Δευτερα 29 Δεκεμβριου 2014

Βενιαμίν

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Αποχαιρέτησε Τη Νίκη Βόλου Ο Πάτσης - "Αν Ήθελα Θα Την Είχα Πάρει Την ΑΕΛ"!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Ανδρέας Πάτσης παραχώρησε σήμερα την τελευταία του συνέντευξη Τύπου ως ιδιοκτήτης της Νίκης, με φόντο ένα πανό που τον δείχνει

να σηκώνει το Κύπελλο του πρωταθλητή της Football League και το άδειο Πανθεσσαλικό με το μήνυμα προτροπής να αποχωρήσει… Αναλυτικά όλα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, που όπως δήλωσε, από σήμερα παύει να υφίστανται στην ΠΑΕ Νίκη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Για την επόμενη ημέρα, ανέφερε πως μίλησε με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής κ. Ξάνθη και αυτός ως θεματοφύλακας θα αναλάβει να βρει τη λύση για το ποιος θα “τρέξει” την ομάδα από τη Δευτέρα.

«Μια εικόνα, αυτή που είναι πίσω μου, είναι τα 90 χρόνια της Νίκης Βόλου. Δεξιά μου αυτός που μέσα σε 2,5 χρόνια ήταν δύο φορές πρωταθλητής και υλοποίησε όνειρο 49 ετών, είναι η ιστορία των 90 ετών. Αριστερά είναι η ανταπόδοση μέσα σε τέσσερις μόνο μήνες. Η απαξίωση στην ομάδα και τον πρωτεργάτη που έγραψε ιστορία για την ομάδα αυτή. Και κάτω το μήνυμα στον πρωτεργάτη «δεν μας αξίζεις, μάζεψε τα και φύγε». Αυτό δεν αλλάζει.

Όταν ειδοποιήθηκα για το πανό (στον αγώνα με τον Αστέρα που ζητούσε από τον Ανδρέα Πάτση να φύγει), ο παρατηρητής ζήτησε να κατέβει., Έδωσα εντολή να μην γίνει αυτό. Ήθελα επί 90 λεπτά οι φίλαθλοι σ’ όλη την Ελλάδα να δούνε αυτή την εικόνα, που είναι απαξιωτική. Αυτή είναι η Νίκη Βόλου, τα 75 εισιτήρια και η προτροπή να φύγω. Φεύγω από τη Νίκη Βόλου, από σήμερα δεν υφίσταται Πάτσης για τη Νίκη Βόλου. Το κεφάλαιο έκλεισε οριστικά κι αμετάκλητα.

Πέφτει η αυλαία της παρουσίας μου στην ομάδα. Μιας ομάδα που την πήρα στην 8η θέση στη Γ΄ Εθνική, την ανέβασα στη Β’ Εθνική. Μια ομάδα που ήρθε πρωταθλήτρια στη Β’ Εθνική σε δύο χρόνια και φιγουράρει στη Σούπερ Λιγκ. Σε τι σας εμπόδισε ο Ολυμπιακός Βόλου να είστε στη Σούπερ Λιγκ; Σε τι σας έβαλε προσχώματα να μην ανεβείτε ο νυν Δήμαρχος; Σε τίποτα απολύτως. Μήπως το πρόβλημα που δεν ανέβαινε η Νίκη ήσασταν οι ίδιοι εσείς που φορτώσατε στην πλάτη ενός ανθρώπου 8 εκατ. χρέη.

Κάποιοι διοικούντες την ΠΑΕ Νίκη έπαιρναν τηλέφωνο σε παλιούς ποδοσφαιριστές και τους έλεγαν να κάνουν προσφυγές. Εγώ τίμησα περισσότερο από όλους αυτούς που το παίζουν ιδεαλιστές αλλά είναι μεροκαματιάρηδες μιας ιδεολογίας. Έφταιξα μια ομάδα με δυναμική, ρυθμίσαμε το χρέος, φτιάξαμε μια υγιή ποδοσφαιρική ομάδα. Δεχθήκαμε λοιδορία, προσβολή, υποτίμηση. Ήρθε ο Πάτσης γιατί είναι αχυράνθρωπος του Μπέου, γιατί είναι άνθρωπος του Τσακογιάννη, γιατί θέλει να κάνει συγχώνευση… Μόνιμη αμφισβήτηση, όλοι επαΐοντες. Απαξιώνατε το περσινό ρόστερ και μετά ζητούσατε να τους κρατήσω. Μπορώ να νικήσω τους πάντες, τους βλάκες ποτέ. Όλη μου τη ζωή τη μαθαίνω δια μέσου των Νικιωτών. Από σήμερα κατεβαίνουν τα ρολά.
Ελάτε θεματοφύλακες της Νίκης Βόλου, εσείς που αγαπάτε περισσότερο τη Νίκη από τον Πάτση. Ελάτε να αναλάβετε, εσείς οι αξιοπρεπείς, οι λεφτάδες. Από σήμερα παραιτούμαι από το δ.σ. της ΠΑΕ Νίκη. Θα κατεβάσω την ομάδα την Κυριακή, δεν θα κατεβάσω τις Κ-20, Κ17, Κ15, κι από τη Δευτέρα το πρωί θα πρέπει ο ερασιτέχνης που είναι ο θεματοφύλακας να επιλέξει. Θα παραδώσω λογιστικά βιβλία αν και δεν παρέλαβα.

Οι μετοχές θα δοθούν με 2 τρόπους. Καλώ τους 950 μετόχους να δηλώσουν πόσες μετοχές ο καθένας θέλει να του χαρίσω. Όσοι θέλουν, προηγούνται οι μέτοχοι. Χαρίζω τις μετοχές. Σε περίπτωση που μέχρι αρχές Ιανουαρίου δεν τις πάρει ο κόσμος, θα βρω το νομικό τρόπο να τις κάνουμε δωρεά στον ερασιτέχνη. Ο κ. Ξάνθης να μου υποδείξει ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα πληρώνει την ομάδα.

Οι απαντήσεις του Ανδρέα Πάτση στις διάφορες ερωτήσεις.

Για το δικαστήριο με τον Γιδόπουλο: Χάθηκε το δικαστήριο για το 1 εκατ. του Γιδόπουλου. Πήραμε προσωρινή διαταγή το καλοκαίρι, τα ασφαλιστικά μέτρα χάθηκαν. Έχω παλέψει τόσα χρέη. Γιατί να μην φύγω στα 8; Φεύγω για λόγους αρχής και διασφάλισης της αξιοπρέπειάς μου.

Για τον αγώνα του Σαββάτου: Η ομάδα θα πάει στον Πλατανιά, αλλά από Δευτέρα όποιος αναλάβει, πρέπει να τρέξει την ομάδα.

Για το εάν μίλησε με τους παίκτες: Οι παίκτες έχουν συμβόλαιο, δε προτίθεμαι να κάνω ζημιά στην ομάδα. Αυτό είναι θέμα όποιου αναλάβει από Δευτέρα να πληρώσει τις υποχρεώσεις της ομάδας, το ΦΠΑ, το ΙΚΑ, τη ρύθμιση.

Ο γιος μου σπουδάζει στο εξωτερικό και δεν άντεξε τα σχόλια. Μου είπε “θέλω να φύγεις”.

Πριν από 20 ημέρες, είπα ότι πουλάω. Δεν θεωρώ ότι δεν είχαν γίνει οι προεργασίες . Είχα πει ότι φεύγω, άρα τα πράγματα είχαν μπει σε ένα δρόμο. Σήμερα δεν αιφνιδιάζω. Μου λένε «φύγε», «ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις». Αυτό το πανό δεν το κατέβασε κανείς. Υπάρχει μία γενικότερη παραδοχή. Είναι απαξίωση στο πρόσωπο το δικό μου και στην ομάδα, μία προτροπή. Πίστευα ότι το σενάριο της επόμενης ημέρας είναι έτοιμο. Φεύγω με ομαλό τρόπο και χωρίς πρόθεση να κάνω κακό στην ομάδα. Έδωσα πολλά σε χρήματα, έδωσα χρονοδιάγραμμα για την επόμενη μέρα, κανέναν παίκτη δεν πουλάω, το Plan Β είναι αυτών που έβαλαν το βέλος για την έξοδο.

Για το εάν θα πάει σε άλλη ομάδα: Ο Ανδρέας Πάτσης αποχωρεί από τη Νίκη Βόλου, είναι παρών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από ποια ιδιότητα, ποιο μετερίζι, κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει αύριο.

Η ομάδα σήμερα είναι μέσα 130.000 ευρώ. Η ΠΑΕ θα καταγράψει φέτος ζημιά περίπου 700.000 ευρώ σύμφωνα με του υπολογισμούς μας.

Μίλησα με τον κ. Ξάνθη και θεωρώ ότι είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος λόγω κύρους και λόγω θέσης που θα συνεργαστώ για την επόμενη μέρα. Προτίθεμαι να κάνω μία χορηγία στην ομάδα μπάσκετ για να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, όπως και μία χορηγία στην ανδρική ομάδα μπάσκετ.

Το λάθος το μεγάλο που έκανα ήταν ότι δεν φανταζόμουν πως αυτή η ομάδα είναι διαδικτυακή. Μου λέγαν «ανέβασε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ και θα δεις». Την ανέβασα και είδα…

Αν στις 29 του μηνός δεν πληρωθεί η ρύθμιση στο Δημόσιο και χαθεί, τότε θα επανέλθει όλο το χρέος των 8 εκατ. ευρώ. Υπάρχουν πάρα πολλά νομικά θέματα σε εξέλιξη και θα πρέπει όποιος αναλάβει, να έχει τα χρήματα να καλύψει όλα τα έξοδα αυτά. Πρέπει να υπάρχει μετρητό να διακινείται εβδομαδιαίως.

Από τα 350 εισιτήρια προχθές, τα 40 ήταν της Καλλονής. Εμάς μας έμεινε κέρδος 240 ευρώ χωρίς να πληρώσουμε το Πανθεσσαλικό.

Στη συνέχεια, τα έσοδα, αν δεν κατασχεθούν, δεν υπερβαίνουν τις 150.000. Αλλά 99% θα κατασχεθούν λόγω της απόφασης στο δικαστήριο με τον Γιδόπουλο.

Ο κ. Ντελόπουλος δεν έκανε καμία πρόταση στην ΠΑΕ Νίκη.

Εγώ δεν έκανα καμία πρόταση στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Αν ήθελα, θα την είχα πάρει.

Πηγή: magnesianews.gr

Ετικέτες πατσης    Νίκη Βόλου    ΑΕΛ   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 21:14

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ρεαλισμός Και Αποφασιστικότητα Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Όλοι Είμαστε Εν Δυνάμει Ανάπηροι Του Γιώργου Μανώλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών
Ποστάρεις Τα Παιδιά Σου Με Μαγιό Και Μετά Σου Φταίει Το Facebook; "Το ίντερνετ δεν σε παρακολουθεί κρυφά. Εσύ βγήκες στην ταράτσα και ξεφωνίζεις…
Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑποχαιρέτησε Τη Νίκη Βόλου Ο Πάτσης - "Αν Ήθελα Θα Την Είχα Πάρει Την ΑΕΛ"! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων