Παρασκευη 16 Μαϊου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Π. Ηλιόπουλος: «Αυτοί Που Διοικούν Θα Βρεθούν Στα Κελιά Μας Σύντομα…» - Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Χ.Α. Μίλησε Στο ΗΧΟ 91 Από Τον Κορυδαλλό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με την Χρυσή Αυγή, Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, μίλησε το πρωί

της Τέταρτης στον ΗΧΟ 91 και την εκπομπή «Δεν Έχουν Τον Θεό Τους» τηλεφωνικά, με τους Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανό»μ και είχε πολλά να πει…

Για Τον Αγοραστό

«Ο Κώστας Αγοραστός λέει ότι είμαστε ακομμάτιστοι. Αυτός ξέρει να κόβει μόνο κορδέλες, δεν έχει γίνει έργο από τον Αγοραστό».

 

Για Το Κλίμα Που Παίρνει

«Η τακτική μας είναι αρνητική για τις δημοσκοπήσεις. Αν και έχω την ατυχία να μην μπορέσω να έρθω σε επαφή με τον κόσμο, έρχονται όμως τα στελέχη μας που έχουν οργώσει και το τελευταίο χωριό στη Θεσσαλία. Δεν είμαστε πουθενά ανεπιθύμητοι. Αυτά είναι παραμυθία, κάποιοι θέλουν να διχάσουν τη χώρα.

Θα πάμε παρά πολύ καλά, αυτή την εντύπωση έχουν αποκομίσει τα στελέχη μας, υπάρχει κλίμα ενθουσιασμού. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε την 2η Κυριακή. Αν δεν είμαστε "μαύρο" σε όλους. Να ξέρετε πάντως αν ψηφίσετε Αγοραστό ψηφίζεται ΝΔ».

 

Το πρόγραμμα

«Έχουμε σαφώς πρόγραμμα, και είμαστε μόνο εμείς που το έχουμε αναρτήσει για να μας κρίνει ο λαός. Κάθε 20 Δεκεμβρίου θα εκδίδουμε έκθεση για το τι κάναμε και το οργανόγραμμα για το τι θα κάνουμε. Θα ασχοληθούμε με την κοινωνική αλληλεγγύη, δεν θα αφήσουμε κανέναν Έλληνα αβοήθητο, σε 5 χρόνια η Θεσσαλία θα είναι πρωταγωνίστρια». 

 

Για Την Ψυχολογία Του

«Υψηλό το ηθικό μας, μόνο η ταλαιπωρία μας εδώ στη φυλακή μας ενοχλεί. Να ξέρετε ότι μόνο από το καπρίτσιο του Σαμαρά βρισκόμαστε εδώ, αλλά θα το πληρώσει σύντομα από τον λαό. Θα βρεθούν στη θέση μας, στα κελιά αυτά σύντομα. Αυτή η αδικία θα αποκατασταθεί σύντομα». 

 

Για Το Ότι Κάποιοι Φοβούνται Την Χρυσή Αυγή

«Δεν πρέπει να φοβάται τίποτα ο Έλληνας. Αυτοί που διοικούν τώρα να φοβούνται γιατί κατακρεούργησαν τον ελληνικό λαό και θα πληρώσουν...».

 

Για Τις Κατηγορίες Περί Ναζισμού

«Είναι παραμύθια ότι έχουμε σχέση με τον ναζισμό, εθνικιστές είμαστε, έχουμε το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε. Νεοναζί είναι ο Σαμαράς που προσκυνάει την Μέρκελ. Μας πήραν τα κινητά και τους υπολογιστές. Η γυναίκα μου ήταν έγκυος και μπήκαν σπίτι μου και πήραν τα πάντα και δεν βρήκαν τίποτα».

 

Για Το Θέμα Ηγεσίας Στην Χρυσή Αυγή

«Ο Κασιδιάρης έρχεται εδώ μια φορά την εβδομάδα και γελάμε με όλα αυτά που ακούγονται περί νέου αρχηγού στην Χ.Α.  Δεν υπάρχει κανένα θέμα ηγεσίας».

 

Για Τον Αλεξόπουλο

"Μήπως είδατε ένα βίντεο πριν έρθει η κλήση για δίωξη ότι έλεγε διάφορα για τον Σαμαρά, για καρκίνους και τέτοια; Μόλις ήρθε η κλήση άλλαξαν όλα. Είναι σκληρή η φυλακή βλέπετε..."

 

Ετικέτες Ηλιόπουλος    Χρυσή Αυγή   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΠ. Ηλιόπουλος: «Αυτοί Που Διοικούν Θα Βρεθούν Στα Κελιά Μας Σύντομα…» - Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Χ.Α. Μίλησε Στο ΗΧΟ 91 Από Τον Κορυδαλλό Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων