Πεμπτη 17 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Σωρεία Συλλήψεων Σήμερα Σε Τρίκαλα, Βόλο Και Καρδίτσα

Ιουν 30
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνελήφθη σήμερα (30-06-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων της

Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, μία (1) 18χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. 

 

Ειδικότερα, η 18χρονη αφαίρεσε από το παντελόνι 77χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων (900) ευρώ, ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη ύστερα από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών.

 

Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.  

 

 

Στο Βόλο συνελήφθη σήμερα (30-06-2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας (1) 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών δισκίων.

 

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 45χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δεκαοκτώ (18) ναρκωτικά δισκία. 

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.  

 

 

Επίσης, στο Βόλο συνελήφθη σήμερα (30-06-2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 60χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

 

Ειδικότερα, ο 60χρονος συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο ατομικές οφειλές, ύψους (152.871,85) ευρώ.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.  

 

 

Και πάλι στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας συνελήφθησαν σήμερα (30-06-2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, δύο ημεδαποί, ένας 62χρονος και μία 56χρονη, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

 

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί συνελήφθησαν, διότι ως διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρείας δεν είχαν καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (1.391.142,09) ευρώ ο καθένας.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.  

 

 

Τέλος, συνελήφθη σήμερα (30-06-2014) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας (1) 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 38χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι, βάρους (0,4) γραμμαρίων.  

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.  

 

 

Ετικέτες Συλλήψεις    Καρδίτσα    Βόλος    Τρίκαλα   
Κατηγορία Θεσσαλία
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 22:28

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΣωρεία Συλλήψεων Σήμερα Σε Τρίκαλα, Βόλο Και Καρδίτσα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων