Σαββατο 9 Μαϊου 2015

Χριστόφορος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Την Kαθάρισε «Μπαμ-Μπαμ» - Ήττα Για Την ΑΕΛ Στο Αλκαζάρ Από Τον Απόλλων Σμύρνης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η ΑΕΛ ηττήθηκε (0-1) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αλκαζάρ και απομακρύνθηκε 10 βαθμούς από τις δύο πρώτες θέσεις που

οδηγούν στην άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Χαμένο πέναλτι για τους «βυσσινί» με τον Μπόγιοβιτς (18′) και αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο τέλος για την ισοφάριση. Το γκολ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που έπαιξε έξυπνα καθόλη τη διάρκεια του παιχνίδια ο Μπαμ Μπαμ (48′). Από το 50′ με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι μετά από αποβολή του Φαρινόλα.

 

Χωρίς πολλές ευκαιρίες το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΛ να έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τον Απόλλωνα με τον Φαρινόλα να κάνει τη σέντρα από δεξιά, όμως ο Ανγκούλο αν και πήρε την κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο 3′.

Απάντησε η ΑΕΛ η οποία σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ. Στο 16′ ο Βασιλαντωνόπουλος ανέτρεψε τον Ενγκεσάν με τον Σιδηρόπουλο να υποδεικνύει πέναλτι, με την απόφαση του Θεσσαλονικιού ρέφερι να είναι απολύτως σωστή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μπόγιοβιτς ωστόσο αστόχησε με τον Ταΐρη να αποκρούει στην αριστερή του γωνία και τους αμυντικούς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να διώχνουν σε κόρνερ.

Μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαμ-Μπαμ δεν ανησύχησε τον Πατσιογιώργο που μπλόκαρε στο 30′. Στα τελευταία 15 λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση με τις δύο ομάδες να παίζουν ανορθόδοξο ποδόσφαιρο μέχρι και τη λήξη του πρώτου 45λέπτου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Απόλλων Σμύρνης ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Στο 48′ ο Λαγός με κάθετη πάσα βρήκε τον Μπαμ-Μπαμ με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να μην δυσκολεύεται με Πατσιογιώργο κάνοντας το 0-1.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Φαρινόλα δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50′ έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Αυστηρή η απόφαση του Σιδηρόπουλου.

Μετά την κόκκινη του Φαρινόλα ο Σούλης Παπαδόπουλος έβγαλε τον Καρανίκα βάζοντας τον Πίντο γυρίζοντας τον σχηματισμό από 4-3-3 σε ένα 3-4-3 με τους τρεις στην άμυνα να είναι οι Μπανούσης-Δεληζήσης-Σαρακατσάνος, δεξι μπακ-χαφ ο Νεμπεγλέρας, αριστερό ο Κοντοδήμος και στη μεσαία γραμμή οι Πινδώνης-Σερζίνιο και η επιθετική «τριπλέτα» Πίντο-Μπόγιοβιτς-Ενγκεσάν .

Καλή στιγμή για την ΑΕΛ, με τον Νεμπεγλέρα να βγαίνει από δεξιά, να κάνει τη σέντρα, ο Ταΐρης έδιωξεασταθώς με τον Μπόγιοβιτς στη συνέχεια να αστοχεί από καλή θέση.

Απίστευτη ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 69′. Ο Πίντο έκλεψε από τον Γκόλια μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε τη συρτή σέντρα και ο Σερζίνιο από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να σκοράρει. Απάντησε στις ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλων Σμύρνης με τον Γκόλια να εκτελεί το φάουλ τον Κοτσώνη να πετάγεται στη πορεία της μπάλας ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ στο 78′.


Η τρίτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ ήρθε στο 79′ με τον Γιάντση να σεντράρει, τον Πινδώνη να παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλωνα στο 84′ με τον Ανγκούλο, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Ψιάνου, να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Πατσιογιώργο όμως ο νεαρός γκολκίπερ των «βυσσινί» τον κέρδισε.


Με την ολοκλήρωση του 90λεπτου η ΑΕΛ έχασε δύο σερί ευκαιρίες. Αρχικά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πέρασε και πάλι κόρνερ από επέμβαση του Ανγκούλο ενώ στη δεύτερη στιγμή έπειτα από κακό διώξιμο ο Ελιομάρ και πάλι με «σκαστό» σουτ στην κίνηση νικήθηκε από τον Ταΐρη.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Πατσιογεώργος, Καρανίκας(57′ Πίντο), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης (83′ Ελιομάρ), Σερζίνιο, Ν” Γκεσάν, Μπόγιοβιτς(71′ Γιάντσης).
ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Μπαμ-Μπαμ (76′ Σουάνης), Λαγός(71′ Τζιώρας), Φαρινόλα, Ανγκούλο, Άρσιτς(64′ Ηρακλής).
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσων), βοηθοί: Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Καμπούρης (Εύβοιας)

Κίτρινες: 34′ Καρανίκας /Φαρινόλα 17′-50′, Κύργιας 21′, Μπαμ-Μπαμ 77

Πηγή : larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 20:58

Σχετικά Άρθρα

  • Ανέβηκε Η Διαφορά, Ανέβηκε Και Η ΑΕΛ!

    Η ΑΕΛ μετά και την νίκη μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου πέρασε στην 3η θέση. Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία

  • Επεισόδια Στο Φινάλε!

    Εκτεταμένα επεισόδια δημιουργήθηκαν μετά την λήξη της αναμέτρησης στον Βόλο!

  • Ένα Και Να Καίει

    Με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς να σκοράρει στο 50ο λεπτό η ΑΕΛ έφυγε νικήτρια με 1-0 από τον Βόλο.

  • Φιέστα Ανόδου Για Την ΑΕΛ

    Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καλεί τους φίλους της ομάδας να έρθουν να γιορτάσουν μαζί της την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ'

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΤην Kαθάρισε «Μπαμ-Μπαμ» - Ήττα Για Την ΑΕΛ Στο Αλκαζάρ Από Τον Απόλλων Σμύρνης Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων