Παρασκευη 16 Μαϊου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Φοβάται Για Αντίποινα Της Χρυσής Αυγής Ο Αλεξόπουλος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

24 ώρες το 24ωρο φυλάσσεται από αστυνομικούς ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Είναι χαρακτηριστικό πως

ακόμα και στη συνέντευξη που έδωσε στο Έθνος, στο κατάστημα αλεύρων που διατηρεί με τον πατέρα του στη Λάρισα, υπήρχε πάντοτε δίπλα του αστυνομική συνοδεία.

Πως όμως να μην ''προστατεύεται'' ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής που μετά την αποκήρυξη από το βήμα της βουλής της Χρυσής Αυγής τώρα δηλώνει: Έφυγα όταν ανακάλυψα ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι πιέσεις της Χρυσής Αυγής προς τον ίδιο για παράδοση της βουλευτικής του έδρας ολόενα και κλιμακώνονται.

Σαν να μην έφταναν οι ειρωνείες και τα χαρτονομίσματα που του κουνούσαν ως ''πουλημένο'' στη Βουλή οι χρυσαυγίτες, με πρώτους πρώτους τον Κασιδιάρη και τη Ζαρούλια, τώρα γέμισαν οι δρόμοι της Λάρισας με ανυπόγραφα φεϊγ βολάν και προκηρύξεις στις οποίες αναφέρεται ως προσδότης και του θυμίζουν: ''Ο Ιούδας κρεμάστηκε, εσύ τι θα κάνεις; Δεν σου έχει απομείνει ούτε ίχνος ανδρικής τιμής''.

Ο ίδιος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, τρέμει στην ιδέα των αντιποίνων.

Υπενθυμίζει μάλιστα μία επίθεση που έγινε στο κατάστημα του όταν άγνωστοι με πέτρες ''κατέβασαν'' τις τζαμαρίες, λίγο μετά τη δολοφονία του Φύσσα.

Μάλιστα όπως καταγγέλλει αμέσως μετά τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του ''βομβαρδίστηκαν'΄από απειλητικά τηλεφωνήματα.

''Όταν κατάλαβα τι είναι η Χρυσή Αυγή έφυγα'' επαναλαμβάνει στη συνέντευξη του τονίζοντας πως η πολιτική για αυτόν τελείωσε αν και έχει φίλους από όλα τα κόμματα.

Πηγή: newsit.gr

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 18:06

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΦοβάται Για Αντίποινα Της Χρυσής Αυγής Ο Αλεξόπουλος Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων