Σαββατο 13 Δεκεμβριου 2014

Άρης, Ευστράτιος, Λουκάς

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Φουντώνει Η Κόντρα Καραμπάτσα - Μπέου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στη θέση του έβαλε το δήμαρχο Βόλου ο διοικητής του Νοσοκομείου για το θέμα του πάρκινγκ στην οδό Όγλ

Σε απάντησή του στην ανακοίνωση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, για του ζήτημα του χώρου στάθμευσης στη διασταύρωση των οδών Ογλ – Αλεξάνδρας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Κώστας Καραμπάτσας τονίζει ότι επανέρχεται για τελευταία φορά γιατί αποστολή δική του και των συνεργατών του είναι να ασχολούνται με το μείζον θέμα της αναβάθμισης της δημόσιας υγείας στη Μαγνησία και όχι με την προσφορά «άρτου και θεαμάτων» στο κοινό του τόπου. «Σ’ αυτό το σπορ άλλοι είναι πρωταθλητές με τους καθημερινούς «ακτιβισμούς» τους και ούτε θέλουμε, αλλά ούτε και μπορούμε να αποσπάσουμε τα σχετικά πρωτεία», αναφέρει.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου απευθύνει δύο ερωτήματα και μια υπενθύμιση:

Ερώτημα 1ο: Τι ισχύει τελικά; Αυτό που έλεγε προχθές ο κ. δήμαρχος, ότι μόνος του μπήκε με τους συνεργάτες του για να καθαρίσει το οικόπεδο, ή αυτά που αναφέρει στην τελευταία του ανακοίνωση, ότι δηλαδή ζητήθηκε από εμάς η απομάκρυνση των σκουπιδιών και των παλιών σκουριασμένων κατασκευών; Αν η μνήμη είναι ασθενής και οι ανακοινώσεις «α λα καρτ», όπως δηλαδή κάθε φορά πιστεύει πως τον βολεύει, υπάρχουν και τα σχετικά έγγραφα.

Ερώτημα 2ο: Λέει κάπου η γραπτή μας ανακοίνωση ότι ο Δήμος παραβίασε το οικόπεδο; Εμείς καταγγείλαμε με αποδείξεις την κλοπή της πόρτας και την καταστροφή των λουκέτων. Αναλαμβάνει άραγε- αν καταλάβαμε σωστά-ο κ. δήμαρχος την ευθύνη αυτής της πράξης; Πολύ ωραία. Θα έχει όλο το χρόνο και την άνεσή του να τα πει και στην έρευνα που θα κάνουν τα όργανα της πολιτείας και της δικαιοσύνης μετά την επίσημη αναφορά μας. Εμείς δεν είμαστε ούτε ανακριτές, ούτε αστυνομικοί.

Και τώρα η υπενθύμιση: Ο διαγωνισμός για την ενοικίαση του πάρκινγκ θα ολοκληρωθεί με νομιμότητα και διαφάνεια τις επόμενες ημέρες. Κανείς και τίποτα δεν θα εμποδίσει την πορεία της διαδικασίας.

ΥΓ: Στην αναφερόμενη συνάντησή μας στο δημαρχείο, παρουσία και της κ. Ζ. Μακρή, κανένας ύμνος δεν του έγινε του κ. δημάρχου. Συζητήσαμε και συμφωνήσαμε στα αυτονόητα. Ότι δηλαδή οι δημόσιοι χώροι πρέπει να είναι καθαροί, ότι η ακίνητη περιουσία του νοσοκομείου πρέπει να αξιοποιηθεί, σύμφωνα με τους νόμους και τις ισχύουσες διατάξεις, προς όφελος και των επίσημων φορέων αλλά και των κατοίκων της Μαγνησίας. Αυτές οι διαδικασίες περιέχουν σχεδιασμό, επίσημα έγγραφα και πολιτισμένο διάλογο. Και προφανώς όχι απειλές, προσβολές και εκφοβισμούς.

«Παιδί» του κομματικού σωλήνα ο Καραμπάτσας

Από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, εκδόθηκε η ακόλουθη απάντηση:
Δριμύτερος επέστρεψε από τα Γρεβενά όπου, όπως πληροφορηθήκαμε, εκτός από την υγεία των πολιτών της Μαγνησίας, φρόντισε και την κομματική και εκλογική «Υγεία» της «Δημοκρατικής Παράταξης», πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, από το οποίο χρόνια τώρα σιτίζεται, διοριζόμενος σε διάφορες θέσεις του αλήστου μνήμης ΕΣΥ, που λίγο έως πολύ όλοι γνωρίζουν πως και ποιοι το έφεραν στη σημερινή κατάσταση.
Και δυστυχώς για τον ίδιο συνεχίζει να αγνοεί το αυτονόητο και να ακροβατεί στη λογική του, όπως άλλωστε κάνει χρόνια τώρα ως εκλεκτός της συγκυβέρνησης και πιστός ακόλουθος κάθε υπουργού και κάθε προϊστάμενης αρχής. Αλίμονο….
Φαίνεται άλλωστε από το γεγονός ότι χαρακτηρίζει ακόμα και τον καθαρισμό ενός οικοπέδου, που ήταν εστία μόλυνσης,, σαν «ακτιβιστική» ενέργεια. Ο Κύριος «κάντε αίτηση νομίμως χαρτοσημασμένη…»
Εν πάση περιπτώσει…. ας συνειδητοποιήσει ο εκ Λαρίσης πολιτευτής ότι το οικόπεδο θα μείνει στο Βόλο, δεν μπορεί να φύγει! Και τα λεφτά από την αξιοποίησή του στο Νοσοκομείο θα πάνε… δεν μπορεί, ακόμα και ένας Καραμπάτσας μπορεί να το καταλάβει αυτό! Αν θέλει να δώσει εξετάσεις σε κομματικές παρέες, ας το κάνει χωρίς να ταλαιπωρεί τους κατοίκους του Βόλου.
ΥΓ. Βαρύ ποινικό αδίκημα η κλοπή (;) της πόρτας. Αλλά ποιος είπε ότι ο Δήμαρχος αποδέχθηκε, πολλώ δε μάλλον διέπραξε, οποιαδήποτε κλοπή; Ας δώσει λοιπόν κι εκείνος τις εξηγήσεις του όπου κληθεί…
ΥΓ. Επιτέλους ας συνειδητοποιήσουν αυτοί οι πολιτικάντηδες ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική και λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών. Ιδίως από «παιδιά» του κομματικού σωλήνα, τύπου Καραμπάτσα…

Πηγή: magnesianews.gr

Ετικέτες μπεος    Καραμπάτσας   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ρεαλισμός Και Αποφασιστικότητα Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Όλοι Είμαστε Εν Δυνάμει Ανάπηροι Του Γιώργου Μανώλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών
Ποστάρεις Τα Παιδιά Σου Με Μαγιό Και Μετά Σου Φταίει Το Facebook; "Το ίντερνετ δεν σε παρακολουθεί κρυφά. Εσύ βγήκες στην ταράτσα και ξεφωνίζεις…
Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΦουντώνει Η Κόντρα Καραμπάτσα - Μπέου! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων