Σαββατο 18 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Καμία Μήνυση, Καμία Ποινική Δίωξη Εις Βάρος Της Press-A! Όλη Η Αλήθεια Για Την Υπόθεση Που Συγκλονίζει Τη Λάρισα

Ιουν 02
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Eμείς εδώ στην Press-a αποκαλύψαμε αυτό το οποίο συζητούντο στη Λάρισα επί 48 ώρες και είχε να κάνει με πολιτικό πρόσωπο

που θα κληθεί να διαχειριστεί δημόσιο χρήμα, δίχως όμως να αναφέρουμε όνομα και ενώ είχαμε καλύψει τις φωτογραφίες ώστε να μη διακρίνεται το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ουδέποτε κατετέθη μήνυση εναντίον μας και ουδέποτε ασκήθηκε καμία Ποινική Δίωξη εις βάρος μας! Ακόμη και ένας πρωτοετής φοιτητής της Νομικής γνωρίζει ότι η προκαταρκτική εξέταση για παροχή εξηγήσεων δεν συνιστά ποινική δίωξη και ότι, άλλωστε, η προκαταρκτική εξέταση μπορεί να συμπεριλαμβάνει όλους όσους θεωρεί ο Εισαγγελέας ότι μπορούνε να του παρέχουνε πληροφορίες και εξηγήσεις προκειμένου να ασκήσει την Ποινική δίωξη, ίσως και όσους αναπαρήγαγαν με όνομα και φωτογραφία το θέμα…!!

Η αλήθεια αναμείχτηκε με ψέμα και παρουσιάστηκε στον κόσμο με αποτέλεσμα να συκοφαντηθούμε και διαδραματίσουμε το ρόλο του εξιλαστηρίου θύματος αδίκως!! Άραγε ακούσια;;; Ο κ. Παπαδημόπουλος σαφώς και άσκησε μήνυση αλλά όχι εναντίον μας!!! Στράφηκε κατά του προσώπου που θεωρεί πως έβγαλε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και ορθώς το έπραξε για να περιφρουρήσει τα προσωπικά του δεδομένα τα οποία εμείς δεν θίξαμε στο παραμικρό. Στηλιτεύσαμε την πράξη και όχι το πρόσωπο!! Εάν θέλαμε να πράξουμε κάτι τέτοιο θα αναπαρήγαμε αυτούσιες τις φωτογραφίες με το όνομα. Στη φάση να κερδηθούν οι εντυπώσεις και ψάχνοντας εξιλαστήριο θύμα θεώρησαν ότι με εμάς θα το πετύχαιναν αυτό. Μάταια όμως καθότι η αλήθεια είναι τόσο ισχυρή που λάμπει ενώ το ψεύδος καταπίπτει αμέσως!!!

Πολύ εύκολα και ελαφρά τη καρδία μας αποδόθηκε ο τίτλος του "Εισαγγελέα" αλλά αγνοούν ότι ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας καλείται να εντοπίσει από που προκλήθηκε η δυσφήμηση δηλ. ποιος είναι αυτός ο οποίος έθιξε τον σκληρό πυρήνα της προσωπικότητας του κ. Παπαδημόπουλου και αυτό, πάντως, χωρίς όνομα και φωτογραφία δεν επιτυγχάνεται… Μάλλον με τον αντίθετο τρόπο!! Εμείς, ειδικά για τέτοιου είδους σοβαρά ρεπορτάζ που ανεβάζουμε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, φροντίζουμε πρώτα να ήμαστε νομικώς καλυμμένοι και μετά προχωρούμε στη δημοσίευση τους. ΄΄Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας΄΄ λέγανε οι πρόγονοι μας… Γιατί εμείς εδώ προσπαθούμε να κάνουμε πάντα σοβαρή και υπεύθυνη, τεκμηριωμένη δημοσιογραφία. Να ενημερώνουμε τους πολίτες και να ελέγχουμε την εξουσία, δίχως να αποκρύπτουμε την αλήθεια.

Η έρευνα από την Ασφάλεια σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο κατασχεθέν ηλεκτρονικό υλικό του προσώπου που μήνυσε ο κ. Παπαδημόπουλος θα αποδείξει σύντομα την αλήθεια.

Ετικέτες pressa    Μήνυση    ρεπορταζ    πολιτικος    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 16:22

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΚαμία Μήνυση, Καμία Ποινική Δίωξη Εις Βάρος Της Press-A! Όλη Η Αλήθεια Για Την Υπόθεση Που Συγκλονίζει Τη Λάρισα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων