Τριτη 29 Ιουλιου 2014

Καλλίνικος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Τζανακούλης: «Η Καραλαριώτου Εκτελούσε Διατεταγμένη Υπηρεσία» - Μέχρι Και Μήνυση Θα Μπορούσε Να Κάνει Στη Ρένα Ισχυρίζεται Ο Δήμαρχος

Ιουν 02
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Με ήρεμο μυαλό πια, λίγες ημέρες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο δήμαρχος Λαρισαίων για τρεις ακόμη μήνες, κ. Κώστας Τζανακούλης είπε τα

πάντα στον ΗΧΟ 91 και στην εκπομπή «Δεν Έχουν Τον Θεό Τους» με τον Βαγγέλη Βουλάγκα και τον Βαγγέλη Ρωμανό.

 

Η κ. Ρένα Καραλαριώτου βρέθηκε στο στόχαστρο για μια ακόμη φορά, όπως και ο κ. Χρήστος Κέλλας, ενώ ο δήμαρχος αποκάλυψε αν κατέβει τελικά για υποψήφιος βουλευτής.

 

 

Για Την ΚΕΔΕ Και Αν Είναι Υποψήφιος Ξανά

«Θα εξαρτηθεί δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, έχω άλλα θέματα και έχω τρεις μήνες ακόμη στο δήμο, δεν θα τον αφήσουμε στο έλεος του Θεού. Προσλάβαμε προσωπικό και θα προσλάβουμε κι άλλο. Δουλεύουμε κανονικότατα.

Δεν πήραμε προεκλογικά για να μην πούνε τίποτα και ίσως αυτοί ήταν ζημία για εμάς. Αλλά έχουμε την συνείδηση μας ήσυχη.

 

Στους παιδικούς σταθμούς θα γίνουν προσλήψεις μέσα στον Αύγουστο, πάντως δεν προσλαμβάνει ο δήμαρχος, δεν βάζει κανένας δικά του άτομα, αυτά τελείωσαν προ πολλού».

 

Για Τα Όσα Ακούγονται Για Το Πρόσωπό Του 

«Υπάρχουν κακοί άνθρωποι, «βλαμμένοι και κακεντρεχείς, σε μια πόλη, τι να κάνουμε τώρα. Πολλά ακούγονται…¨Αυτό που με πειράζει περισσότερο όμως είναι το ψέμα, πάντα έλεγα την αλήθεια και ας μου στοίχιζε πολύ.

 

Ειδικά το στημένο ψέμα με πειράζει πολύ. 

 

Με κατηγόρησαν για τις μαρμελάδες μου, τι να κάνω δηλαδή να μην δουλέψουμε; Δεν έχουμε οικογένεια; Δηλαδή αυτοί που τα λένε τι θέλουν ένα δήμαρχο που να μην εργάζεται; Η κόρη μου συνειδητά σπούδασε γεωπόνος διότι είχαμε κτήματα και εργάζεται εκεί όπως και ο γιος μου που παράτησε τις σπουδές για αυτό το πράγμα. Καλά δεν θα μπορούσα πχ να διορίσω την κόρη μου;

 

Λένε κάποιοι πως κάναμε τη φάρμα, ε, πως την κάναμε, μα πήραμε τα προγράμματα και πήραμε και το εφάπαξ, και το βάλαμε όλο εκεί. 

Θα βγάλω και κρασί γλυκό, και θα έχει το όνομα της συζύγου μου. 

                            

Τον δήμο Λαρισαίων δεν τον ζημίωσα καθόλου.

 

Εγώ δημοσίευσα στην εφημερίδα «Ελευθερία» τα πάντα σχετικά με τα περιουσιακά μου στοιχεία». 

 

Για Το …«Ντον Κορλεόνε» Της Ρένας…

 

«Δεν θα κατέβω στο επίπεδο της κ. Καραλαριώτου, ο καθένας δείχνει τον χαρακτήρα του όταν στριμώχνεται, έτσι και στους φίλους γίνεται, φαίνονται στις δύσκολες, στις κατάλληλες στιγμές. Αυτό βγάζει τον χαρακτήρα της. Θα μπορούσα να της κάνω μληνυση όπως με συμβούλεψαν οι δικηγόροι μου αλλά δεν θα το κάνω.

Αν εγώ έλεγα τέτοια πράγματα όπως η κ. Καραλαριώτου, γιατί θα μπορούσα να πω και εγώ,  τότε θα έπρεπε να έχει αλλάξει χώρα.

Τέτοιους φτιάξαμε, καλά να τους λουστούμε…»

 

 

Για Την Κόντρα Τους

 

«Η κ. Καραλαριώτου ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Αναρωτήθηκα πολλές φορές, θέλει να γίνει δήμαρχος ή θέλει να διώξει τον Τζανακούλη από  δήμαρχο;

Οι οπαδοί της, αφού βγήκε πρώτη την 1η Κυριακή, γιατί βρίζανε εμάς που βγήκαμε τρίτοι;

 

Το ότι λέει ότι στήριξα τον κ. Καλογιάννη, μπορεί να το αποδείξει ντοκουμενταρισμένα;

 

Δεκάδες δικοί μου άνθρωποι την στήριξαν με νύχια και με δόντια. Εγώ συνειδητά τους άφησα όλους να στηρίξουν όποιους ήθελαν. 

 

Όταν είσαι κομματικό στέλεχος οφείλεις να ενημερώσεις το κόμμα. Όχι για το χρίσμα, αλλά  για να ξέρεις που πας, αφού αυτός σε έβγαλε και σε διόρισε, σε τακτοποίησε οφείλεις να το κάνεις.

 

Του Αγ. Αχιλλίου έγινε μάχη μεταξύ των υπευθύνων  της ΝΟΔΕ και μεταξύ αυτής γιατί δεν την στηρίζουν ως Ν.Δ. Αυτό έγινε στο επιμελητήριο.

 

Η ΝΟΔΕ δεν πήρε κανένα τηλέφωνο στις εκλογές μέχρι την πρώτη Κυριακή υπέρ μου, κανένα. Την εβδομάδα μεταξύ 1η και 2ης Κυριακής ασχολούνταν όλοι στηρίζοντας την κ. Καραλαριώτου, με γεια τους με χαρά τους. Μετά ανακαλύψαμε ότι είμαστε Ν.Δ. και θέλαμε την στήριξη. 

 

 

Και που είναι το μεμπτό στην πρόταση που της έκανα για να είμαι εγώ 2 χρόνια δήμαρχος και μετά τα άλλα 3 εκείνη; 

 

Όταν της έκανα την πρόταση δεν είπε τίποτα. Μετά ζήτησε να μιλήσει με το κόμμα, τι δουλειά έχεις να το κάνεις αφού είσαι ανεξάρτητη;

 

Θα μπορούσα να μιλήσω, αλλά δεν θα ασχοληθώ μαζί της, την παραδίδω στον κόσμο που την ψήφισε.

 

Είπα περί διατεταγμένης υπηρεσίας. Η αποδήμηση του Τζανακούλη, ξεκάθαρα πράγματα. 

Με ρωτάτε ποιος την έβαλε, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, ίσως αυτοί που την χρηματοδότησαν και έκανε αυτόν τον πανάκριβο αγώνα. Μήπως αμφιβάλει κανείς για τα πόσα ξοδεύτηκαν που είναι έξω από τα πρέποντα;»  

 

 

Για Την ΑΕΛ

«Δεν υπήρχε καλύτερη λύση αυτή την στιγμή από τον κ. Πλεξίδα, ποιος θα έβαζε τόσα λεφτά. Μου φάνηκε περίεργο το θέμα με τους Ισπανούς».

 

 

Ποιος Φταίει Που έχασε Η Ν.Δ. Τον Δήμο; 

«Οι αντάρτες φταίνε, παντού έτσι γίνεται. Όταν μπλέκονται δύο κερδίζει ο τρίτος. Οι μωροφιλοδοξίες δεν είναι καλές, οι φιλοδοξίες είναι καλές. Δεν τηρήθηκε η δεοντολογία από κάποιους.

 

Να μας πει με ποιο ανώτερο στέλεχος μίλησε, να μας πει η κ. Καραλαριώτου, ξεκάθαρα. Για να δούμε και εμείς τι γίνεται μέσα στο κόμμα».

 

Γιατί Δεν Πέρασε Στον Β’ Γύρο

 

«Σε τοπικό επίπεδο δεν υπήρξε στήριξη από τη Ν.Δ., την …έκαναν, ειδικά την τελευταία εβδομάδα». 

 

 

Για Τον Κέλλα…

 

«Δεν τον βοήθησα απλά να γίνει βουλευτής, πήρα τηλέφωνο τον Σαμαρά. Ο Σαμαράς τον κάλεσε και ο Κέλλας του είπε, θα βάλω για βουλευτής, αλλά την επόμενη φορά ήθελε να είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Εγώ έδωσα και τις ευλογίες μου… Μετά Έγιναν πολλά και άλλαξαν τα πράγματα.

Ήταν παρόν και στην μέτρηση που έκανε η παράταξη για να δουν πως πάνε τα πράγματα και αποφασίστηκε να κατέβω εγώ ξανά για δήμαρχος.

 

Δεν συμπεριφέρθηκε κομματικά σωστά. Όφειλε να είναι προσεκτικός δεν τρέχεις από εδώ και από εκεί, πρέπει να κρατάς τα προσχήματα».

 

Αν Κατεβεί Για Βουλευτής

«Θα δούμε τις πολιτικές εξελίξεις. Πιέζομαι και από πάνω και από κάτω να κατέβω.

 

Να πω εδώ πως το 2000 έστειλα στον Καραμανλή την κ. Καραλαριώτου για να είναι υποψήφια βουλευτής. Έναν γιατρό και μια γυναίκα τότε μου ζήτησε ο Καραμανλής. Τελευταία στιγμή την έκοψαν τότε και στενοχωρήθηκα πολύ γι’ αυτό». 

 

Ετικέτες Τζανακούλης    ΗΧΟΣ 91    Καραλαριώτου   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 11:29

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤζανακούλης: «Η Καραλαριώτου Εκτελούσε Διατεταγμένη Υπηρεσία» - Μέχρι Και Μήνυση Θα Μπορούσε Να Κάνει Στη Ρένα Ισχυρίζεται Ο Δήμαρχος Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων