Παρασκευη 16 Μαϊου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Jumpball» Στην Καρδιά Της Λάρισας - Γέμισε Νεολαία Και Χαμόγελα Η Κεντρική Πλατεία, Αυτό Θα Πει Επιτυχία!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στην κεντρική πλατεία, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία των διοργανωτών!

84 ομάδες έλαβαν μέρος στο τουρνουά 3Χ3 που διοργάνωσε την Κυριακή η Δ/νση Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Οι ομάδες ξεκίνησαν να παίζουν από τις 9.00 το πρωί ενώ οι τελικοί όλων των κατηγοριών έγιναν το απόγευμα.
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος αγόρια και κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, με την κάθε ομάδα να αποτελείται από τέσσερα άτομα και ήταν είτε ομάδα σχολείου είτε σωματείου ή απλά μία παρέα.

Οι διαγωνιζόμενοι έπαιξαν με το σύστημα  νοκ-άουτ, μέχρι τον τελικό ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί ελευθέρων βολών και τρίποντων. Στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα. Στο τέλος της ημέρας αυτό που έμεινε πιο πολύ σε όλους είναι ότι το χάρηκαν εξίσου τόσο τα παιδιά που συμμετείχαν όσο και οι γονείς τους. 

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την αρμόδια αντιδήμαρχο Αθλητισμού - "ψυχή" της διοργάνωσης, Μαρία Κοτάκου, απαστράπτουσα και χαμογελαστή να βραβεύει τους νικητές αλλά και να ξαποσταίνει για λίγο στο παγκάκι με... συνομήλικούς της διαγωνιζόμενους! Άλλωστε από τις 9 το πρωί μέχρι το βράδυ της Κυριακής, στην κεντρική πλατεία την έβγαλε η αντιδήμαρχος...  Χωρίς κόπο δε γίνονται πετυχημένες εκδηλώσεις!

 

Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 00:19

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kέρδισε Για Τον Κωστή Και Τώρα Οι Δυο Μας »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος«Jumpball» Στην Καρδιά Της Λάρισας - Γέμισε Νεολαία Και Χαμόγελα Η Κεντρική Πλατεία, Αυτό Θα Πει Επιτυχία! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων