Παρασκευη 22 Αυγουστου 2014

Αγαθόνικος, Θεοπρέπιος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Αποθεώθηκε Ο Γκέκας Στο «Χίλια Χείλια»! Η Ατάκα Που Προκάλεσε «Σεισμό» - Ποιο Τραγούδι Του Αφιέρωσαν

Ιουλ 14
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Tην αγάπη τους σε... υπέρτατο βαθμό έδειξαν οι Λαρισαίοι στον Φάνη Γκέκα το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό νυχτερινό μαγαζι της πόλης!

Ο Λαρισαίος διεθνής επιθετικός και πρόσωπο των ημερών με το χαμένο πέναλτι στο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα, βγήκε το Σαββατόβραδο για να διασκεδάσει στο "ΧΙΛΙΑ ΧΕΙΛΙΑ". Παρέα με έναν φίλο του αλλά και τον κουνιάδο του, ο Φάνης επέλεξε να μην δώσει στόχο γι' αυτό και κάθησε σε ένα από τα τελευταία, πίσω τραπέζια. Ήταν όμως δυνατόν να περάσει απαρατήρητος; Όχι βέβαια! Όλο το μαγαζί πέρασε για να τον χαιρετήσει και να του σφίξει το χέρι ενώ στη σκηνή ο γνωστός Λαρισαίος τραγουδιστής Νίκος Σκούφας, με το που τον είδε του αφιέρωσε το τραγούδι "Έχω μάθει να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή..." του Αντώνη Ρέμου. "Φάνη για σένα επειδή ξέρω ότι το αγαπάς πολύ. Και να ξέρεις ότι σ' αγαπάμε όλοι" είπε από μικροφώνου ο Σκούφας και σείστηκε το μαγαζί!

Πάρα πολλές οι θαυμάστριες που βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του, όπως φυσικά και ο ιδιοκτήτης του "Χίλια" Δημήτρης Ντελής ο οποίος τον ευχαρίστησε για τις στιγμές που μας προσέφερε μαζί με τα άλλα παιδιά της Εθνικής. "Φάνη πάρε με μαζί σου στην Τουρκία" η ατάκα που έριξε ένας άλλος τραγουδιστής (Σάββας Γαλάνης) προς τον Γκέκα, με τον Λαρισαίο φορ να δέχεται και ερωτήσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. "Θα δούμε, ακόμα είναι νωρίς" η απάντηση του...

Αυτό που μάθαμε είναι πως ο Φάνης Γκέκας θα παραμείνει σίγουρα και αυτή την εβδομάδα στη Λάρισα. Μετά, ίσως πιάσει καμιά παραλία για να ξεκουραστεί, πάντα με το τηλέφωνο στο χέρι για να μιλάει με τον μάνατζερ για τον επόμενο σταθμό στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα. Θα είναι πάλι η Τουρκία; Καμιά... Αμερική και MLS; Θα δείξει!

(Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του "ΧΙΛΙΑ ΧΕΙΛΙΑ THE ORIGINAL CONCEPT" στο Facebook)

Ετικέτες γκεκας    χιλια χειλια    αποθεωση   
Κατηγορία Life & Style
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 22:49

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeLife & StyleΑποθεώθηκε Ο Γκέκας Στο «Χίλια Χείλια»! Η Ατάκα Που Προκάλεσε «Σεισμό» - Ποιο Τραγούδι Του Αφιέρωσαν Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων