Τεταρτη 4 Ιουνιου 2014

Μάρθα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Σε Εξέλιξη Η "Μονομαχία" Όλιβερ - Πλεξίδα Στη Γ.Σ. Της ΑΕΛ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ ξεκίνησε με την ανάγνωση της επιστολής της οικογένειας του Κωστή… Την ανέγνωσε ο Ζήσης Παπακωνσταντίνου.

Πρόεδρος της Γ.Σ ο Λάμπρος Ιωακείμ.  Η πρόταση του κ.Κούρου ήταν να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών της ΑΕΛ και των ιδρυτών της

Το μοναδικό θέμα της σημερινής συνεδρίασης είναι ένα και αφορά την μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου μεγαλομετόχου. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ανέφερε ως ο μοναδικός φάκελος που δόθηκε ήταν του Βαγγέλη Πλεξίδα μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη και θα γίνει η ανάλογη παρουσίαση.

Αρχικά, θα παρουσιαστεί ο φάκελος Πλεξίδα θα τεθούν οι ανάλογες ερωτήσεις μετά θα γίνει ακριβώς το ίδιο για τους Ισπανούς και στο τέλος η ψηφοφορία.


Εκτός θέματος ημερήσιας διάταξης θα συζητηθεί το θέμα της πολυμετοχικότητας και λαικής βάσης. Θα παρουσιαστεί το σχέδιο ενός εκ των συντακτών Ηλία Μαργαρίτη . Το θέμα δεν τίθεται προς ψήφιση.

Το σχέδιο πολυμετοχικότητας και λαικής βάσης είχατε την ευκαιρία να το δείτε και να το μελετήσετε στα σημερινά μέσα ενημέρωσης. Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι πρόκειται για τροφή προς σκέψη και δεν έχουν τον σκοπό να πάρουν την ομάδα.

Για τις διαγραφές των μελών Πηλαδάκη , Γρηγορίου θα κληθούν σε έγγραφη απολογία και ύστερα στην επόμενη γενική συνέλευση θα συζητηθεί επισήμως. Ο κ.Κουρδής αφού είναι διαιτητής διεγράφη αυτοδίκαια.

415 μέλη είναι οικονομικά τακτοποιημένα και θα ψηφίσουν σήμερα.

Στο βήμα ανέβηκαν οι Τάκης Παραφέστας και Γιάννης Αλεξούλης οι οποίοι στάθηκαν στο μέλλον της ομάδας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Θα σεβαστούν οι παλαίμαχοι την απόφαση της ΓΣ αλλά πρέπει να δεσμευθεί ο νέος μεγαλομέτοχος για κάποια ζητήματα όπως γήπεδο, προπονητήριο, ταλέντα του νομού κτλ

Το λόγο πήρε ο Λουίς Όλιβερ και είπε ότι δεν του φέρθηκε το Συμβούλιο με τον ανάλογο σεβασμό. Δεν δέχθηκαν να τα πάρουν οι της Ερασιτεχνικής και έτσι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Ο κ. Μπαλατσούκας του απάντησε ότι υπήρχαν συγκεκριμένα προβλήματα στην υποψηφιότητα της Bitton κάνοντας μια ανάλυση των γεγονότων των τελευταίων μηνών κατόπιν εξήγησε την υπάρχουσα κατάσταση ανάμεσα στους δύο επενδυτές.

Στη δευτερολογία του ο Λουίς Όλιβερ είπε ότι θέλει να εξηγήσει τι παρουσίασε η Ερασιτεχνική και όχι να παρουσιάσει κάτι καινούργιο. Ακολούθησε ένταση επειδή μέλος της συνέλευσης πήρε το λόγο αυθαίρετα. Δέχθηκε η γενική συνέλευση να ακούσει τις θέσεις του Ισπανού επενδυτή.

Ο κ.Μπαλατσούκας σαν πρόεδρος παρουσίασε τις θέσεις της Ερασιτεχνικής για την υποψηφιότητα Πλεξίδα. Είπε πως κατατέθηκε εγγυητική ενός εκατομμύριου , δικαστικές διαμάχες δεν υπάρχουν για τη La Farm, τα οικονομικά στοιχεία της είναι πολύ καλά και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μίλτος Ζιάκας παρουσιάζοντας ένα project plan που αφορά τη σύγχρονη οργάνωση μιας ομάδας. Στο πλάνο αναφέρεται ότι προπονητικό κέντρο θα είναι τα Δένδρα με το ποσό 250.000 ευρώ συν το λεωφορείο αναφορικά με την έδρα που θα αγωνίζεται η ομάδα πρώτος στόχος είναι το AEL FC ARENA  με 20% επί των εισιτήριων και των διαφημίσεων. Επίσης η δεύτερη λύση είναι η ανακατασκευή του Αλκαζάρ με ευρωπαϊκά προγράμματα.

Έγινε γνωστό ότι ο Βαγγέλης Πλεξίδας σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στην αίθουσα...

Πηγή: larissa sport news.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    Συνέλευση    ΠΛΕΞΙΔΑΣ    ΟΛΙΒΕΡ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Άλωση Της Πόλης Και Οι Σαρακατσάνοι Του Στυλιανού Παν. Σούρλα (Δικηγόρος Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. τ. Πρόεδρος Συνδέσμου…
Ωράια Η Πλάκα, Αλλά Όχι Με Την Χώρα Το βασικό σύνθημα από το τηλεοπτικό σποτ της ΟΝΝΕΔ για τις Ευρωεκλογές,…
"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΣε Εξέλιξη Η "Μονομαχία" Όλιβερ - Πλεξίδα Στη Γ.Σ. Της ΑΕΛ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων