα παλιά), σε φέρνουν σε σημείο να θέλεις να εκραγείς… Ψυχραιμία γιατί σύντομα τα νεύρα θα σου περάσουν…

ΤΑΥΡΟΣ

«Κάπου θα συναντηθούμε – Μηλιώκας/Γλυκερία»

“Στις 11 μπορείς; Όχι… όχι, στις 12 μπορείς; Όχι… όχι… Στις 4 μπορείς ; Μπορώ, μπορώ,… Αλλά δεν μπορώ εγώ…” είσαστε εσύ και το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα. Καθυστερήσεις, αναβολές, φορτωμένο πρόγραμμα και τα αισθηματικά γίνονται σαλάτα τις ημέρες που ακολουθούν! Νιώθεις ότι δεν παίρνεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει όλα όσα θα θελες και όσα σου αξίζουν… σε λίγο καιρό όμως όλα θα αλλάξουν… πίστεψέ το!

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Γι’ αυτό σ’αγαπώ – Γιώργος Γιαννιάς»

Γι’ αυτό σ’ αγαπώ, γιατί από τις στάχτες μου βρήκες χρυσό και κάνεις πράξη ό,τι κι αν λες… Αυτός είναι ο δικός σου στίχος αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε. Ο έρωτας σε ταξιδεύει και αυτή την εβδομάδα, αφήνεσαι στην δίνη των συναισθημάτων σου, ζεις με κάθε ένταση όλα όσα αισθάνεσαι! Η Πανσέληνος σε παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές. Προσοχή, γιατί λίγο αργότερα μπορεί να αναθεωρήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θα τα βροντήξω – Πίτσα Παπαδοπούλου»

Θα τα βροντήξω όλα κάτω και θα φύγω, θα τα βροντήξω σου το λέω αληθινά, τραγουδάς αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε… Πιέζεσαι από όλους και από όλα και η προσωπική σου ζωή περνά αυτή την εβδομάδα μία μικρή κρίση. Θέλεις να ανοίξεις την πόρτα και να εξαφανιστείς, χωρίς να λογαριάσεις κανέναν και τίποτα! Άσε τα δράματα, πάρε μια βαθιά ανάσα και θυμήσου… Πανσέληνος είναι και υπερβάλεις!

ΛΕΩΝ

«Μίλα μου – Δάκης / Χριστιάνα»

Μίλα μου, ναι μίλα μου, πες μου τι ένιωθες τις νύχτες σαν κρυφόκλαιγα, μίλα μου, ναι μίλα μου, αν καταλάβαινες τα λόγια που σου έλεγα… λες αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα… Ένα να θυμάσαι: άσε τα πολλά λόγια, γιατί πάλι θα παρεξηγηθείς, και μην αναλώνεσαι σε κουβεντούλες που δεν καταλήγουν πουθενά. Πες μόνο το σ’ αγαπώ με όλη την δύναμη της καρδιάς σου και άσε τα λόγια για αργότερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Κι έλεγες – Τόλης Βοσκόπουλος»

Κι έλεγες η αγάπη μας θα ζήσει, κι έλεγες μέχρι η γη να σταματήσει, κι έλεγες… Τι δεν έλεγες… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε. Κάποιος μου φαίνεται ότι δεν έχει τηρήσει όλα όσα σου έχει τάξει και εσύ αρχίζεις να αναθεωρείς και να κλείνεσαι στο καβούκι σου. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα…

ΖΥΓΟΣ

«Ανθρωπάκος – Τάνια Τσανακλίδου»

Για δεν με αφήνετε ήσυχο, άστε με ήσυχο όλοι… θέλω να ζήσω ελεύθερος δίχως ταυτότητα πια… τραγουδάς αγαπητέ Ζυγέ αυτή την εβδομάδα. Θέλεις να τρέξεις μακριά από όλους και από όλα και έχεις ανάγκη να απομονωθείς και να τα βρεις με τον εαυτό σου, τον οποίο έχεις χάσει τώρα τελευταία! Μην κάνεις κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ αυτή την εβδομάδα, γιατί οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και το αποτέλεσμα δεν θα σου αρέσει…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Μόνος μου – Αντώνης Ρέμος»

Μόνος μου το πέρασα κι αυτό και στο τέλος με γονάτισε, δεν υπάρχει λάθος ή σωστό για τον άνδρα που αγάπησε… είναι ο στίχος που σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ. Για μία ακόμα φορά διαπιστώνεις ότι δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε κανέναν, παρά μόνο στον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτή την εβδομάδα μαζεύεσαι, απομακρύνεσαι και προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δεν σου κάνω τον Άγιο – Γιώργος Τσαλίκης»

Δεν σου κάνω τον Άγιο… αχ αμάρτησα για μία νύχτα παράνομα… αχ περπάτησα… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη… Τα αισθηματικά σου τα κάνεις σαλάτα τις ημέρες που ακολουθούν, παρασύρεσαι και κάνεις παρορμητικές κινήσεις, που ναι μεν εσύ θα απολαύσεις, κάποιους όμως θα τους πληγώσουν…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Με κούρασες – Σοφία Βόσσου»

Με κούρασες και η καρδιά μου το ξέρει τι έχω τραβήξει αυτό τον καιρό, με κούρασες μα η καρδιά μου το ξέρει θα τον αντέξει το χωρισμό, λες αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε! Νιώθεις ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και ότι έχεις πλέον κουραστεί από την κατάσταση που υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή. Κάποιες υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν και αυτό είναι κάτι που σε εξοργίζει. Μην παίρνεις τόσο σοβαρά τα πράγματα και δώσε λίγο χρόνο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πόσο μ’ αρέσει – Έλενα Παπαρίζου»

Πόσο μ' αρέσει που τη ζωή μου, εγώ μπορώ και συνεχίζω, μπορεί να πέρασα πολλά μα πίσω δεν γυρίζω… λες αυτή την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε. Αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου, να ανεβαίνεις ψυχολογικά, νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου και εκπέμπεις δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και ό,τι σε πίκρανε και κοιτάζεις το μέλλον, κάνοντας νέα ερωτικά σχέδια που έχουν ουσία.

ΙΧΘΕΙΣ

«Μου έχεις κάνει τη ζωή μου κόλαση – Γιάννης Πάριος»

Μου 'χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση, θα σου φύγω και θα φταις για όλα εσύ… τραγουδάς αυτή την εβδομάδα φίλε Ιχθύ, και κάνεις τις συναισθηματικές σου υπερβολές… όπως πάντα! Νιώθεις πως κάποιος σε εκμεταλλεύτηκε, δεν σε σκέφτηκε και δεν κράτησε το λόγο του… Μήπως θα ήταν καλύτερα να σκεφτείς πως εσύ άφησες αυτά τα περιθώρια;

 

Πηγή: myastro.gr

Ετικέτες ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ    ζωδια    τραγούδια   
Κατηγορία Παράξενα
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 22:35

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Εκλογές Λάρισας: Νικητής Η Συμμετοχή Και Η Ενότητα Του Μάριου Ξηρομερίτη - Δημοτική Κίνηση "Νέ@ Λάρισα"
"Όχι Άλλα Δάκρυα Για Το Αεροδρόμιο" Toυ Απόστολου Παπατόλια, ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου - πρώην νομάρχη
Όλοι Οι Καθαροί... Όλοι Οι Άξιοι... Του Μπάμπη Παπασπύρου*
Μια Νέ@ Ματιά Από Μια Νέ@ Λάρισα Για Το Περιβάλλον ! Toυ Μάριου Ξηρομερίτη, μέλους Νέ@ς Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΠαράξεναH Πανσέληνος, Τα Ζώδια Και Το Τραγούδι Τους. Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων